Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 pek mantar bir sene oldu telefonlar acisindan.. tikandi sektor hafiften.. apple da ileri derken geri adim atmis gibi oldu bir nebze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 40 yıllık 3.5mm cakı kaldırdı işte niye geri gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Kanuni said: Kulaklığın kablosuna tak be adam adaptörü, uzun olacak kablo azıcık. Atladım ama bu adaptör kulaklık adaptörüdür insallah :) Sorun adaptor degil abi, DAC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Red said: insanların ellerindeki telefonlar miladını doldurunca miad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 GERGE said: Kanuni said: Kulaklığın kablosuna tak be adam adaptörü, uzun olacak kablo azıcık. Atladım ama bu adaptör kulaklık adaptörüdür insallah :) Sorun adaptor degil abi, DAC. DAC ile ilgili sorun nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Dac kabloda iste , telefonun icinde degil artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Kablodaki dactan da ne hayir gelir bilemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 DAC"i atip tamamen kulaklikciya birakarak maliyetten de kazaniyor olmalari lazim. 6S'in DAC maliyeti $30 filan sanirim Apple'a. 3,5'u cikarmanin tek faydasi Apple'a gordugunuz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Bi de lightning porttan urun basina lisans parasi aliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 363636446 tl para bayip aliyorsun bide kulaklik girisi yok he? asdgfgfd Bluetooth kulakligada 463633 tl bayilcan bide? bu nasil bir marka sevgisi lan bu sefer fena cuvalladi apple da yine kuyruk yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 kulaklık çıkışı var ama eski 3.5mm jak değil lightning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Adaptor de var kutuda ama insanlar "AHDJSBSJDBAB GULAGLIG CIGISI YOH" demek icin siraya giriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Adaptorun uzunlugu da 4.5 cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Ben plus in fiyatı merak ediyorum sadece. Saçmalamazsa plus çakıcam. Samsung a elim gitmedi. 6 plusın hala 3600 lira olması beni endişelendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Esh said: Fakir telefonu samsung ya. Ben kadin anama almistim S4, kadin gunden gune fakirlesti gozumun onunde https://imgflip.com/s/meme/Y-U-No.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 abi lame bi sekilde bir de adaptor falan tasiyacaklar ya asdfasdfasdfasfd moda duskunlugu nelere kadir. apple statu simgesi olarak cile cekmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Yok be abi en fazla parasini verir lightning kulaklik aliriz. Fakir miyiz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 abi statu sembolu tasimak icin bu kadar dusmeyin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 En iyiyi kullanmak icin para veriyoruz. Ama ben bu sene vermiyorum mesela. Her sene sefil samsung galaksi almaktansa 2 senede 1 iphone aliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 bu sene alacak olsaydin s7 edge alacaktin. 2 sene sonra da samsung'a devam edecektin aslinda. o zaman en iyiyi kesfedebilecektin. ama su anda "dunya duzdur" diyen zamaninin insanlari gibisin. neyse, zamanla o da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 3. ayin sonunda konusmayi bitir tusuna bastiktan sonra telefon "NABIYODUK YA" diye kalacakti iste. 2 sene sonra da 400 liraya elden cikaracakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 iphone oyle ha... kotuymus abi. hizli telefonlar cok guzel, siz de gelsenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 iphone 6+ dan beridir iphone bekliyorum o derece digerleri :( apple da masallah yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 iki tane lightning girişi koysaymış belki işe yarardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar