ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Eşimin kullandığı şirket aracı evin önünde yakıt azlığından kıpırdamadı, Renault clio 3 2014 model dizel , yakıt tamamen sıfırdı yanı çalışmadı bile, yakında benzin istasyonu vardı bende benzinlidir diye 5lt benzin aldım dizel araca. Tam doldurdum kapakta dizel yazısını gördüm . Durum bu haldeyken aracı çalıştırmadık marş baskmadı yani. Çekici geldi tekerleri düzeltmek için kartı taktık ama marş yine basılmadı. Az önce Renault servisinden aramışlar 17bin tl lik hasar diye . "Aga bu nedir ?" dedirtti bana . Kasko karşılıyor eyvallah ama motor çalışmadı bile 17 bin nedir ya . geçiriyolar sanırım. Böyle bi olay başına gelen var mı ?
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Tam emin değilim ama, depodan enjeksiyona yakıtın bir kısmı marştan önce anahtarı takınca aktarılıyor olabilir,
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Benim bildiğim benzine dizel koyunca ölümcül olabiliyor , fakat dizel e benzin onun kadar değil . yani internetteki örneklere bakınca en azından. Millet üstünü dizel tamamlayıp yoluna gitmiş falan .
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Kontağı açtığında yakıt pompası çalışıyor. Hiç açmayacaktınız kontağı. Gerçi 17bintl yine de fazla geldi.
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 o 17 sirket mis hadi gecirelim 17 si..bir de tabi sanayideki ahmet abiye degil de yetkili servise goturmuslerdir..onlarda merhaba parca degistirelim sonra bakariz tadinda yaklasmislardir..
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 aracı yan yatırıp yakıtı boşaltsaydınız daha az masraf çıkardı herhalde.
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Araç çekilirken ben yoktum , çekici söyleyince eşim kartı takıp marş basmadan tekerleri düzeltmiş sadece. şimdi bidonla doldurduk diye bize itelemezler inşallah.
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Liebe said: aracı yan yatırıp yakıtı boşaltsaydınız daha az masraf çıkardı herhalde. Aynen abi sanayi çok yakındı zaten ama araç kiralık şirket aracı olunca işler değişiyor tabi.
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Sürücü yanlış yakıtı bidonla kendi koymuşsa; Tüm sorumluluk kendisine aittir ve araç kaskoya bile sahip olsa zararı kendisi karşılamak zorundadır. http://www.otosinerji.com/araciniza-yanlis-yakit-koyarsaniz-ne-olur/ umarım güvenilir bir kaynak değildir.
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Bu arada çekicinin her şeklde kaldırıp götürmesi gerekmez mi? Polisin park edenleri kaldırdığı tipte çekici yok mu?
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 abi biraz kediyi mikrodalgaya koymak gibi bir durum olmus. so kampung!
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 yol yardımlar halatla çekiyorlar genelde. o dediğin trafikin kullandığı çekiciler. bazı benzincilerde alet oluyor temizliyorlar hemen. sen yazıyı gördünde adam görmedi mi pompacı ne garip
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 beinm geldi basima benzin istasyonu karsilamisti bizimkini dizele benzin koymustuk aslinda tamir oluyor 10k hasar olmustu. sonra baska skintilar ciktida atesleyicide sorunlar cikio sanirim ulfang said: Eşimin kullandığı şirket aracı evin önünde yakıt azlığından kıpırdamadı, Renault clio 3 2014 model dizel , yakıt tamamen sıfırdı yanı çalışmadı bile, yakında benzin istasyonu vardı bende benzinlidir diye 5lt benzin aldım dizel araca. Tam doldurdum kapakta dizel yazısını gördüm . Durum bu haldeyken aracı çalıştırmadık marş baskmadı yani. Çekici geldi tekerleri düzeltmek için kartı taktık ama marş yine basılmadı. Az önce Renault servisinden aramışlar 17bin tl lik hasar diye . "Aga bu nedir ?" dedirtti bana . Kasko karşılıyor eyvallah ama motor çalışmadı bile 17 bin nedir ya . geçiriyolar sanırım. Böyle bi olay başına gelen var mı ?
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 baska forumda okudugum kadariyla araba eski dizellerden filansa sorun olmuyor git 10 numara yag koy sur diyorlar..ama yeni araba ole beyinli bilgisayarli otomatik ateslemeli antin kuntin birsey ise oralarda birseyleri bozup da masraf cikartmis olabilir..
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 iyi de dizele benzin koyunca ne gibi bir zarar olur ki enjeksiyonda, sonuçta benzin eurodizel den daha ince değil mi?
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 ekspertiz o masrafi size saplar. cok gecmis olsun
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 yanma-tutusma sicakligi daha asagi dusuyormus..o da pistonlarin tam inip kalkmasinda soruna yol acip senkronu bozup arabayi durduruyormus vs vs..
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 olum clio kaç para lan 17 bin hasar ne asdjalaşdj
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 tabi biz volvo s40 icin 10k demistik. clionun sifir motoru o para degil, yeni motor alalim falan de yani
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 o da doğru clio zaten kaç para zaten..., faturayı size keserlerse arabayı alın diren, sanayinde falan kurcaltıp 20 ye satarsınız :)
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 dana22 said: yanma-tutusma sicakligi daha asagi dusuyormus..o da pistonlarin tam inip kalkmasinda soruna yol acip senkronu bozup arabayi durduruyormus vs vs.. ama onun için motorum baya çalışması lazım falan
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Cogu aracta kumandayla kapi acildigi anda yakit pompasi yakiti sisteme ceker, marsin basilmasini beklenmez. Keyless entry araclarda (clio buyuk ihtimalle oyledir) kartla yaklasip kapiyi acinca olur. Enjeksiyon memeleri, commonrail pompa, mazot filtresi v.s degisecek diye o kadar fiyat cikarmislardir. Bi ihtimal CR ve memeler temizlenip mazot filtresi degisince kurtulunabilir. nereye kadar gittigine gore degisir yakit.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Abi dizel araçta normalde dizel biterse bile dizel ekleyince çalışmaması lazım değil mi? Yeni araçlarda çalışıyor mu dizel bitince araç eklersen? Benim 2013 fluencede el pompası var sadece dizel bitince depodan çekebilmek için eklersen.
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 said: Enjeksiyon memeleri, commonrail pompa, mazot filtresi kalitesiz mazot falan koysan tama şunlar değişsin ama benzin koyunca niye çok büyük sorun oluyor onu anlamadım ben, benzin bunlara nasıl zarar verecek, tıkayacak veya bozacak?
Öne çıkan mesajlar