Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Merhaba, Çarşamba günü avrupa'dan getireceğim işlemcileri. Perşembe burada olurum. İstanbul'da elden teslim edebilirim. Diğer şehirlere de kargo ile hallederiz. Belirttiğim gibi "0" jelatinli, sealları üzerinde ürünlerdir. 900 TL adet fiyatı, elimde 4 tane olacak. İlgilenenlere teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 6700k varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Bir sonraki haftaya gidişimde getirebilirim ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 kaç para olurki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 950-1000 TL'ye gelir aşağı yukarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Bu 4970K lar 4 Ghz mi oluyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 4.4 abi. 4.0 olanlar K serisi olmayanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 İzmir'den almak istersem nasıl hallederiz?4690k siparişi verdim hemen geri dönebilirsen siparişi iptal edip 100 tl farkla i7a geçebilirsem çok daha temiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 SadGamer said: İzmir'den almak istersem nasıl hallederiz?4690k siparişi verdim hemen geri dönebilirsen siparişi iptal edip 100 tl farkla i7a geçebilirsem çok daha temiz olur. Selam, Zarar görmeyecek şekilde kargolarım, sorun yok. Kargo öncesi havale/eft yapabilirsin. Referanslarım sağlam zaten. Farkını koyarak Get de yapabiliriz güven sorunu yaşarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 geçenlerde almıştım ben rottan kargolar temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 6700k alabilirim de garanti olayı nasıl oluyor? elimde patlamasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 6700k daha kötü diil mi 4790k'dan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 6700k: 14nm, 10 derece daha az ısınır max OC kapasitesi daha iyidir. 64gb ram destekler, bütünleşik ekran kartı 4k destekler 4790k : 22nm, daha sıcak, daha hızlı, 32gram destekler, intel ekran kartı 4k desteklemez, daha ucuz oyun için, winner 4790k tabiside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 6700k aldım ben. kasada düzgün bir cpu fanı dışında bir soğutma yok. hava akışı falan baya kötü. 6700k'u 4.0'dan 5.0'e çıkarttım. sıcaklık olarak 50-60 ların üzerine çıkmıyor. ilah gibi performansı var. iyi yani işlemci. @on topic : rot on numara satıcı, rahatlıkla alışveriş yaparsın. forumun yarısı adama referans zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 eski seriye niye para bayılayım kafasındayım ben yok alışveriş için güveniyorum ondan sormadım warranty olayları nasıl, bozulsa bi sakatlık çıksa ortada kalmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Kalmazsın ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 işlemcilerde tamir mümkün olmadığı için QC genelde iyi oluyor baya. o değilde ÖM'ye cevap vermedin rot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 sen yine atmamışındır öm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 ahah yok bu sefer doğru adrese gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Ben 4690k siparişimi iptal ettim , 2 iş gününe geri yatıcak , heralde sıkıntı olmaz çünkü perşembe günü kargolanacak?Ben kesin alıyorum refundla ilgili sıkıntı çıkmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 SadGamer said: Ben 4690k siparişimi iptal ettim , 2 iş gününe geri yatıcak , heralde sıkıntı olmaz çünkü perşembe günü kargolanacak?Ben kesin alıyorum refundla ilgili sıkıntı çıkmazsa. Tamam ürünler yarın elimde, perşembe de İstanbulda. Özelden detayları konuşalım. @gold Özel mesajını kontrol et abi, senin de paralarını alayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Rotweiler said: Kalmazsın ortada. keşke bozulma durumunda nasıl bir yöntem izleyeceğimi açıklasan da alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Abi benim topiclerimde milyon kez yazıldı bu. O yüzden çok detaya inmedim. İşlemciler çok çok çok çok zor bozulan şeyler. Bozulma durumunda da uluslararası garantileri mevcut, posta ile al gülüm ver gülüm hesabına yenisi ile değiştiriliyor. Hiçbişey yapamadın, ben zaten paso gidiyorum, şahsen senden alır, değiştirir, getiririm ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 heh şunu demek çok mu zordu ya :) 6700k ne zaman getirebilirsin kaça gelir tam olarak ciddi alıcıyım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Revangelis said: heh şunu demek çok mu zordu ya :) 6700k ne zaman getirebilirsin kaça gelir tam olarak ciddi alıcıyım sdf Alacaksan eğer, haftaya bi parti daha gidecem, getirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar