Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aradığım kafa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
_Rave said:

gene sayfalarca noyan tartışılıyor ya.adam zaten attention whore,patiye gelip ortalığı karıştırıp egosunu tatmin ediyor,sizde her seferinde ilgi gösteriyosunuz.

üstüne tartışmaya değer konu/insan var değmeyen konu/insan var.hayatta tek başarısı vegan olmak veya kız kaldırıp,etrafa sözde enerji dağıtmak olan kendi kafasına göre yaşayan adam bence tartışılmaya değmez.

hocam şu bakış açısı yanlış. Ben de veganlığa tavım ayarım ama bu onlara hakaret edebileceğim küçük görebileceğim anlamına gelmiyor. Amaçsız bireymiş gibi bir söylemde bulunuyor coğunuz. Bu adam böyle yaşamak istiyor hayatını ve yaşıyor boş vs olup olmayacağına siz kimsiniz ki karar verebiliyorsunuz. Anlatmak istediğim bu. Vegansa vegan kız kaldırıyorsa kaldırsın. Ayrıca hiç mi duymadınız ALFA z.ker Beta hesabı öder. Böyle bir şey de var : D

Çoğunuz bu adama yukardan bakıyor ama o adamın sizden hiçbir farkı yok anlatmak istediğim o.
Mesaj tarihi:
hattok said:

_Rave said:

gene sayfalarca noyan tartışılıyor ya.adam zaten attention whore,patiye gelip ortalığı karıştırıp egosunu tatmin ediyor,sizde her seferinde ilgi gösteriyosunuz.

üstüne tartışmaya değer konu/insan var değmeyen konu/insan var.hayatta tek başarısı vegan olmak veya kız kaldırıp,etrafa sözde enerji dağıtmak olan kendi kafasına göre yaşayan adam bence tartışılmaya değmez.

hocam şu bakış açısı yanlış. Ben de veganlığa tavım ayarım ama bu onlara hakaret edebileceğim küçük görebileceğim anlamına gelmiyor. Amaçsız bireymiş gibi bir söylemde bulunuyor coğunuz. Bu adam böyle yaşamak istiyor hayatını ve yaşıyor boş vs olup olmayacağına siz kimsiniz ki karar verebiliyorsunuz. Anlatmak istediğim bu. Vegansa vegan kız kaldırıyorsa kaldırsın. Ayrıca hiç mi duymadınız ALFA z.ker Beta hesabı öder. Böyle bir şey de var : D

Çoğunuz bu adama yukardan bakıyor ama o adamın sizden hiçbir farkı yok anlatmak istediğim o.

okuduğunu anlamamışsın.vegan olması,kız kaldırması veya enerji vermesi benim ona yukardan bakma veya eleştirme sebebim değil.kendiyle övünebileceği şeylerin sadece bunlar olması,onun dışında herhangi bir başarısı veya özel-önemli bi noktasının bulunmaması onu benim gözümde sayfalarca tartışılmasına gerek duyulmayacak bi adam yapıyor.

yoksa istediğini yesin-yapsın bana ne?

ayrıca noyanın forumda bukadar tepki görmesinin sebebi üstte yazdıklarımdan dolayı mantık çerçevesinde değerlendirilemeyen egosu.forumdaki hiçkimse de gidip forumun en işsiz adamının üstünlük taslamasını-ben sizden iyiyim görüşünü kendine yediremiyor doğal olarak.
Mesaj tarihi:
yav öyle bir konuştun ki sanırlar hepimiz İlber Ortaylı'yız, Neil deGrasse Tyson'ız, Matt Taylor'ız felan. beyaz yakalı işe girip akşamları da evde bira eşliğinde Ultima Online oynayan tipleriz işte.

Noyan'ı seversin sevmezsin, yaptıklarını beğenirsin beğenmezsin o ayrı mesele de, ülkenin yöneticileri bile bu kadar boşken, adamın yaptıklarını başarısızlık felan filan tanımlamak biraz tuhaf oluyor. en azından sevdiği şeyi yapıyor.
Mesaj tarihi:
üst post a ek, feedlemeyin, ilgilenmeyin, o şöyle, o böyle zaten post ların %70 i. hem birini iteleyip, istemediğiniz ilgiyi siz gösteriyorsunuz. neyiniz var kuzum.
Mesaj tarihi:

yine gaza geldi dünya iyisi, iyilik perisi noyan.

allahım ya, şu adamın peşinden gidip içsel barışı arayan var mı merak ediyorum.

Adam anger management hususunda psikoloji bitirme tezi yapılacak insan. Klinik açmayı düşünen her psikoloğu geçiricen karşısına, sinirlenmeden üç cümle kurmasını sağlayana ruhsat vericen.

gereksiz agresyon yapıyosun noyan, benim kız arkadaşım fotomodel olsa tabi ki fotoğraflarını sağda solda görürsem çemkirmem. "benim kadınımın fotoğraflarını desktop pic yapamazsınız, yabdırmam!" diye muhafazakarsan ona göre kızla çıkıcan, sorun yaşamıycan. bundan bi level sonrası zaten "patlah garıynan olmaz gardaş." tier.

yapma, godoş ol demiyoruz tabi de modellik mesleğini icra eden hatunla çıkmanın da eğer muhafazakarsan bazı sorunlara yol açacağını bil, çıkma gerekirse. bak nefret etmiyorum senden hatta fena adam değilsin oturup içilecek insanlardansın gözümde. sadece içindeki primatla özendiğin kültürün savaşı henüz bitmemiş, internet kafe önünde her an kavgaya hazır beyaz çoraplı, "yüzüme söylese sigerim kankaa" tier genç ile rastalı "let it be" insanı arasında kalmışsın. kişilik bi o yana kayıyor bi bu yana. o sorun yapıyor. düzelt kendini kaç sene oldu hala aynı noyan. progress mi diyorsun lvl up mı diyorsun onu biraz da sen yap, patideki insanlar senden sandığın kadar nefret etmiyor. inceden uyuz olma durumu var en fazla.

wot oldu. soz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...