Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alinik ortak magzter gold uyeligi..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Iphone 6+ ta sorunsuz calisiyor. Rahat uygulamasi var. Yolladigim mail adresine davet maili geliyor. O mailden sifreni olusturuyosun. Sonra da ios appinda yolladigin mail adresiyle giris yapiyosun. Biraz bakindim. Populer science i okumaya basladim hatta. Discovery nin ve bazi dergilerin eski sayilari var. anlasmalari bitti heralde. Ismini gorup aldanmayin diye soyluyorum:) ilgilendiginiz dergi guncel sayilar mi degil mi bakin once :) ben sevdim gibi. Birde dergiyi direkt indiriyor. Sonra silinebiliyor mu kurcalamadim daha. Siliniyordur sanirim ayarlarda vs. yoksa yer sikintisi yaratacak:)
Mesaj tarihi:
Benim icin aylik 8 pound bisey degil de (kralicem cok yasasin) o kadar cok yere veriyorum ki o 8 pound'u, suyu cikti artik.

8 pound da 30 lira ediyo tabi artik. kodumun farangei, kodumun borisi. dsf
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yilliga girmeyecegim sanirim ben, pek tutmadim. Okudugum dergiler yok Gold'da. Ne Entertainment Weekly, ne New Yorker, ne Harper's, ve de Wired. NatGeo'nun da cevirisi var sadece.
Mesaj tarihi:
5 e 1 mantigiyla 45 liraya mi ne geliyor yilligi..eski sayilari da dahil 1 yada 2 dergiye sardirsan yada can sıkıntısı teknoloji dergisi bile karistirsan o paraya cok cok deger bence..
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...