Holy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Ben şimdi AB üyesi bir ülkeden televizyon alacağım. Bunu gümrükte beyan etmezsem, beni de durdurmazlarsa, elimi kolumu sallayarak geçip sonra kurup kullanabilir miyim direkt? Garanti falan olmuyor zaten onu geçtim ama herhangi bir sıkıntı çıkar mı? TRT Vergisi, gümrük vergisi bıdı bıdı alıyorlarmış normalde, onları göze aldım ama çevrilmeden kaçma ihtimalime karşı bi sıkıntı olur mu acaba diye sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 ucakla geleceksin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 uçakla mı geliyorsun? uçaklamı geçireceksin birde tax free zone danmı alacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Evet uçakla geliyorum, TV 28 kg ve taximi geri alıp gelicem (UK'den alıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 asdfg niye televizyon alıyorsun abi ordan? maksat daha hesaplı almaksa, eşşek ölüsü tv yi taşımak yerine hafif ama pahada ağır bi kaç ürün al gel onlarla. burada sat, kazandığın parayla al burada istediğni tv yi, getirip evine kursunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Abi şöyle, baktığım TV burda 5.500 TL, orda 800 pound. Taximi de geri alıyorum 700 pound oluyor. Yani 2.700 TL kar edeceğim, taksiyle gidip geleceğim için de bir tek havaalanında taşıma eziyeti var ki o da çok problem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 abi 28 kg tv i beyansız nasıl geçireceksin gümrükten tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 el çantasına falan mı sokacaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 abi koptum ya 28kilo tv alınır gelinir mi asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 tabi ozellikle son saldirilardan sonra havaalanlarinda guvenlikler arttirilmis darbe vs vs sonrasinda extra kontroller vs getirilmisken 28 kilo esya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 hyr nasıl taşıyacaksın ya da uçağa nasıl vereceksin. kırılır abi. bavul kırıyor adamlar tvyi direk kırarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 engineering varsa Gnomish Shrink Ray deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 konuyu mobil cihazlar'a açarak amacında net olduğunu belli etmiş bir de sfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Neyse ben TV'yi getirdim zaten, evde yatıyor şu an. Bu süreçten sonra bi bok olur mu lan acaba diye sormak için açmıştım. Nasıl soktuğum da önemli değil gümrük memuru arkadaş çevirmedi ben de geçtim gittim direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 vay kaçakçılık gg no re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 tv alacam, dedin 34 dakika içinde tv yi alıp uçağa binip, inip gümrükten geçtin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 kırılmadan geldiyse helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Sadece TRT'yi izleme. Gerisinde sorun yok. Vergi vermeden izlersen günah olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 persona değişti asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Bu saatten sonra sorun olur tabi, tv internete bağlandığında eve gelip el koyabilirler dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 holy shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 30 dk'da nası getirdin londra'dan? Teyzem soruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Moleküler Transportasyon ile getirdik. Vestel mühendisleri yardımcı oldu. Tamamen yerli sermaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Helal team panpa yalnız. Yani çok şey getiren gördüm de televizyon aklıma bile gelmezdi büyük başarı. Sarcasm değil bu arada ciddiyim. Tak izle abi ne sorun olacak. O trt vergisi falan tv yi alırken sorun oluyor. Yakalansaydin da götünü kesebilirlerdi çünkü onlar da görmemiştir böyle bir şey ama eve getirmişsin. Helal team valla. Edit: ebat neydi abi bu arada tv nin? Merak ettiğimden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 5500 lira tvye verilir mi normalde onu kimse sormamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar