DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Esh said: Anadolu cocugu yer mi bu numarayi olm Nekro said: sdfsdfs lol 70 çok fazla bence doom için ben de çekildim kkthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Bak hele hele bak ihaleden çekilmeler felan. Bu oyunlara gelme bombilo sfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 yavercik ile güzel vurdu ama bombilo bence. takdir ettim. http://s24.postimg.org/gek6wxhc5/yavercik.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 oo adres istenir birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Adresler kayitli zaten direk evden aldiriyoruz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 gel gel bi cayimi icersin de bizim sanayi sizin zeytinlige benzemez aklında bulunsun dsdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Esh beraber gidip bir sanayi çayı içelim arkadaşta, özledim ne zamandır gidemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 kek kabul ediyoruz demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Lan patinin yarısı sanayide galiba ya. Geçen de bi konu vardı köpekli, bi sürü adam bizim fabrikada soyle böyle diye anlatıyordu yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 o key satılmaz artık ya. uzun zamandır böyle balta, böyle talan görmemiştim bir satışta. el birliğiyle kovaladık esnafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 insan gercekten hayret ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Sana bişey vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 insaattaki amcalar da boyle dediler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Daha fiyat arttiran yoksa keyi ozelden yollayabilirsin. Iban da at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 kaptı 70'i köftehor. hele hele hele hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 O simdi kustu foruma gidip baska yere koyup ayar yemeyi bekliyo. Ama burada dertaiz tasasiz nakit var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 baydın yemınlen esh. komik de degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 yegane teklif bende. Zaten oynamayacagim da yogunum, koseye koyarim dursun. Ibdirime girince de alabilirim yani sorun degil. Ama senin yerinde olsam satardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 goldbären said: hakkaten çok agresifsin ya. hep de aynı akışta gidiyorsunuz birader: yüksek fiyattan mal koy fırsatmış gibi sun baltayı yiyince minik atarla savuştur ikinci baltayla rage aç satışı dükkanı bırakıp kavgaya tutuş irlandalı boksör admin gelsin ağzını kırsın kapanış abi ne sıkıntılı adamlar var ya, pati ruhuna yakışmayan tavırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 ya bazıları tuhaf. adam başka topiklerde aç oku bilgilendirici şeyler yazmış sadece malını satıp giden hırto değil. ama mantıklı baltaya birden köpürmüş. burası informal bir forum, herkes laf ediyor birbirine belli çerçevede, kötü niyetli adam zaten kendini belli ediyor bir şekilde, dışlanıyor. onun dışında kalanlar gerçekte hiç tanımadığı veya hiç tanımayacağı insanlarla bir şekilde samimiyet kuruyor, adamın madalyasına nickine gözün alışıyor sempatik buluyorsun, mesajları hızlı hızlı okurken yazım şeklinden tanıyorsun falan. uzun süre hiç yazmayan adamı tekrar görünce mutlu oluyorsun, gidip sataşıyorsun hemen. gönül isterdi ki adı gibi bombik bir adam olsun arkadaşımız ama börek bıçağıyla üzerimize saldırdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 sonra niye hırsız g2a'dan oyun alıyorsunuz. sen de böyle yaparsan oho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 bence yeni bi başlangıç yapalım. özür dile önce. sonra hep beraber sarılalım. kek,eş,ben,sen,altın ayıcık da ortada kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 eşe de yaver diyip durmuşlar bütün gün niye kulağım çınladı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar