stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 cpy çalışıyormuş evet şimdi fark ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 F1.2015.UPDATE.1.0.22.4646-CPY Resident.Evil.7.Biohazard-CPY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 oh saol bunu bekliyodum ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 "piracy will die in 2 years", re7 5 günde kırıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Toren.UPDATE.2016.10.27-CPY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Battlefield.1-CPY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 F1 2015 icin harcadiklari zamana yazik olmus , f1 serisindeki en boktan oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Ryzer said: Battlefield.1-CPY :)-D alacaktım da hileciler çok fazla diye vazgeçirdi arkadaşlar single için de o parayı veremiyecem kusura bakmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 senko said: Ryzer said: Battlefield.1-CPY :)-D alacaktım da hileciler çok fazla diye vazgeçirdi arkadaşlar single için de o parayı veremiyecem kusura bakmasınlar. 50 gb'ı bence 6 saatlik sp için indirme. Ekleme: bu rls nuke yedi setup düzgün çalışmadığı için. çözüm olarak şunları önermişler; "note : if you can’t run the installer (error: bad configuration : DLC Subfolder…) there is 3 possible solution, it’s easy, just try one of them 1.Open the iso 2.Copy the setup folder to your hard disk 3.Copy the crack 4. Run the game from the setup folder (no need to install the game) OR 1.Extract the iso with Winrar 2.Copy th crack files to setup folder 3. Run the game from the setup folder (no need to install the game) OR 1.Extract the iso with Winrar 2.Create a folder “DLC” in “…Setup__Installer” 3. Run “OriginSetup.exe” and install the game 4.copy the crack" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Denuvo websitesindeki http://www.denuvo.com/downloads/ http://www.denuvo.com/fileadmin/ http://www.denuvo.com/icons/ http://www.denuvo.com/logs/ Adresleri leaklenmiş. https://torrentfreak.com/crackers-swarm-as-denuvo-website-leaks-secret-information-170205/ M&B galiba Denuvo kullanacak. En komik kısmı galiba muhtemel müşteriler için hazırlanan DENUVO Introduction diye bir uygulama var ve SecuROM kullanıyor asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Alwas.Awakening-CPY Tales.Of.Berseria-CPY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Sherlock.Holmes.The.Devils.Daughter-CPY Just.Cause.3-CPY Mad.Max-CPY Final.Fantasy.IX.UPDATE.2017.02.27-CPY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 FF IX sevindirdi beni gideyim de oynayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Deus.Ex.Mankind.Divided.A.Criminal.Past.SKIDROW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 senko said: Ryzer said: Battlefield.1-CPY :)-D alacaktım da hileciler çok fazla diye vazgeçirdi arkadaşlar single için de o parayı veremiyecem kusura bakmasınlar. http://shiftdelete.net/battlefield-1i-ucretsiz-oynayin-79802 bu haftasonu ücretsiz olcak diyolardı (kısıtlı galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Deus.Ex.Mankind.Divided.A.Criminal.Past-SKIDROW-nuked Reason: bad.crack_crashes.when.open.inventory Deus.Ex.Mankind.Divided.A.Criminal.Past.DLC.FIX-SKIDROW-nuked Reason: fix.for.nuke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Hitman-CPY 63,4 gb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Warez yasak diye 3439287482934732 tane konuya yazildi, hala crack'li oyun muhabbeti. Saka misiniz nesiniz anlamadim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 ME Andromeda geliyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 ME: Andromeda geldi lulz. Edit: Yeni Denuvo mu, eski Denuvo mu belli değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 daha dün diyordu arkadaş ya almak istemiyorum ama denuvo o yüzden alıcam galiba diye müjdeli haberi vereyim şimdi :) atalım downloada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 onursuz 2 inc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 The.Legend.Of.Heroes.Trails.In.The.Sky.UPDATE.2017.03.20-CPY The.Legend.Of.Heroes.Trails.In.The.Sky.UPDATE.2017.03.20.REPACK-CPY 2Dark-CPY 10 gün sonra preledim kusura bakmayın. 2Dark oyunu bu arada denuvo v4 x86 kullanıyormuş koruma olarak. v4 x64 kullanan herhangi bir oyunu yakında rls edebilirler yakında sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 x64 v4 de gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 yeni bi grup Nier Automata ile Sniper Ghost Warrior 3'ü kırmış. aw yiss PIRACY WILL END IN 2 YEARS TOPSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar