Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 herkesin farkli hesabi oluyor gibi. ipad ile bakmadim daha, bakinca soylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 neyse bos bir yere yazin abi beni de o zaman..yazin beni yilliga iban atin pzt gondereyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Iphone 6+ ta sorunsuz calisiyor. Rahat uygulamasi var. Yolladigim mail adresine davet maili geliyor. O mailden sifreni olusturuyosun. Sonra da ios appinda yolladigin mail adresiyle giris yapiyosun. Biraz bakindim. Populer science i okumaya basladim hatta. Discovery nin ve bazi dergilerin eski sayilari var. anlasmalari bitti heralde. Ismini gorup aldanmayin diye soyluyorum:) ilgilendiginiz dergi guncel sayilar mi degil mi bakin once :) ben sevdim gibi. Birde dergiyi direkt indiriyor. Sonra silinebiliyor mu kurcalamadim daha. Siliniyordur sanirim ayarlarda vs. yoksa yer sikintisi yaratacak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Bu arada kac para gorunuyo sizde bu? Aylik £8 diyo bana. Senelik £80. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 aynisinin USD'si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Spot varsa bende gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Web sayfasından baktım sorunsuz, Androidde ilginç şekilde Wifi ile çalışmadı, hücresel ile sorunsuz. İtunes tan deneyeceğim aksama, o da varsa mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 dana22 said: KillJoy said: mens health çıkmış sanırım magzter'dan ya. neyse ona benzer bi dergi bulurum, mh'tan vazgeçerim 5liyi bulursak. ohoo.. onlar da zaten buralardan bir yerlerden cevirip cevirip yaziyorlardi merak etme.. 2 3 4 ve daha gidiyor.. türkçe MH benzeri güncel dergi yok yalnız baktım da hepsi eski sayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 neyse efendim..pzt oldu beklemedeyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 abi mh benzeri dergi yok. Alalım da? bi baksana bulursan alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 di said: Bu arada kac para gorunuyo sizde bu? Aylik £8 diyo bana. Senelik £80. 23 TL türkiye için, 230 yıllık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 vardir belki de tr icerikli ve 1- e 5 veren yoktur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Benim icin aylik 8 pound bisey degil de (kralicem cok yasasin) o kadar cok yere veriyorum ki o 8 pound'u, suyu cikti artik. 8 pound da 30 lira ediyo tabi artik. kodumun farangei, kodumun borisi. dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 e haci sen de tr aboneligi ol..5 imize katil..kaynasalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Yilliga girmeyecegim sanirim ben, pek tutmadim. Okudugum dergiler yok Gold'da. Ne Entertainment Weekly, ne New Yorker, ne Harper's, ve de Wired. NatGeo'nun da cevirisi var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 5 e 1 mantigiyla 45 liraya mi ne geliyor yilligi..eski sayilari da dahil 1 yada 2 dergiye sardirsan yada can sıkıntısı teknoloji dergisi bile karistirsan o paraya cok cok deger bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 pdf yapılıyor muymuş şimdi, verelim 1 aylık sınırsızı indirelim eskileri oluşturalım arşivimizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 pdf si nasil yapilir yaziyor internette bir yerler..ama direk indiremiyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 1 yıllık aldım ben. Varsa isteyen mesaj yollasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 abi şimdi bu olay regional mı? Ben TR üyeliği alırsam US'de olan her yayına erişebilir miyim? Netflix gibi farklılıklar var mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 hepsini okuyabiliyorsun abi..en azindan ben tr den amarikanin hepsini okuyabiliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 national geographic US bulamadım mesela. TR ve UK var. ama normalini göremedim. Bakabilir misin bi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 bakayim.. india romania uk tr espanol var..tr espanol deki normal digerleri nat geo traveller.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 US VPN ile filan da gitsek yok mu şimdi ant geo orada da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 ulke ayarini degistirdim simdi..us yaptim..mad var mesela gold islemiyor yarica abonelik istiyor.. link.. bu arada playboy us de gold da var gibi..ve evet gayet okunabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar