Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 baya alliance olmuş ya, mythic altı raid çıkartırız xrealm altlar için falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 alliance raidlerine katılırım ben de seve seve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Bıngıldağa güvenerek alliance a geçmeyin adama kaç kere yazdım dungeon yapalım diye tenezzül edip cevap vermedi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 zaten horde varken alliance açarak hatayı yapmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 dün horde olarak alterac valley kazandık, alliance farmlayarak, gözyaşlarımız sel oldu, win ekranından sonra 2 dakika boyunca for the horde spamlamak zorunda kaldık. pvp için her türlü ally oynamak zorundayız ya, horde tarafı için klavyeye kafayı sürmekten başka bir şey yapmıyor hordelar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Twisting nether'de horde guildi arıyorum. Epeydir oynamamıştım ancak legion için geri döneceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Ben de TN'de guild arıyorum. Casualım, haftada 2 gece raid yapabilirim, umarım :D işten eve gelmek uzun sürmese sorun değil de iş uzun mesafede. Main ne olacak daha karar veremedim ama DH düşünüyorum, hem dps hem tank olduğu için. Olmazsa alternatifim range dps olacak. Teşekkürler :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Nordrassil'de Horde oynayacağım, casual filth olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 twisting çomar disinda sakin sessiz ve dead server ariyanlar gelebilir :3 sahane arbitraj yapiliyor, t.ç. de para etmiyen seylerle sub aliyorum ben mis gibi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Valla Nordrasil deyik...PVE serverdeyik...Cok kolay kasacayık...30 agustos akşamı bir rüya göreceyık..İdaaaam [video]https://www.youtube.com/watch?v=eooHcA7D1P4?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Twisting'de expansion başı 1 bot account'uyla bilgisayar alan tanıyorum ben, goldla sub nedir sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar