Mal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Meyve tabağından büyük yemwk tabağından küçük Bahçe öyle büyük değil. 2 tane 3 metre karelik bahçe ortası beton felan apartman bahçesi. Girebilmesi için mutlaka ya merdiven yada en az 30 cm lik duvar inmesi yada çıkması gerekiyor. Birimi getirip koymuştur kendi mi gelmiştir. Bahçede incir ve asma var sevdiği şeylermiş. Elimden yedi asma yaprağı. Derin olmayan kaba su koydum suda içti. Apartmanın arkası çamlık orman. Ormana götürsem mi dokunmasam mı karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 geçir eline bi eldiven veya bişeyle tut bırak doğaya hayvanı abi başka ne yapıcan ? tasma takıp dolaştırcanmı hayvanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Eldivene gerek yok. Parmağımı suya batırıp ağzına götürdüm yalar gibi yaptı parmağımı. Sorun şu ki ben tutup götürcektim ormana komşu yavrusu olabilir dedi. Sanki götürmemi istemediği için öyle diyor gibide geldi. Kendi isteğiylemi geldi birimi koydu acaba. Duvar tırmanıp merdiven inebilir mi kara kaplumbağası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 eve girme ihtimali yoksa bırak takılsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 yiyeceği tam sevdiği şeyler var bahçede. Asma ve incir yaprağı. Ama bence doğal ortamı olacak kadar büyük değil bahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 dikkat et ısırmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 bu arada duvara ve merdivenlere tırmanabiliyorlar gördüğüm kadarıyla sdf https://www.youtube.com/watch?v=vlgbCMlQkSE https://www.youtube.com/watch?v=QrvfthrHYMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Sanırım suyu çenesinin altında zar gibi bişey var ordan emiyor. Çünkü yaprağa yada parmağıma su damlatınca çenesinin altını bastırıyor. Doğada zarar verebilecek son canlıdır heralde. Komşu ne zamandır burda dedi de güvenemedim sırf zevk olsun diye bahçeden gitmesini istemiyor olabilir dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 yavrusuna bakmıyor ki kaplumbaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 kirpi buldum ben, köpek sardı korktum ağzını yüzünü parçalar bu salak buna sarcak diye geri vitess kaçtım sdfdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Burada bi kirpi ailesi, bir kaplumbaga ailesi, bir porsuk, bi kac gelincik falan var. 6 kedi bi kopegi saymiyorum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Kaplumbağa yumurtlayıp basıp gidiyor abi ne yavrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 O zaman 3 tane farkli boyutlarda kaplumbaga var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 elinizden bişey vermeyin lan manyakmısınız 8-9 parmakla devam edersiniz hayata sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 En iyisi bırakmak galiba. kendi gelmiştir heralde duvar çıkabiliyosa. Sudan baya içti ama biri su koymazsa nasıl bulacak su. Bahçedeki sararmış otları yolup biyere yığmıştım onun altına girip yatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Dişi bile yok hayvanın ne ısırması. Çenesini bastırıyor parmağı uzatınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 abi kaplumbağaların ısırma gücü hakkında bi bilgin yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 suyu yediği bitkilerden alıyor dişi de olmaz kara kaplumbagasının ve şiddetli ısırabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 vermeyin abi parmak, ezer. Yani oyle kopartacak kadar zarar vermez ama tirnak filan gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=aQsnWmdnu6o büyüklük oranından parmak kurtulur mu hesabı yaparsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Valla ısırmadı beni. Hatta uzatınca çenesinin altına koydu parmağımı ben ağzına sokmaya çalıştım istemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Cp'si kaç? Rare oluyo diyolar berry verip great ball at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 siyah kedi vardı senin diil mi ? noldu o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 kirmizi yanakli mi su videodaki gibi suda yasiyo onlar arada karaya cikiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Masanın o kedi. 1 ton basıyomuş kaplumbağa çenesiyle cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar