Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saçma gibi olsa da faydalı bir teklifim var

Aruzyon

Öne çıkan mesajlar

hattok said:

25-29 yas arası gotik abla varsa pasla noyzura.

Yani türkiyenin ilk goth club'ını açmış ve yıllarca her hafta gothic partiler düzenlemiş ve galiba en marjinal insanı olarak ben tanımasamda hepsini bütün goth kızlar beni bilir.. mesele değil bunlar yeter ki açılsın banım Noyzura olmak istiyorum. Aruzyon ne ya ..

Sanki bir zamanlar süper bir Noyzura'ymışım da zamanla burada ARUZYON'a uğramışım gibi hissediyorum resmen...
Sosyal ağlarda paylaş

Lancelion said:

forum kurallarinda pezevenklik ile ilgili baslik olmamasini abuse etmeye calismis adam yazik =<

Forum kurallarinda bi uye banlandiktan sonra baska hesapla geldigi tespit edilirse iki hesapta suresiz banlanir diyo.

Niye bu gelip gelip duruyo ve yetkililer sallamiyo.

Hani kurallar uyulmamak icinse baska tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Kizlar gelsin, muzmin bekar patilerin muruvvetini gorelim sonra bakariz.

oh Ciyemm Beyy sizi hiç uğraştırmadan bana olduğunuz şehri söyleyin ben hemen bir reversed gæng bæng ayarlıyorum sizin için yeter ki banımı açın .

Şaka bir yana partileriz.. Haftaya cumartesi izmir alsancak sahilde Kısa Kot Şort buluşması için bir facebook event'ı açmak niyetindeyim. Bonus event olarak beyaz t-shirt ve su savaşı düşündüm.

Kot şort giymeyen erkekleri afterparty'e almıyoruz. Sizin de katılmanızdan büyük mutluluk duyarım. İzmirde değilseniz olduğunuz şehirde de etkinlikler yapabilirim..

Biliyorsunuz benim bu dünyadaki tek hazinem "güzellik"
Temsili olarak bu patates kızı koyuyorum forum kuralları hedehödö derken banlanmayım diye.. Ama beni biliyorsunuz çok daha güzel insanlarla güzel samimi ilişkiler içerisindeyim.

p.s: of o kadar çok gereksiz banlandım ki paticikte post atmak mayın tarlasında dans etmek gibi.. hele ki bir admin ile konuşmak..

Neyse burayı çok seviyorum ve yeniden Noyzura olmak istiyorum 2 yılı geçti sanırım...

Noyzura da pişer , size de düşer ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Pordakal said:

Lancelion said:

forum kurallarinda pezevenklik ile ilgili baslik olmamasini abuse etmeye calismis adam yazik =<

Forum kurallarinda bi uye banlandiktan sonra baska hesapla geldigi tespit edilirse iki hesapta suresiz banlanir diyo.

Niye bu gelip gelip duruyo ve yetkililer sallamiyo.

Hani kurallar uyulmamak icinse baska tabi.

Çünkü özel mesajdan birine STR-INT dediğim için süresiz ban yediğim için anlayış gösteriyor olabilir mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

Beyler verin gitsin istediğini, yarın öbür gün götünün resmini koyup tüm foruma vereceğim diye başlık açma tehlikesi var

oha ya paticik burası bu kadar inci tier olmasan olmaz mı ? hani çok olmak istiyorsan, bu benim özüm engel olamıyorum diyorsan da kendi popon üzerinden konuş lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

gözlükcü sinemaci kız kimdi bu arada

burtonesk <3_<3

Bence paticik tarihinin en cool dişisi... 2003-2005 arası bir tarih tam hatırlamıyorum o dönemler çok mutlu bir ilişkim vardı ve Ultima Online scriptleri bakarken görmüştüm onun fotoğrafını patide..

Gece yattım sevgilimle sevişip sonra uykulara daldım ve rüyamda Burtonesk'i görünce kalkıp tekrar paticiğe girip fotoğrafına bakmak istedim.. Çok mutlu bir ilişki yaşarken bile rüyama giren kızlar gerçekten cool insanlardır <3

güncelleme : evet biliyorum insanın yatağındaki mis gibi sevgilisini bırakıp paticiğe girip başka bir kıza bakmak istemesi biraz sadakatsiz bir davranış...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...