yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Kim bu adamlar? Hani kronometre falan tutuyolar, kimin ne zaman sefere baslayacagini soyluyolar falan. Dolmus soforlerini gectim hadi, bu adamlarin hepsi at hirsizina falan benziyor. Nerden buluyolar bu isi, neden hepsi birbirine benziyor? Ne kazaniyolar. Bilen varsa az anlatsin merak ettim yav
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 yasal olarak vergi vermediklerini biliyorum ben. taksiciler de öyle, birileri birilerinin biryerlerini bibiklesin diye, göz yumulmasına da sinir oluyorum. iyi ki über ve bitaksi çıktı. Kredikartı ile kullanın,kullandırtın.
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 o yonetici degil degnekci..genel olarak seferlerin isleyisinden sorumlu her durakta duraktaki elemanlarin ortaklasa ise aldiklari zaman kontroloru..gorevi zamanlama tutmak..belli zaman araliklarinda dolmuslari gonderiyor.amac her arabanin musteri alabilmesini saglamak.. bir hat dusun atiyorum 20 kilometre..sabit hizla belli sayida musteri alindiginda 20 dakikada kat ediliyor ..arabanin bir tolerans zamani var..basi sonu 20 dakika yerine 30 dakika surmusse makul sebepsiz ceza yiyor..30 dakika gec kalmissa diyorlar ki ha sen durup musteri beklemissin senden sonraki elemanin musterisini gaspetmissin.. cezasi da atiyorum dolmus 20 musteri aliyorsa onun parasi kadar ceza..
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 minibus caddesinde hala anlayamadigim bir sistem var bazen birbirlerini bekliyorlar, bazen birbirlerini geciyorlar ama neye gore kime gore anlamak mumkun degil o degnekcilerde agir abilerden olusuyor sanirim, arada azarliyorlar milleti cunku kaos kendi icinde duzenini bulmus sanirim minibus caddesinde.
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 izmirde dolmuşçular savaş veriyordu birbirleri ile.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 dolmus simulator yapalim bayagi tutar. bir elinle arabayi idare ederken diger elinle 50tl'den 1 ogrenci bi tam ustu vermeye calisacaksin arada bozukluk cikmayacak yaslilar binecek, yer kavgasi olacak...
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Ya degnekci dicektim, kelime aklima gelmedi :D Aynen hepsinde bi agir abi gobegi falan var ama rezalet de tipler Hani para kazaniyolarsa ust bas alabilmeleri lazim gibi. Isin sosyolojisini merak ettim acikcasi. Nasi bi network ile degnekci olunuyo misal ahah
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 dolmuşçu abi adam nasıl bir tip bekliyorsun
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 dana22 said: o yonetici degil degnekci..genel olarak seferlerin isleyisinden sorumlu her durakta duraktaki elemanlarin ortaklasa ise aldiklari zaman kontroloru..gorevi zamanlama tutmak..belli zaman araliklarinda dolmuslari gonderiyor.amac her arabanin musteri alabilmesini saglamak.. bir hat dusun atiyorum 20 kilometre..sabit hizla belli sayida musteri alindiginda 20 dakikada kat ediliyor ..arabanin bir tolerans zamani var..basi sonu 20 dakika yerine 30 dakika surmusse makul sebepsiz ceza yiyor..30 dakika gec kalmissa diyorlar ki ha sen durup musteri beklemissin senden sonraki elemanin musterisini gaspetmissin.. cezasi da atiyorum dolmus 20 musteri aliyorsa onun parasi kadar ceza.. Bütün dolmuş şöförleri ahlaklı isnanlar olsa gerek kalmayacak. Yavaş giderek sen sonrakinin yolcusunu çalıyosun ama aynı şeyi senden önceki de sana yapıyor, ve toplamda daha fazla yolcu almış olmuyorsun. Ben ünideyken yaka kartı vermişlerdi okuldaki adama, durak koordinatörü yazıyoduç
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 dreagloth said: dolmuşçu abi adam nasıl bir tip bekliyorsun Yok abi, bi ust level bu degnekciler. Dolmuscular insana benzeyebilio zaman zaman
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 diskoteğin önünde kahya durmuşum araba plakasından fallar tutmuşum şu istanbul şehrinden neler ummuşum ummuşumda sadece yutkunmuşum... içeri giren sarı kız bana baksaydı baksaydı da bana, bana benim olsaydı dur be oğlum kahya yahya gel haddini bil sen kahyasın kahya gibi kahyalığını bil içeri giren sarı kız bana bakmaz ki baksa bile bana, bana benim olmaz ki olmaz olmaz bilirim ben kahya yahya o kimbilir neyin nesi ben kahya yahya ..."
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 yav said: Ya degnekci dicektim, kelime aklima gelmedi :D Aynen hepsinde bi agir abi gobegi falan var ama rezalet de tipler Hani para kazaniyolarsa ust bas alabilmeleri lazim gibi. Isin sosyolojisini merak ettim acikcasi. Nasi bi network ile degnekci olunuyo misal ahah Kendileri ağır abi değiller. Bunları oraya koyan adamdan korkulduğundan bunların dedikleri yapılıyor.
Valthon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Durak ağası diyorlar minibüs caddesindekilere.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Chief Operating Officer olm herifler.
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Bunların en babası da bi zamanlar Kartalda kolejin önünde çalışan Köse'ydi.
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 kahya denmiyor muydu o pozisyonun titleına? asdfg http://www.ensonhaber.com/dolmus-kahyasi-duraga-park-eden-surucuyu-oldurdu-2015-07-26.html
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Bostancida "taksi-taksiiiieeeem" diye bagiran agzinda kulu dusmeden sigara bitiren yari parkinsonlu bi amca vardi. 20 yil falan durmustur orda
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Kahya deniyo da genc beyaz yaka bilemez o terimleri.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 D level dolmus yoneticileri C level dolmus yoneticileri
boztu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Bunların bazı yerlerde gelen dolmuşlardan 1 lira aldığına şahit oldum bir kaç kere. Kılık kıyafet konusunda dolmuşçulardan bir kaç tık daha düşük olmaları da belediyenin ve odanın dolmuşçulara "lan az düzgün olun" gibi yaptırımları olmasından. Değnekçilik kayıt altında, kontrol edilen bir iş kolu olmadığından kılık kıyafetlerine karışan görüşen yok.
Öne çıkan mesajlar