Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 deadwoll said: Ben linklediğimi aldım bu arada. 220 liraya geldi teknosa'dan. Bedavadan biraz pahalı. Şu an evde kullanıyorum, sabah kahvaltı etmeye başladım 2 gündür. Ben normal ekmek yemiyorum, yulaf kepeğinden yapıyorum ekmeği, onu da normalde fırında uğraşa uğraşa yapıyordum; bir mikrodalga tarifi buldum 10dk falan sürüyor ekmeği yapması lel. Bir de işte tava falan kirletmeden 1dk'de baked egg keyfi inanılmaz bir şey. Bunu ofise götürünce eve de alırım muhtemelen bir tane. pilav denermisin bi? Alcam bende normal fırınıda emekli edeicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Türkiye'de şu mikrodalgaya giren hazır kolay ürünler bi Amerika'dakiler kıvamına gelemedi. Bence Samsung'a o kadar para vermeye gerek yok işyerinde bi tane Arçelik iş görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Arcelik en dandigi 260 liraydi akrjf. Bulabildigim en hesapli mikrodalga buydu. Tabii simtel vs. gibi markalara bakmiyorum ben. Pilavi denerim ama oluyor mu bilmiyorum. Oluyorsa super eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Pilav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Adam yapmış helal olsun teraziye tıkladım.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Kanser hariç güzel bence de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 dasaaa said: MasterHapLo said: Mikrodalga konusu iyi oldu aslında tarifleri almak lazım. Bu arada esh sen nasılsın bi adamsın her konuda yazabiliyorsun takdir edilmesi bir durum. pfff.. bi kharon degil. amatoru eglendirir. biz halka daha yakın bir elit. o yüzden tutuyorum avam bir tarafı da var. eski chp vesayeti gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Hafta içi işten eve gelince mutfakta harcadığım zamanı azaltmak için mikrodalga almayı düşünüyorum. http://www.hepsiburada.com/samsung-ms23k3555es-nd-23-lt-mikrodalga-firin-p-MTSAMMS23K3555ESND http://www.hepsiburada.com/samsung-ge83x-and-23-lt-mikrodalga-firin-p-MTSAMGE38X Yemeği ısıtmaktan çok pişirmek için kullanacağım. Şu 2 model arasında kaldım. Alttakinin ızgarası da varmış. Hangisini alayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Biz bir sürü hayal ile ızgaralı aldık bir türlü beceremedik kullanmayı. Bir kitapçığı var onu kaybetmemek lazım az bişey değiştirince kızarmış köfteden zıplayan pinpon topu köfteye geçiyor. Veya Silgi olarak kullanabileceğin hindi göğüs üretebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 bence minik firin alin, sonucta koyuyorsunuz birisi daha uzun suruyor, yani zaman kaybetmis olmuyorsunuz, basinda beklemiyorsunuz sonucta. mikrodalganin zararli oldugunu sanmiyorum ama donmus pizza mesela mikrodalgada yumusacik oluyor, firinda mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Abi sabah kalktın, işe gitmeden önce kahvaltı edeceksin; fincana yumurta kırıyorsun bir tane; hop sahanda yumurta. Ekmekler akşamdan kalma, atıyorsun; sıcacık. Akşam eve geldin, yemek yapacaksın; et donmuş halde soğutucuda. At mikrodalgada 5 dk'de çözülüyor. Yanına da akşamdan kalma makarna/pilavı ve X yemeği ısıt tamamdır. Ben mutfağa meraklıyım, bir sürü mutfak malzemem var ama aralarında en pratik ve kiri pası az olanı mikrodalga fırın. Edit: Bence mikrodalga safi yemek pişirmek için iyi değil bu arada. Tadı tuzu alışık olduğumuz gibi olmuyor yemeklerin. Ben gerçi kek, ekmek vs. yapıyorum da çok acil lazım olduğunda ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Fincana yumurta kırıp sahanda yumurta yemek fantastikmiş gerçekten. Az yağlı sucuk da ekleyip sucuklu yumurta yapılıyorsa ne ala. Neden fincan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 seramik mikrodalga da sıkıntı yaratmıyor da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 tavaya kırsan o yumurtayı aynı sürede olacak zaten neyin kafası fincana kırmak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 pratik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 fincana tek kıracağım yumurta, tereyağı tuz ve ekmekle karıştırılmış 3,5 dakika kaynatılmış rafadan yumurtadır. yani kısaca dünyanın en güzel yiyeceği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 3.5 dakika kaynayan yumurta rafadan olmaz, çiğ olur. (kaynayan suya attıktan sonra 3.5 dakika bekletip çıkardığını varsaydım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Aluriel said: 3.5 dakika kaynayan yumurta rafadan olmaz, çiğ olur. (kaynayan suya attıktan sonra 3.5 dakika bekletip çıkardığını varsaydım) abi kendimi bildim bileli böyle yaparım. net 3,5 olmasa da 4'e uzar o biraz. sonra da kafayı koparır yerim içine tereyağı da atıcaksın mis. 4ü geçirirsen sarısı haşlanmaya başlar rafadanlığı kaçar. 3,5 ile 4 iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Yumurtayı kaynayan suya atmayın bu arada, çatlayabiliyor. Suyla beraber ısındığında hem daha hızlı pişiyor hem de çatlamıyor. Öte yandan neden mikro dalgayı tavaya tercih ettiğimi söyliyim; birincisi tavaya kırmak için yağ kullanmak lazım, o yağ hem tavayı hem etrafı kirletiyor; bulaşık işi çıkıyor ekstradan. İkincisi Sahanda yumurtayı tavada güzel yapmak için kapak falan kapatmak ya da uğraşıp beyazını yaydırmak gerekiyor ki beyazı iyice pişsin, sümük gibi kalmasın; mikrodalgada öyle bir olay yok her yeri güzelce pişiyor. Ha bir de mikrodalgada fincanda pişirince ekmek arasına koyulabilecek boyutlarda oluyor; ben ekmeğimi de kendim yapıyorum; arada gevur işi yumurtalı sandviç hazırlıyorum kendime Mc Donalds'lardaki gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 kaynamış yapacaksam tencerede kaynayan 1 parmak suya yumurtaları yerleştirip kapağını kapatıyorum. 9.5 dakika orta ateşte pişirmeye devam, sonra çıkarıp bekletmeden hemen yıkayıp soyup yemeye hazır. sonuç şu kıvam işte https://i.gyazo.com/c6fba3be38bf6c7eb53ac0603c435498.jpg rafadan istiyorsan da 7-7.5 dakika falan yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 mikrodalgada yumurta beni benden aldi. boylesine geek ve bir o kadar hipster biseyi nasil bilemem lan ben. espresso fincaninda deneyeyim bunu. 1 dakka yetiyo mu 500watta falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 koşun esh'in bilmediği bişey çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 aynen. yeterince fiyatlanmamisim mikrodalgada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 ızgaralı mikrodalga almayı düşünüyom şu 10 gün içerisinde, herkese soruyom bunu. ızgaralı mikrodalga bildiğimiz mini fırın gibin ısıtma yetisine sahip mi değil mi? yani sostizm mi yetememiş, ızgaralı mikrodalga sadece pazarlama amaçlı gibin mi. sostizm said: Biz bir sürü hayal ile ızgaralı aldık bir türlü beceremedik kullanmayı. Bir kitapçığı var onu kaybetmemek lazım az bişey değiştirince kızarmış köfteden zıplayan pinpon topu köfteye geçiyor. Veya Silgi olarak kullanabileceğin hindi göğüs üretebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 deadwoll said: Öte yandan neden mikro dalgayı tavaya tercih ettiğimi söyliyim; birincisi tavaya kırmak için yağ kullanmak lazım, o yağ hem tavayı hem etrafı kirletiyor; bulaşık işi çıkıyor ekstradan. İkincisi Sahanda yumurtayı tavada güzel yapmak için kapak falan kapatmak ya da uğraşıp beyazını yaydırmak gerekiyor ki beyazı iyice pişsin, sümük gibi kalmasın; mikrodalgada öyle bir olay yok her yeri güzelce pişiyor. Aslında şunu kaşarla birlikte atsan 10 numara bişi çıkabilir, daha hala yumurtayı mikrodalgaya atma fikrine alışamadım. Hangi ayarda kaç derece peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar