Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 bildigin yanildigina yetmiyor, sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Peregrin said: Ray-Ban 180'den fazla etmez nereden buluruz kardeş peki onu söyle sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 RamsesII said: jacabo said: http://www.rbgoa-us.com/ bugün indirim var alayı 25$ legitse 2-3 sipariş vericem abi. Copyright©2015-2016 Ray-Ban® Official Site yazıyor lan? hence guvenilir chunk altinda bu var http://www.rbgoa-us.com/includes/templates/lgy121/images/seht.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 300 e veriyorum 450 piyasa degeri olan 1 aylik gozlugu daha nereye duseyim. alan cikmazsa da evde durur ekstra olarak ya da bi arkima dogum gunu hediyesi artik. :)o sahibinden'de bi kisi cikti dun bu arada, ankara'dayim gonder, begenirsem 300 yollarim dedi. ben de tabi ki de lan dedim cevap olarak. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 haydi beyler yok mu bu gunlerde gozune gunes, toz, kum kacan, gozluk ihtiyaci olan birileri. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 evet beyler, yok mu karizma arayan? gelin alin kurtarin beni su fazlalik gozlukten. yuz yuze biraz daha guzellik yaparim zaten bakmayin 300 dedigime. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 bunu alana gstar raw bedavaymış doğru mu? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 50'ye birakirim bunu alirsan g-stari. :)-D daha da ne yapayim. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 offf ilk sayfada ne cehalet elemental summonlanmis ya :D wayfarer hani aviatordan sonra raybanin en kult gozluk modellerinden biridir, topicde satilan orjinal modeli ve unisex olmasina ragmen baya baya maskulen bir gozluktur. rayban o yuzden daha unisex bir tasarima sahip new wayfareri cikartti, baya salgin oldu oda holivutta http://img.youtube.com/vi/qEe2SdMqa2o/hqdefault.jpg surda iki model arasi farki gorebilirsiniz, daha iri olan ve kaslari kapatan model eski wayfarer. koskoca thor un en sevdigi gozluk modeli bide lol http://coolspotters.com/files/photos/633411/chris-hemsworth-and-ray-ban-original-wayfarer-2140-sunglasses-gallery.jpg yuze gitmesi onemli tabi, yuze gitmeyen gozluk giyip maymun olmak var isin ucunda https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/68/2e/52/682e52a4bf33fcfd3ed86c2ddd0ed7b9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Evet arkadaş yazmış. Sizin ise bu efsaneye dahil olabilmek için tek yapmanız gereken benden bu gözlükleri satın almanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 ilk sayfada ılık gözlüğü demişler bu durumda CONFIRMED abi esas. kız gözüyle güzel gözlük denmesi: check unisex olması daha da unisexleşmesi: check Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 wayfarer efsanedir ulan balta uğruna yapmayın pls. hani hipster'lar bile bitiremedi şu gözlüğün karizmasını. optikte wayfarer bilmemne bişey modelini kullanmasam (ve aldıktan sonra camını değiştirmeye uğraşmayacak olsam) raybanciye gidip denemiş, 30 saniye içinde beğenip pm'i basmıştım fiyatı dükkandakinden "yeterince" ucuzsa. edit: harf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 150 lira daha ucuz optikçiden 1 aylık gözlük. New wayfarer değil benimki bu arada normal eski olanı, yani karizma olanı. Hadi yok mu alan yüz yüze yapıcam ulan bir şeyler daha. Hele alttaki şort mayo başlığındaki mayoyla beraber alırsanız çok karda olacaksınız söyliyim. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 das balta https://www.trendyol.com/Unisex-Gunes-Gozlugu-RB4105/UrunDetay/49852/20865262 aaaa tükenmiş fail balta spiegel show must go on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Adam yılda bir geliyor. Onda da pazar alanında balta deniyor. Onu da beceremiyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 balta yapacak durum yok. fiyat gayet uygun, zaten son bir indirim daha yaparim satis esnasinda. konu gunceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 made in usa olanlarindan almak isteyen varsa beni bulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 bakanlığa mı gelelim pascal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 ayrancı pazarına gelin la bu pazar cok deli gozlukler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 made in italy valla benimki, daha kaliteli oluyor. B) bosverin pazari mazari direkt bana gelin. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Günceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 cumartesi günü gözlüğümü kaybettim. bunun polarize olmayanını kullanıyordum 4 senedir falan. efsane gözlük de, sırf polarize diye 200 lira fazla vermek istemiyorum, zira normal ve polarize olanı denedim, öyle ölümcül bir fark yok arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Su wayfarerlari cok seviyodum,amerikadan siyah cam ve cerceveli bi model almistim cok begenerek.neyse bigun bahariyede kopegimi gezdirirken gozumde gozluk yanimdan gecen bi kadin ay yazik cocuk kor herhalde, kopegi rehberlik ediyo dedi yanindakine.bidaha takmadim sdfs. Ps.kopegimde golden gerci.tam rehber kopek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 öyle olsa ne olacak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 köpeğe "nasıl oğlum, götü güzel mi şu geçen kadının?" demedin mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar