Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 @Bone kanka open world bi oyuna başlasan şimdiye side quest falan hepsi bitmişti lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 adam hala devam ettiriyor ya. bone deli misin kardeş? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 bone bu pc gaming işini pek bilmiyo galiba zaten ingilizcesi de pek iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 csgo 3000 saattir bitmedi bana da kısa bi oyun lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 sabonis said: adam hala devam ettiriyor ya. bone deli misin kardeş? :D kardeş devam eden sensin. durduk yere gelip saldırıp hakaret felan ediyorsun. salak salak konuştuğunu bile farkedemediğin için üzülüyorum cidden yav. hayır eskiden böyle değildin, ne oldu da gerizekalaştın birae? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 bone, ac bi farcry primal walkthrough izle. simdi saat 16:07 turkiye'de, baslarsan gece 1 gibi biter en gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Sam said: ya bone, nesini anlamazlıktan geldiğini anlamıyorum Sam üzgünüm ama anlamamazlıktan gelen sensin. sordun "10 saaten uzun AAA bulamıyorum" cevapladım. cevabı anlamamazlıktan gelip bi de WOT yazmışsın. helal yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 fizban said: bone, ac bi farcry primal walkthrough izle. simdi saat 16:07 turkiye'de, baslarsan gece 1 gibi biter en gec. ne oynamak istiyorum ne izlemek. zorla mı oynatçan yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Yaz günü evde ne oyunu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 şaka thread mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 oruc thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Claiborne said: şaka thread mi bu allah akıl fikir versin thread'i. wot'ları döşeyip, 3 kişi bir şey anlatmaya çalışırken, 3 kişiye birden "hayıvvvvvv sen anlamıyonnnn" diye wot'ları döşeyip sonra "ben bişi yapmıyom yeaaaa" diye zeytinyağı stili üste çıkmak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 aylik pms donemine gelmis bonec yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 futbol bolumu daha mantikli lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 bone haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Button yok mu button Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cungu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Ori and the blind forest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 bu baslıktaki soruyu soruyorum. Ama oyun fps olsun ve hikayesi falan tırt olsa da olur iki adam vuram kafa kesem ne oynanır eski olsa da olur hatta eski cok daha iyi olur indirimde olur faln filan. Baslıkda cok leşmiş ama neyse idare edicez artık. p.s. Bone haksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 valequenta said: futbol bolumu daha mantikli lan Haci bu nasi imza Sdfdfhhhfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Metrolar güzel...Kısa sürüyor ikiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar