cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Bizim campaignler hiçbir zaman bitmiyor zaten dediğin gibi wipelardan dolayı asdf Bir kere baya kuvvetli bir magical item geçmişti partynin eline. Bir sürü insan onun yüzünden peşimize düştü falan. Itemı atıp kaçmıştık campaignden böyle giderse hepimiz öleceğiz diye hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ya genel olarak denklemi iyi tutturmak önemli bilgisayar oyunu değil bu save load yok aylarca oynadığın geliştirdiğin karakteri öldürmenin kimseye faydası yok sonuçta frpyi kazanmak diye bişi yok kaybetmekde olması cok mantıklı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Oyuncularin ustesinden gelebilecegi challenge vereceksin. Cok kolay ya da cok zor olursa anlami olmaz. Bu hafta ilk combat olmasaydi o ejderha yerine iki tane young blue gelirdi mesela aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Bunu zar zor kesmişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 kesmisler mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mavi kirmizidan daha zayif. Iki kat guclu olmazdi, 1.5 kat filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 abi dragona dur ne istiyorsun diyorum, hayvan kafamı ısırıyor. ergen dragon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 GERGE said: oldun said: dragon niye assagi indiki 5ede bir kere mi üflüyorlar. Yukardan üfleyip dursaydi.Zaten bir kere daha uflese perte cikiyorduk. Ohhh mis intro team wipe sonra gene char yaratalim. Ejderler her tur breath atamiyor. Her turun basinda d6 atiyorsun, 5 ya da 6 gelirse recharge oluyor. Bizim ejder en eziklerdendi ama, atmadim hic d6. Random encounter zaten o, random encounter'da party wipe yapan dm tum kufurleri hak eder. yok ben sadece dragonu dusundum onunki de can sonucta ahahhaha asflksdhf. Zaten sahsen ben wizard olarak disari ciktim tekte 51 hpnin 47sini birakinca screww u guy ay em goying hom dedim uzadim ahhahaahahah o saatten sonra ne konuscam dragon la zaten konusan var hali hazirda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Ergen bu arada evet. Anasi git kendi yemegini bul bu gun, altin toplamaya da basla artik diye sokaga atmis. Linnorm cikarmak istiyordum aslinda ama 5e'ye almamislar. Portlamaya usendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Grego said: abi dragona dur ne istiyorsun diyorum, hayvan kafamı ısırıyor. ergen dragon. abicim hayvan gelişine basmış breathi sen mecidiyeköyde dayak yemiş fenerli gibi ne vuruyosun abi diyosun götümüzü kesmediğine şükret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Selam, Abi nerede oynuyorsunuz peki? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 yeni meslek lisesi mezunu gibiyim dragonbronluk ta, bir yerde kullanmam lazımdı lisanımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 orc_lord said: Forum üstünden değişik olabilir aslında ya :) feverfeverray said: forum üzerinden süper olabilir lan. valla kısa bi alışma sürecinden sonra gayet akabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 paramecium said: Selam, Abi nerede oynuyorsunuz peki? Saygılar. Kadikoy, Sivastopol sok, Grimdark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Lan orasida belediye hamami gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 şu karakter sheetler i taratıp grupta paylaşın da, hem gerge bir gözden geçirmiş olur, hem de frp diaries i başlatmış olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ben direk excelde yaptım yarın atarım mis gibiymiş excel keske laptopta direk yapsaymısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 1 ya da 2 oyuncu lazım, Cumartesi oynayacağız. Var mı ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Prime time'de bir up atayim. BIlgilerini yollarsaniz sabaha WhatsApp grubumuza alirim sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Canim hiç oyun oynamak istemiyor olmasa gelirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 eşimle geleyim diyeceğimde, nerede oynuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Kadıköy, 14, Grimdark mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 saat kaçta buluşuyorsunuz gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Kadıköy'de, 14'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Ramses'e sapık bir seri katil rolü uygun gelebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar