zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konu 'hayatınızda göremiceğiniz, konuşamıcağınız... :) ' tiere geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 beyaz rus var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Anket açın bu konuya, Noyzura geri döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 ne iğrenç dudak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 kalin kas sevmiyorum. banlansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Ben de çok kaslı sevmiyorum. O ne öyle arnot şvarstnigger gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Gözlüklü sinemacı kız kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 beyamca senin forumla karmaşık bir aşk ilişkin var, ihtiras ve nefret bir arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Foruma kız gelince ne oluyor? Açıklandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 di said: Kizlar gelsin, muzmin bekar patilerin muruvvetini gorelim sonra bakariz. Baltazar bile evleniyo olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 said: Saçma bir teklifim var Fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 neutrino said: Ne boş adamsin ya. boşum ama hoşum... of dün giydiğim top tank'İn üzerinde NOTHING Yazıyordu özellikle aldım görür gözmez aha ben diye. Bi ara onunla selfie çekileyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Komodo said: Actim bani teşekkür ederim admin bey dürümünüz acılımı olsun hemen adresi verin kargoluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 hattok said: 25-29 yas arası gotik abla varsa pasla noyzura. Yani türkiyenin ilk goth club'ını açmış ve yıllarca her hafta gothic partiler düzenlemiş ve galiba en marjinal insanı olarak ben tanımasamda hepsini bütün goth kızlar beni bilir.. mesele değil bunlar yeter ki açılsın banım Noyzura olmak istiyorum. Aruzyon ne ya .. Sanki bir zamanlar süper bir Noyzura'ymışım da zamanla burada ARUZYON'a uğramışım gibi hissediyorum resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 feverfeverray said: sipeyskeyk said: hayır teşekkürler kıskandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 gözlükcü sinemaci kız kimdi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Lancelion said: forum kurallarinda pezevenklik ile ilgili baslik olmamasini abuse etmeye calismis adam yazik =< Forum kurallarinda bi uye banlandiktan sonra baska hesapla geldigi tespit edilirse iki hesapta suresiz banlanir diyo. Niye bu gelip gelip duruyo ve yetkililer sallamiyo. Hani kurallar uyulmamak icinse baska tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 KenshinHimura said: oha adam bayı karı getiriyim dedi kanka al benim nicki kullan nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 di said: Kizlar gelsin, muzmin bekar patilerin muruvvetini gorelim sonra bakariz. oh Ciyemm Beyy sizi hiç uğraştırmadan bana olduğunuz şehri söyleyin ben hemen bir reversed gæng bæng ayarlıyorum sizin için yeter ki banımı açın . Şaka bir yana partileriz.. Haftaya cumartesi izmir alsancak sahilde Kısa Kot Şort buluşması için bir facebook event'ı açmak niyetindeyim. Bonus event olarak beyaz t-shirt ve su savaşı düşündüm. Kot şort giymeyen erkekleri afterparty'e almıyoruz. Sizin de katılmanızdan büyük mutluluk duyarım. İzmirde değilseniz olduğunuz şehirde de etkinlikler yapabilirim.. Biliyorsunuz benim bu dünyadaki tek hazinem "güzellik" Temsili olarak bu patates kızı koyuyorum forum kuralları hedehödö derken banlanmayım diye.. Ama beni biliyorsunuz çok daha güzel insanlarla güzel samimi ilişkiler içerisindeyim. p.s: of o kadar çok gereksiz banlandım ki paticikte post atmak mayın tarlasında dans etmek gibi.. hele ki bir admin ile konuşmak.. Neyse burayı çok seviyorum ve yeniden Noyzura olmak istiyorum 2 yılı geçti sanırım... Noyzura da pişer , size de düşer ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Beyler verin gitsin istediğini, yarın öbür gün götünün resmini koyup tüm foruma vereceğim diye başlık açma tehlikesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Pordakal said: Lancelion said: forum kurallarinda pezevenklik ile ilgili baslik olmamasini abuse etmeye calismis adam yazik =< Forum kurallarinda bi uye banlandiktan sonra baska hesapla geldigi tespit edilirse iki hesapta suresiz banlanir diyo. Niye bu gelip gelip duruyo ve yetkililer sallamiyo. Hani kurallar uyulmamak icinse baska tabi. Çünkü özel mesajdan birine STR-INT dediğim için süresiz ban yediğim için anlayış gösteriyor olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 miyaw33 said: Beyler verin gitsin istediğini, yarın öbür gün götünün resmini koyup tüm foruma vereceğim diye başlık açma tehlikesi var oha ya paticik burası bu kadar inci tier olmasan olmaz mı ? hani çok olmak istiyorsan, bu benim özüm engel olamıyorum diyorsan da kendi popon üzerinden konuş lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Flassh said: gözlükcü sinemaci kız kimdi bu arada burtonesk <3_<3 Bence paticik tarihinin en cool dişisi... 2003-2005 arası bir tarih tam hatırlamıyorum o dönemler çok mutlu bir ilişkim vardı ve Ultima Online scriptleri bakarken görmüştüm onun fotoğrafını patide.. Gece yattım sevgilimle sevişip sonra uykulara daldım ve rüyamda Burtonesk'i görünce kalkıp tekrar paticiğe girip fotoğrafına bakmak istedim.. Çok mutlu bir ilişki yaşarken bile rüyama giren kızlar gerçekten cool insanlardır <3 güncelleme : evet biliyorum insanın yatağındaki mis gibi sevgilisini bırakıp paticiğe girip başka bir kıza bakmak istemesi biraz sadakatsiz bir davranış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Sparkcaster said: KenshinHimura said: oha adam bayı karı getiriyim dedi kanka al benim nicki kullan nolcak kaç tane arkadaş verdi eski hesap.. hepsini yaktılar... En güzel hesabım "hakliyim" idi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Gizli said: beyamca senin forumla karmaşık bir aşk ilişkin var, ihtiras ve nefret bir arada Şundan sonra permaban gelmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar