Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışından TV getirme sorusu


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben şimdi AB üyesi bir ülkeden televizyon alacağım. Bunu gümrükte beyan etmezsem, beni de durdurmazlarsa, elimi kolumu sallayarak geçip sonra kurup kullanabilir miyim direkt?

Garanti falan olmuyor zaten onu geçtim ama herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

TRT Vergisi, gümrük vergisi bıdı bıdı alıyorlarmış normalde, onları göze aldım ama çevrilmeden kaçma ihtimalime karşı bi sıkıntı olur mu acaba diye sorayım dedim.
Mesaj tarihi:
asdfg niye televizyon alıyorsun abi ordan? maksat daha hesaplı almaksa, eşşek ölüsü tv yi taşımak yerine hafif ama pahada ağır bi kaç ürün al gel onlarla. burada sat, kazandığın parayla al burada istediğni tv yi, getirip evine kursunlar.
Mesaj tarihi:
Abi şöyle, baktığım TV burda 5.500 TL, orda 800 pound. Taximi de geri alıyorum 700 pound oluyor.

Yani 2.700 TL kar edeceğim, taksiyle gidip geleceğim için de bir tek havaalanında taşıma eziyeti var ki o da çok problem değil.
Mesaj tarihi:
Neyse ben TV'yi getirdim zaten, evde yatıyor şu an.

Bu süreçten sonra bi bok olur mu lan acaba diye sormak için açmıştım.

Nasıl soktuğum da önemli değil gümrük memuru arkadaş çevirmedi ben de geçtim gittim direkt.
Mesaj tarihi:
Helal team panpa yalnız. Yani çok şey getiren gördüm de televizyon aklıma bile gelmezdi büyük başarı. Sarcasm değil bu arada ciddiyim. Tak izle abi ne sorun olacak. O trt vergisi falan tv yi alırken sorun oluyor. Yakalansaydin da götünü kesebilirlerdi çünkü onlar da görmemiştir böyle bir şey ama eve getirmişsin. Helal team valla.

Edit: ebat neydi abi bu arada tv nin? Merak ettiğimden soruyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...