KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Evernote'un ücretsiz versiyonuna cihaz sınırı getirilmiş. 2 adet cihazdan fazlasında çalışmayacakmış. Dolayısıyla benzer başka programa geçiş yapacağım. Yeni programda aradığım özellikler; -collaborate özelliği olması, -evernote'daki bütün notları kolayca aktarmam gerekli. -ücretsiz olması google keep ve one note var sanırım bilindik. Hangisini önerirsiniz? transferi nasıl yapacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 evernote premium aldım ben. bu haberden sonra evernote altertanifi yok benim için, herbokum orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 tr olarak ne kadar senko? eur olarak 1 yıllık 30 euro, aylık 2,5 eur ya geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Aktarmayi bilmiyorum ama OneNote en gelismisi bu tarz programlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 bana kupon göndermiş bugün yıllık 30tl'ye aldım. normalde plus 36tl premium 70tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 1 eur 1 try demek ki güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 senko said: evernote premium aldım ben. bu haberden sonra evernote altertanifi yok benim için, herbokum orda. Aynen başkan, ben de aynı düşüncedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 benimde her bokum orda da, taşıması bu kdr mı sıkıntılı yahu. bana özellik gerekmio pek. düz not alıyorum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 gurban olayım 100 notun olsa not başına c/p süresi iki taraflı açtığında max 15-20 sn en fazla 8 dakika sürer manuel aktarman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Nasil aktaracaginizi anlatmis Microsoft: https://blogs.office.com/2016/03/11/make-the-move-from-evernote-to-onenote-today/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Evernote alacagina Office 365 alin, cok daha iyi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 one note'a ben tablet kullanmama rağmen bir türlü ısınamadım. el yazıları için kullanıyorum da, ms yine son kullanıcı tarafında ux konusunda sıçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Evernote zaten bisilere alternatif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Gurban ol. Dk tutcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Ben bununla gayet mutluyum valla.. https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.teamtasks.tasks.paid&hl=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 KillJoy said: Gurban ol. Dk tutcam. aktardın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 yok daha değil. yarın bakçam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Su iki cihaz olayina kil oldum ben de ama, evernote da cok seker bi program abisi kizamiyosun. Cok yogun kullanmadigim icin beklemedeyim simdilik, ilerde issizligim sonlanacak gibi oldugunda basarim 30 lira neyse. Alternatifi oldugunu sanmiyorum pek. Not defteri sistemi, kagit fotosu cekmesi, pdf aramasi vs bi dolu sey bi arada ve sade ve de tam olmasi gerektigi gibi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar