Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 @Bone kanka open world bi oyuna başlasan şimdiye side quest falan hepsi bitmişti lan.
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 adam hala devam ettiriyor ya. bone deli misin kardeş? :D
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 bone bu pc gaming işini pek bilmiyo galiba zaten ingilizcesi de pek iyi değil
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 csgo 3000 saattir bitmedi bana da kısa bi oyun lazım
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 sabonis said: adam hala devam ettiriyor ya. bone deli misin kardeş? :D kardeş devam eden sensin. durduk yere gelip saldırıp hakaret felan ediyorsun. salak salak konuştuğunu bile farkedemediğin için üzülüyorum cidden yav. hayır eskiden böyle değildin, ne oldu da gerizekalaştın birae?
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 bone, ac bi farcry primal walkthrough izle. simdi saat 16:07 turkiye'de, baslarsan gece 1 gibi biter en gec.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Sam said: ya bone, nesini anlamazlıktan geldiğini anlamıyorum Sam üzgünüm ama anlamamazlıktan gelen sensin. sordun "10 saaten uzun AAA bulamıyorum" cevapladım. cevabı anlamamazlıktan gelip bi de WOT yazmışsın. helal yav.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 fizban said: bone, ac bi farcry primal walkthrough izle. simdi saat 16:07 turkiye'de, baslarsan gece 1 gibi biter en gec. ne oynamak istiyorum ne izlemek. zorla mı oynatçan yoksa?
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Claiborne said: şaka thread mi bu allah akıl fikir versin thread'i. wot'ları döşeyip, 3 kişi bir şey anlatmaya çalışırken, 3 kişiye birden "hayıvvvvvv sen anlamıyonnnn" diye wot'ları döşeyip sonra "ben bişi yapmıyom yeaaaa" diye zeytinyağı stili üste çıkmak falan.
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 aylik pms donemine gelmis bonec yine
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 bu baslıktaki soruyu soruyorum. Ama oyun fps olsun ve hikayesi falan tırt olsa da olur iki adam vuram kafa kesem ne oynanır eski olsa da olur hatta eski cok daha iyi olur indirimde olur faln filan. Baslıkda cok leşmiş ama neyse idare edicez artık. p.s. Bone haksız.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 valequenta said: futbol bolumu daha mantikli lan Haci bu nasi imza Sdfdfhhhfd
Öne çıkan mesajlar