RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 GERGE said: Kadıköy'de, 14'te ben idmandan çıkıyorum 12.30 a doğru, yanınıza uğrayabilirim. Deneyimim yok ama seyircilik yaparım olmadı.Tanışırız gergeciğim. @wishmaster, anal rapist rolü cuk oturur özellikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Ürkütme adamları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Discord dan falan yapsanıza bir şeyler ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Yarin 14'te Kadikoy'deyiz: http://www.grimdarkhobby.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Sonrakine bende geleyim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 İptal yine, toplanılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 hahaha tam bir frp klasiği olmuş yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 2 tane güzel hatun bağlasaydın oyuna sende ghsdghsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Istanbul'a geri geldim, temelli oldugu da kesin su anda, kendime hukuk burosu bile edindim. Tekrar oynamaya baslayalim diyorum, bizim buroda oynayalim. Besiktas-Arnavutkoy'de. Pazar gunleri olacak bos gun bir o oldugundan. Her gelene gel demiyorum ama, kesin gelirim her hafta diyen 3-4 kisi yeterli. Demeyen gelmesin hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 hoşgeldin.. geçen seferki gibi olmayacaksa, uzun soluklu bir şey olacaksa gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Arnavutkoy uzak ya, bize gelsenize goztepe'ye (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 bck said: hoşgeldin.. geçen seferki gibi olmayacaksa, uzun soluklu bir şey olacaksa gelirim. Kalıcıyım, büro bile var işte. Burada yer sorunu da olmadan oynarız. İstanbul barosuna kaydoldum ayrıca yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 GERGE said: İstanbul barosuna kaydoldum ayrıca yani. X(X(X(X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 GERGE said: bck said: hoşgeldin.. geçen seferki gibi olmayacaksa, uzun soluklu bir şey olacaksa gelirim. Kalıcıyım, büro bile var işte. Burada yer sorunu da olmadan oynarız. İstanbul barosuna kaydoldum ayrıca yani. büroya kayıtlı dungeon master :) bu iş olur gibi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 geçen sefer güzel patladık vala ~ varsa öyle bir imkan izleyici olarak katılmak isterim, oyunu bilmeyen biraz geri çekiyor galiba herkesi. dragonla konuşmaya çalışıyorum falan olmuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Öyle öyle öğreniliyor. Gel yine. İsteyen, kesin gelirim diyen öm atsın bana. Pazarları olacak, tekrar söyleyeyim. Marketten cips, kuruyemiş, bira/rakı depolayıp oynarız. İsteyene kahve makinası da var kapsüllü. Klima filan da hazır. Muftakta yemek bile yapabiliriz dışarıya para gitmesin diyorsanız, ya da mikrodalgalık şeyler alırız. 3-4 sayı. Çok kişi gelirse 5’den fazlasını almayacağım. Ben rutin olarak gelirim diyenler gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Ulaşım kolay. Beşiktaş’tan dolmuş-otobüs. Akmerkez’den yürüyerek 15 dakika. Bebek’den de yürüyerek 15 dakika, Kanlıca’dan vapur var Bebek için. Kadıköy’de buluşup Beşiktaş’a geçerseniz taksi epey ucuza gelir. İstanbul’un ortası, ulaşım kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalacam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 İzmir'de de olsa keşke böyle şeyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 ben 4.leventteyim tek otobus işimi görür gibi, arka tarafları tabi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Dalacam said: İzmir'de de olsa keşke böyle şeyler :( hadi len (ordan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Burada tam limanın orada Belediye’nin yeri de var, hava güzelken orada filan da oturabiliriz açık havada, deniz yanında oynayalım derseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Diriltiyorum tekrar konuyu, oyuncular buldum, 2 oyuncu daha cikarsa cok iyi olacak ama. Koskaca Istanbul'da bir Pati yok mu FRP oynamak isteyen? Ya da cevresinde oynamak isteyen? Yer de iyi oynayacagimiz, oyun sonrasi meyhane filan da yapariz isteyenlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 ben deneyebilirim aslında maymun iştahlıyım ama biraz +1/2 ile başlayın ilk hafta onlardan biri olayım. olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Hazır çalışmıyorken bende çok isterim ama Maltepe'den gelmek çok gözümde büyüdü şu an pıasdnkfgpdsng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Telefonlarınızı yollayın, WhatsApp’da grup kuralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar