bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Kızın sana ilgisi yoksa ağzınla kuş tutsan bir halt olmaz. Kızın sana ilgisi varsa su yolunu her türlü bulur. Gerisi boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Abi, Remus cidden, hiç kadınlarla nasıl iletişim kuracağını bilmiyorsun değil mi? Ben bunu anladım yazdıklarından:) Hakaret etmiyorum he gözlemimi söylüyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 abooo selee'nin yazdığını okuyunca ışıklar yandı bende aynı adammıymış bu? unutmuşum ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 ben seni evli çocuklu falan sanıyordum be kuddusi yüzünden hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Haber botlugu skillerini kullan, iki diken linki ile toplarsin :P Masa ile yekeyeke yazmis zaten, icerigi bilmiyoruz ama soylemenden belli oluyor agir pot kirdigin iste, bu saatten sonra israrci olman daha kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 olay neymiş hala dökülmedi mi op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 photographer said: Abi, Remus cidden, hiç kadınlarla nasıl iletişim kuracağını bilmiyorsun değil mi? Ben bunu anladım yazdıklarından:) Hakaret etmiyorum he gözlemimi söylüyorum :P Kimse ile nasıl iletişim kuracağımı bilmiyorum, anca iş olacak, yada somut bir şey olacak (wow, bilimsel birşeyler, film kritiği...) öyle. Yaptığım şey iletişim kapsamı dışındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Laurelin said: Haber botlugu skillerini kullan, iki diken linki ile toplarsin :P Masa ile yekeyeke yazmis zaten, icerigi bilmiyoruz ama soylemenden belli oluyor agir pot kirdigin iste, bu saatten sonra israrci olman daha kotu Killjoy'un taktiği iyi ya, onun ötesinide zorlamaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 çiçek al. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 az akilli ise o taktigi yemez zaten o kiz, o taktigi yiyicek ve cicek almak gibi tembel isi bir seye tav olucak siglikta ise zaten hicbir kaybin yok demektir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Sen kabul etmezsin çiceği. Erkek kısmı böyle işte öküzlük yapıp hediye alması gerekiyor ara sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 hayir hediye al onda sorun yokta cicek en tembel isi hediye kalbini kirdim, al sana dalinda kalmasi gerekirken benim hiyarligimi kapatmak icin yolunmus bir demet cicek! gozlerinin onunde kuruyup cururken cikardigi o les gibi kokusunun hatirina affet beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 el blendırı al, yerini bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Taksim deki miting e cagirsaydin, bak Kilicdaroglu bile saray a cikti, kirma benim hatrimi deseydin, simdi el ele Anitkabir e gidiyordunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 artik birsey yapma. sana cicek alayim mi diye sorarak zaten kendi kendini bitirmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Laurelin said: hayir hediye al onda sorun yokta cicek en tembel isi hediye kalbini kirdim, al sana dalinda kalmasi gerekirken benim hiyarligimi kapatmak icin yolunmus bir demet cicek! gozlerinin onunde kuruyup cururken cikardigi o les gibi kokusunun hatirina affet beni! su laflara da kanmayin. evet soyleyince yazinca mantikli geliyor ama guzel bi buket cicekle karsisina cikinca isler degisir tabi soyle bir durum da var, sen iletisim kurmayi bilmeyen bir sigir goruntusu veriyosun, kiz zaten kacmaya calisiyodur o cicekle de gitsen iyy yapisti diyebilir. sen en iyisi cicegi goturme, yolla, nota da kendi ismini falan yazma, sen oldugunu anlayana kadar bu kimden acaba diye dusunur aklindan hep en begendigi insanlar gecer. sen arayip cicegi begendin mi diyene kadar mutlu olur en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Bence kitleyelim topiği eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 güzel bir çiçeğe tav olmayacak kız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 iş sırf çiçekle olsa sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Afedeceği varsa afediyor işte çiçekle. Causes beli veriyorsun kadın kısmına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 sen casus belli yi vermişin zaten abi hakaret ederek sdfs.senin yerinde olsam hiç bulaşmam,kinci kadından korkulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 kızla buluşmadan her zaman kakanı yapsan iyi edersin. temiz git. https://www.youtube.com/watch?v=zZS-jMKxY3A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 şimdi yine çiçek önerenleri toplayıp liste yapçam o olacak! çiçek ne ya. bak, gidip saksıda fesleğen alsan, kokladıkça beni hatırlarsın desen +10 alırsın, orkide alsan 0 puan alırsın, kırmızı gül alsan -10 alırsın. neyi nasıl verdiğiniz önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Remus said: Geçenlerde bir arkadaşıma, çok haksız şekilde çok garip laflar edip kalbini kırdım. Sonra pişman oldum, özür diledim. Özürümü kabul etti de, artık konuşmuyor. Remus said: Çiçek felan gönderiyim dedimde istemedi. (Sormadan bir şey yapamıyorum huyum değil) Remus said: Kötü anılarım var. sormadan yapmam. Remus said: birde tam ofis adresinide bilmiyor olma durumum var. Remus said: Mesela sosyal medyadan hiç tadım yok diye post atmış. Gidip benimde gibisinden bir şey desen mi? (Benim yüzümden değildir.) ahahahah bakın bu bir dramdır! Ayarı yemiş şapşük erkeğin dramı Kıza yaptığı yamuk da kesin saçma sapan bir şeydir askdhg garibim ya :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 iyiki cikolata aranjmanlari yayilmadi, dizi/film yapimcilarimzi sigir oldugundan urun yerlestirme cok yemiyorlarda basimiza bela olmiyor. cicekten 10 kat tehlikeli onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar