Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bahçede kaplumbağa var

Mal

Öne çıkan mesajlar

Meyve tabağından büyük yemwk tabağından küçük

Bahçe öyle büyük değil. 2 tane 3 metre karelik bahçe ortası beton felan apartman bahçesi.

Girebilmesi için mutlaka ya merdiven yada en az 30 cm lik duvar inmesi yada çıkması gerekiyor. Birimi getirip koymuştur kendi mi gelmiştir.

Bahçede incir ve asma var sevdiği şeylermiş. Elimden yedi asma yaprağı. Derin olmayan kaba su koydum suda içti.

Apartmanın arkası çamlık orman. Ormana götürsem mi dokunmasam mı karar veremedim
Sosyal ağlarda paylaş

Eldivene gerek yok. Parmağımı suya batırıp ağzına götürdüm yalar gibi yaptı parmağımı.

Sorun şu ki ben tutup götürcektim ormana komşu yavrusu olabilir dedi. Sanki götürmemi istemediği için öyle diyor gibide geldi. Kendi isteğiylemi geldi birimi koydu acaba. Duvar tırmanıp merdiven inebilir mi kara kaplumbağası?
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım suyu çenesinin altında zar gibi bişey var ordan emiyor. Çünkü yaprağa yada parmağıma su damlatınca çenesinin altını bastırıyor. Doğada zarar verebilecek son canlıdır heralde. Komşu ne zamandır burda dedi de güvenemedim sırf zevk olsun diye bahçeden gitmesini istemiyor olabilir dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...