Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saçma gibi olsa da faydalı bir teklifim var

Aruzyon

Öne çıkan mesajlar

Pordakal said:

adam "işim gücüm yok bi baltaya sap olamadım, saçma işler peşinde koşup marjinal kesimin sırtından geçiniyorum" diyemiyo da, özgürlüğümü kıskanıyolar falan diyo.

millet akıllanıp 2 ay sana para pul bişey vermese hamallık yapıcak hale düşersin

buraya da mühendislerin forumu diye geliyo, belki iş çıkar falan diye, ama milyarda bir falan cıkar sana burdan

hadi geldiğin yoldan geri dön şimdi.

sonra facebookta arkadaşlarına "ühü ühü paticik.com çok kaka bi forum" diye ağlamaya devam et.

Son 2 ayda akademisyen çevreden talep edenlerimin sayısı artıyor... Ankaradaydım en son.. Çoğu akademisyendi hatta Ankara üniversitesinin bölümü söylemeyim de bölüm başkanlarından biri de 150 dk çok uzun ben 90 dakika yeterli demişti fakat saat 4 yanımdaydı O:) Öğrencileri bile şaşırdı ;D
Sosyal ağlarda paylaş

ha 13 şubattan beri gaziantepden başlayıp baya şehir şehir anadolu yaptım LvL-Up seanslarının demo tanıtımlarını... Ülkemizdei bütün şehirleri daha rahat gezmek için şimdi izmire geldim motor ve otomobil sürücü belgesi ve fitness antrönörlüğü sertifikası için...

o kadar şehir gezerken odamı yanımda taşımak istiyorum . Takas üsülü çalıştığım için altın dışında eşya verenlerin itemları taşımak valizlere sığmıyor .

şunları almak için gold farmlıyorum şuan :

Sosyal ağlarda paylaş

Pordakal said:

Lancelion said:

forum kurallarinda pezevenklik ile ilgili baslik olmamasini abuse etmeye calismis adam yazik =<

Forum kurallarinda bi uye banlandiktan sonra baska hesapla geldigi tespit edilirse iki hesapta suresiz banlanir diyo.

Niye bu gelip gelip duruyo ve yetkililer sallamiyo.

Hani kurallar uyulmamak icinse baska tabi.

Sen Mc_Lovin isin sanırım... eğer oysan canım yazık ne kadar kendinle gurur duymuştun sana özel mesajtan argo şekilde çek git dediğim için... Madalya gibi boynunda taşıyordun "noyzurayı banlattım" diye.. Seni de banlamışlar galiba kıyamam...
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Kizlar gelsin, muzmin bekar patilerin muruvvetini gorelim sonra bakariz.

Davet ettiğim arkadaşlarımın onlardan izin alarak fotoğraflarını buraya koymamın sakıncası var mı admin bey ?

Hani siz benim sevgilimin fotoğraflarının buraya koyulup 100 sayfa fapfap muhhabeti yaparken bunu yapmamanızı rica ettiğimde hiç bir şekilde konuyu kitlememiştiniz de 100 sayfaya kadar (ki o da database şişmesin prosüdürü gibi oldu )

Ben şimdi hiç kimsenin sevgilisi olmayan ve kendi arkadaşlarımın izin alarak koyduğum fotoğraflarını bu konuya koyduğum için banlanmak istemediğim için soruyorum yanlış anlamazsanız CiYeM BeY
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...