Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyun monitörü: curved vs IPS

Bone

Öne çıkan mesajlar

Bakmadan monitör alınmaz hele yeni nesil hiç alınmaz.
Ölü pixel, blb olmayan monitör bulmak çok zor. Ha alacaksanız hemen değiştirebileceğiniz şekilde alın. Tutup elli tane ölü pixel'i olan, deli gibi blb olan monitörü Amazon'a nasıl kargolayacaksınız ne zamana geri gelecek gibi soruları düşünürseniz paraya kıyıp ya Vatan'ı zengin edeceksiniz ya da bilgisayarcı arkadaşlarınıza yamanacaksınız.
Sosyal ağlarda paylaş

curved ultrawide almayı düşünüyorum. bütçem hem yüksek hazret hem ultrawide almaya yetmeyebilir.

sizce enayilik mi yaparım gurubey? 60hz uw ile oynanmaz mı? bkz bu:

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-29-ls29e790cnsuf-4-ms-wfhd-219-curved-monitor.html

yoksa götü yarıp bunu mu almalı?

http://www.sanalmarketim.com/benq-xr3501-35-4ms-144hz-qhd-ultra-curved-hdmi-dp-gaming-amva-led-monitor/p_62903/

neden bilmiyorum bunlraı görüp yorumlarını okuduğumdan beri 16:9 alasım glmiyor. monitörlerden şikayet edenler dışında oyun olarak 21:9'u her kullanan övüyor. immersion, better fov falan.
varsın overwatch da desteklemeyiversin kim takar bliz fanboyları.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

Yalnız Acer'lar da İNANILMAZ bi karla satılıyor. Şu an 3.5k-4k seviyesinde.
Toptancı fiyatı 2.7k civarında.
Tanıdık bi bilgisayarcı falan varsa ondan rica edin o alsın.

cidden inanılmaz fark var ya avrupa fiyatlarıyla bizim fiyatlar arasında.

nasılsa bunu alan zengindir diye iteliyorlar sanırım.

z35 baktım bizde en ucuz 4200 falan bulunurken amazon.co.uk 650£ (2600) mediamarkt.de 900€ (2900)

nasıl bulur ederiz bunu bize 3kya falan verecek elemanı?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben baya bi arastirdim aldim kullandim geri verdim vs..

Dell curved 34inch almistim 60 hz ve blb fenaydi, 32 inch 16:9 asus aldim guzeldi o ama sonra asus pg348q aldim ve cuk oldu alet.

Z35 cozunurluk olarak dusuk kaliyor haberin olsun rahatsiz olabilirsin.

Acerin 34 inch curved var asusla aynilar o guzel.

Asus rog swift tn panelli olani kullanmistim guzeldi o ama bakis acin degisince renklerde degisim oluyordu batmisti ips modelleri guzel.

Curved bu arada kullanim olarak alisana kadar cekiyorsun biraz. Oyunlardaki genislik destekliyorsa ornegin witcher3 nefis ama o cozunurlukte ben gtx980 ile 35fps falan aliyorum fyi. Iyi pc de lazim.

Bu arada curved de 16:9 oyunlar yanda siyah bar ile cok rahat oynaniyor rahatsiz olurum diye dusunuyordum hic batmiyor..
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili kanuni,

lütfen pg348q diyip pipimizi şişirme...

gtx1080 var sorun olmaz çözünürlük diye düşünüyorum. işte hem yüksek hz(veya gsync) hem qhd hem uw olsun deyince 5k oluyor fiyat... ekranın kavisi bana batmaz alışırım hemen öyle şeylere. geniş olsun immersion olsun, rokette cs'de fov genişlesin istiyorum.

aslında 29" olup 144hz veren bir FHD uw olsa hem daha ucuz olur hem de ideal olur bana. ama yok henüz. bu kartla bir süre gysnc aramam 100+ fps verecek ayarlarda çalıştırırım tear görmem pek.

sanırım şimdilik en ucuzlarından 144hz 24" monitörü alıp birkaç ay sonra yanına istediğim gibi bir uw alacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...