Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Flassh said: fotosuz kabul etmiyorlarmış hatunları üye alımlarını açın bi de davet ettiğim arkadaşlarım geldiklerinde instagramlarını koyarlar kendinizi tanıtım bölümüne... benim dibim düştüğü sizlerinden en azından bazılarınızın nutku tutulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Gizli said: rica etsem şu fotoğraftaki beyaz kısıma(elimdeki kağıda yani) photoshopda net bir şekilde paticik.com yazar mısın.. Davet etitiğim kızlara direk invitation olarak bu resmi atayım eğlenceli bir davetiye olarak O:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Adam küçük allah ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Aruzyon said: kaşlar lens mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Remus said: Bırakın getirsin kızları. Amma ağladınız sanki eşcinsel forumu şaşırıyorum... ADamların inadı erken seçimlerdeki Bahçelinin HDP'ye tavrı gibi söz konusu Noyzura olunca... Neyin kafası bu anlamıyorum gerçekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 mulgear6 said: Aruzyon said: kaşlar lens mi? Afterfx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 reyiz görseli yapan ben değilim photoshop kullanmayı da bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Pordakal said: adam "işim gücüm yok bi baltaya sap olamadım, saçma işler peşinde koşup marjinal kesimin sırtından geçiniyorum" diyemiyo da, özgürlüğümü kıskanıyolar falan diyo. millet akıllanıp 2 ay sana para pul bişey vermese hamallık yapıcak hale düşersin buraya da mühendislerin forumu diye geliyo, belki iş çıkar falan diye, ama milyarda bir falan cıkar sana burdan hadi geldiğin yoldan geri dön şimdi. sonra facebookta arkadaşlarına "ühü ühü paticik.com çok kaka bi forum" diye ağlamaya devam et. Son 2 ayda akademisyen çevreden talep edenlerimin sayısı artıyor... Ankaradaydım en son.. Çoğu akademisyendi hatta Ankara üniversitesinin bölümü söylemeyim de bölüm başkanlarından biri de 150 dk çok uzun ben 90 dakika yeterli demişti fakat saat 4 yanımdaydı O:) Öğrencileri bile şaşırdı ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 ıran full boyle dırek kadınlar lens mulgear6 said: Aruzyon said: kaşlar lens mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 mulgear6 said: Aruzyon said: kaşlar lens mi? beğenemedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 duble yapmışlar kaşı hamdolsun, kaşları da alınca büyük kanyon olmuş arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 ha 13 şubattan beri gaziantepden başlayıp baya şehir şehir anadolu yaptım LvL-Up seanslarının demo tanıtımlarını... Ülkemizdei bütün şehirleri daha rahat gezmek için şimdi izmire geldim motor ve otomobil sürücü belgesi ve fitness antrönörlüğü sertifikası için... o kadar şehir gezerken odamı yanımda taşımak istiyorum . Takas üsülü çalıştığım için altın dışında eşya verenlerin itemları taşımak valizlere sığmıyor . şunları almak için gold farmlıyorum şuan : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Gizli said: reyiz görseli yapan ben değilim photoshop kullanmayı da bilmiyorum paint maint yapın air mac kullanıyorum şuan hiç bir fikrim yok paint bile yok ;( neyse kim yapıyordu /summon imam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Pordakal said: Lancelion said: forum kurallarinda pezevenklik ile ilgili baslik olmamasini abuse etmeye calismis adam yazik =< Forum kurallarinda bi uye banlandiktan sonra baska hesapla geldigi tespit edilirse iki hesapta suresiz banlanir diyo. Niye bu gelip gelip duruyo ve yetkililer sallamiyo. Hani kurallar uyulmamak icinse baska tabi. Sen Mc_Lovin isin sanırım... eğer oysan canım yazık ne kadar kendinle gurur duymuştun sana özel mesajtan argo şekilde çek git dediğim için... Madalya gibi boynunda taşıyordun "noyzurayı banlattım" diye.. Seni de banlamışlar galiba kıyamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 mulgear6 said: Aruzyon said: kaşlar lens mi? lady argos sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 AHAHSDKJAJKLFKJLDSFKLŞLDSFİASDSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Du bakayım http://i46.tinypic.com/2nt455.jpg benziyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 said: Champior tier epic dişi arkadaşlarımı bizzat davet etmeye başlıyorum ufak ufak... https://yt3.ggpht.com/-nbZtrGBNPtE/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/bYbJvRy5gC0/s900-c-k-no/photo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 really rottens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 lord argos benim canım arkadaşımdır.. bu forumda beni seven nadir adamlardan biri yüzünden banlanmamak için editliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 ad3m said: Adam küçük allah ya sdf fb iletilerimden bazı insanlar çevremde "noyan yakında peygamberliğini ilan edicek bu gidişle" demişlerdi.. Ne peygamberliği ya direk tanrıyım ben , peygamberim olmaya hevesli gençler cv'lerini yollasın : [email protected] gibi bir ileti girmiştim ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 di said: Kizlar gelsin, muzmin bekar patilerin muruvvetini gorelim sonra bakariz. Davet ettiğim arkadaşlarımın onlardan izin alarak fotoğraflarını buraya koymamın sakıncası var mı admin bey ? Hani siz benim sevgilimin fotoğraflarının buraya koyulup 100 sayfa fapfap muhhabeti yaparken bunu yapmamanızı rica ettiğimde hiç bir şekilde konuyu kitlememiştiniz de 100 sayfaya kadar (ki o da database şişmesin prosüdürü gibi oldu ) Ben şimdi hiç kimsenin sevgilisi olmayan ve kendi arkadaşlarımın izin alarak koyduğum fotoğraflarını bu konuya koyduğum için banlanmak istemediğim için soruyorum yanlış anlamazsanız CiYeM BeY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 ben pikachuyum diye camdan atlayan cocuk geldi aklima bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Marty said: ben pikachuyum diye camdan atlayan cocuk geldi aklima bi anda rapçi oldu o çocuk ne alaka ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Lord Argos postlarindan dolayi ucucaksiniz muhtemelen. Yazayim da sonradan aglamayin niye boyle diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar