DarkC1oud Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 4 bölümü bir oturuşta izledim.Her bölüm 10 dakika gibi geldi.Dizi çok iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 5 sahane , sisko cok korkunc ya sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 resim "the worlds angiest kid in the world" obez çıktı. anasının kafasını kesen incecik çocuktan o şişkoya nasıl dönmüşse artık. bol spoilerli link. şişko hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 2. spoya cevap parazit işte. bağırsak kurtları gibi 30 yıldır rahatsız edilmeden yaşayıp davidden beslenince semirmiş danacık baya mindfuck gidiyo dizi ya uzun zamandır en merakla beklediğim dizi net olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 benim beyin error vermeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 koltukta mayismis bir sekilde izliyordum. gogsume cay doktum amk. dizi gercekten cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 senin göğsünü yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 haydaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 abi wtf ya NELER OLUYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 4. bolumu izledik dun gece, mind fuck yasadik hanimla David nasil ciktiydi lan astral plane'den diye. Hatirlayamadim hala, en son Lenny/Benny ile tartisiyodu astral plane'de, sonra ne olduydu? Syd ciglik attiydi da yettim yavrum mu dediydi neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Ben bu diziyi anlayamıyorum sanırım. Her bölümü 3-4 seferde izlemiş olmamın etkisi büyük olabilir. Bir bölüm izliyorum, diyorum ha bu dizi içeriği böyle soyut ve yüzeysel verecek ve bana bırakacak yorum kısmını, bir bölüm izliyorum keskin hatlarla klişe aksiyon filmlerini aratmayacak içerik veriliyor. Kafam karıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Kasma akışına bırak. Hoşuna gidiyorsa devam. Etmiyorsa uyduruk de geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 mulgear6 said: 2. spoya cevap parazit işte. bağırsak kurtları gibi 30 yıldır rahatsız edilmeden yaşayıp davidden beslenince semirmiş danacık baya mindfuck gidiyo dizi ya uzun zamandır en merakla beklediğim dizi net olarak Şizofrenisinin yarattığı bir karakter değil mi o ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 son bölümü izlemedin galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 di said: 4. bolumu izledik dun gece, mind fuck yasadik hanimla David nasil ciktiydi lan astral plane'den diye. Hatirlayamadim hala, en son Lenny/Benny ile tartisiyodu astral plane'de, sonra ne olduydu? Syd ciglik attiydi da yettim yavrum mu dediydi neydi? sen 1 hafta geriden geliyorsun o zaman. 5 çıktı en son. lenny astralplane den çıkmasına izin vermiyordu. Sonunda lenny beraber başarabiliriz pep talkını verdikten sonra kız arkadaşını halletmek üzereler diyip tv den gösteriyor ve sinirlendiriyordu elemanı. Sonra zaten merge olur gibi görünüyorlar ve aracın önünde beliriyor. kısacası astral planeden will power tetiklenmesi ile kurtullmuş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 İzledim, daha önce de güçleriyle ilgili yanlış tespitleri vardı. Parazit teorisi de yanlış gibi geliyor o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Ne dizi yapmış gavur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Dragonfire said: di said: 4. bolumu izledik dun gece, mind fuck yasadik hanimla David nasil ciktiydi lan astral plane'den diye. Hatirlayamadim hala, en son Lenny/Benny ile tartisiyodu astral plane'de, sonra ne olduydu? Syd ciglik attiydi da yettim yavrum mu dediydi neydi? sen 1 hafta geriden geliyorsun o zaman. 5 çıktı en son. lenny astralplane den çıkmasına izin vermiyordu. Sonunda lenny beraber başarabiliriz pep talkını verdikten sonra kız arkadaşını halletmek üzereler diyip tv den gösteriyor ve sinirlendiriyordu elemanı. Sonra zaten merge olur gibi görünüyorlar ve aracın önünde beliriyor. kısacası astral planeden will power tetiklenmesi ile kurtullmuş oluyor. Hayır yahu olurmu lenny de çıkmak istiyordu o kendi başına çıkamıyordu o yüzden zorladı yapabilirsin hedehüdü hadi diyerekten çıkmasını sağladı. Birşekilde gücü yönetmesinede izin verdi filan Lenny bence astraldan gelme bir parazit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Cizgiromandan spoiler Legion'un istedigi super guce sahip alt kisilikler yaratabiliyor. Istedigi guc ama, reality warping'e kadar. Bazen bu alt kisilikler disariya cikip beden sahibi de olabiliyorlar. Legion'in kontrolunu de ele gecerebiliyorlar. O sisko da Legion'un kendisi, sadece ikinci bir kisilik. Dizi ilerledikce baskalari da cikacaktir. Lenny/Benny de onlardan biri. Parazit degiller ama, disardan gelme bir sey degil bence. Legion'un kendi cizgiromanlardaki hali bu dizide olan her seye uyumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Cizgiromandan mi spoiler veriyosun, diziden anladigini mi anlatiyosun yoksa sadece boyle oldugunu mu dusunuyosun hic bisey belli degil GERGE. Uyarmadan cizgiromandan spoiler caktiysan cok ayib ettin diyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Ilk paragraf cizgiromandan Legion'un guclerinden biri. Ikinci dizideki karakterler hakkinda fikrim. Ama bu adamin gucu budur demek ayip degil abi, diziyi cekenler bunun bilindigini varsaymislar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 adam gerçekten şizofren. süpergüçlü şizofren. ama süpergücü şizofreni değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 GERGE said: Ilk paragraf cizgiromandan Legion'un guclerinden biri. Ikinci dizideki karakterler hakkinda fikrim. Ama bu adamin gucu budur demek ayip degil abi, diziyi cekenler bunun bilindigini varsaymislar bence. Diziyi cekenler nasi bunun bilindigini varsaymislar abi? Izlemeye baslamadan once hic bi fikrim yoktu legion neymis, gucu neymis. Izleyerek cozuyorum ve sen kuvvetle muhtemel onumzudeki bir kac bolum icinde kafamizda oturacak seyi getirip lonk diye verdin spoiler olarak. Bir de dedigin gibiyse neden ugrasip duruyor millet bu ne su ne buna ne sebep oluyor diye? Sonunda soyledigin seye baglanicak plot degil mi bunca bolumdur izlediklerimiz? Degilse, zaten biliniyorsa ne diye bu bos plot ceviriyor adamlar? Millete spoiler kullanmayi beceremiyorsunuz diye kiziyoruz, bolum modu geliyo dizinin konusunda spoiler tag'i ile cizgiromanda okuduklarini yaziyo. Saka gibi lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 yahu ne spoilerı zaten bütün cast adamın bilinçaltı ahah ay budamı spoiler oldu lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Sen kimdin? edit: ha ok hatirladim. gerekli gereksiz herseye su bi ustteki tepkiyi veren eleman. devam edebiliriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar