Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Foto eklemeye üşendim de bir kırığı çıkığı falan yok, zaten olduğu yerde düşme sağa sola çarpma durumu olan alet bir değil malum :P Aylardır kullanılmıyor bir köşede duruyor öyle, evde yer açılsın diye şansımı deniyim dedim Fiyat: 750 ürün linki: http://www.fitnessmarketim.com/dunlop-z8-kosu-bandi-671_10.html Kartal / Istanbul ps: bu tarz bir ürünün ikinci eli ne eder en ufak fikrim yok sağda solda herkes 350ye satıyorsa 300e bırakırım muadil link vermeniz yeter :P Özellikler Hazır Programlar: 5 farklı hazır paket programı bulunuyor. Kullanıcı Programları: 3 farklı program tasarlayıp hafızada saklayabilirsiniz. 2 farklı kalp atış hızı kontrol programı ile, koşu bandı nabzınızı kontrol altında tutabilmek için kendisi otomatik olarak eğimi ayarlar. Gösterge: Büyük pencereli LCD göstergesinde hız, zaman,mesafe, yakılan kalori, tur sayacı, eğim ve kalp atış hızı bilgilerini görebilirsiniz. Egzersiz esnasında, profil bölümünden program grafiğini ve programın hangi aşamasında olduğunuzu takip edebilirsiniz. Kalp Atış Hızı Ölçümü: Avuç içinden ölçer. Uzaktan Kumanda: Kol kısımlarında bulunan uzaktan kumanda düğmeleri ile hız ve eğim ayarlanabilir. Hız: 1.0 km/saat – 16 km/saat. Eğim: Otomatik, 0 ile 10 arasında ayarlanabilir. Motor Sistemi: 2 hp sürekli beygir gücüne sahiptir. Hızlı Ayar Tuşları: Göstergedeki sayılar tuşlanarak hız/eğim istenilen seviyeye hemen çıkarılabilir. Zemin Sistemi: Darbe emici esnek ve yumuşak zemini sayesinde eklemlere baskı yapmaz. Koşu/Yürüme Alanı: 127 cm (B) x 45 cm (E) Aksesuarlar: Dergi ve bardak koymak için özel alanları vardır. Katlanma Özelliği: Var (hidrolik), tekerlekli, taşınabilir. Cihaz Ebatları: 177 cm (B) x 78 cm (E) x 140 cm (Y), Cihaz Ağırlığı: 82,5 kg Katlandığındaki Ebatlar: 100 cm (B) x 78 cm (E) x 157 cm (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Sağda solda 300e bırakıyolar. 300e alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 muadil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Abartmiyim ama 1/5 e gider kosu bandi. Oyle yari fiyat falan kesmez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 750 liraya daha güzel elbise askıları var. http://static4.businessinsider.com/image/51304c79ecad04102a00001e/economists-across-wall-street-are-axing-their-forecasts-for-us-growth.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 dana22 said: muadil.. dananın linklemesiyle 550den z8 koşu bandları var yeni fiyat: 450 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 nereden nereye :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Komodo said: nereden nereye :S valla son fiyatim bu daha da inmem diyip 2 gun sonra inenlerden daha iyi degil miyim ama :( linkleyin inecegim dedim, cat diye indim :P abi satilsin evde yer acilsin artik alin sunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 niye laf çarptın ki biz de rızkımızın peeşindeyiz birader:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 goldbären said: niye laf çarptın ki biz de rızkımızın peeşindeyiz birader:( baltayla gelene laflarimla vururum !!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 çamaşır askısı olacak nihayetinde, ona da 750 çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 400 falan verilir de bunu kargolamaya kalksan 400 de o tutar :) istanbul dışı olmasam düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 olorin84 said: 400 falan verilir de bunu kargolamaya kalksan 400 de o tutar :) istanbul dışı olmasam düşünülebilir. yok abi istanbul disina bu alet gitmez, istanbul icindeki adamin bile arabasi uygun olmali bunu almaya :/ kargolanacak urun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 üsküdara gelir aslında ama benim ihtiyacım yok koyacak yerim de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 BUMP 350 gitsin su alet evde yer acilsin, azcik popolari kucultursunuz hadi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Bunun kargosu bile alet kadar olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 DareJedi said: Bunun kargosu bile alet kadar olur heralde abi bu kargoluk urun degil, istanbul icinden birinin gelip alabilecegi bir urun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 kargosu makul tutsa direkt ziplayacagim esasinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Bizi de satarsın yakında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 200 liraya mahallenin random bi esnafı gelip alacak birazdan, sonra 500e okutacak muhtemelen 2. el eşya olarak ev düzenlere 8-) inyormaynd said: Bizi de satarsın yakında... ayıp ediyorsun brotoss :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 200'e ben de alırdım da İstanbul'dan Kırıkkale'ye kargo bir dünya tutarki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Biz bir zamanlar PTT ile buzdolabı yollamıştık uçuk bir meblağ değildi ama 6 sene falan oldu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Sökünce falan araç bagajına sığar mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 VoodooRush said: Sökünce falan araç bagajına sığar mı bu? sattım bugün sudan ucuza gitti esnafın birine 200e :( ama pek bagaja sığcak gibi değildi sökülmüş hali de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar