Valthon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 bizim safkan alman çoban köpeği (german shepard dog, yani kurt falan değil. çomarlık yapmışız isimlendirirken) yavru bir kediyi havlayarak öldürmüştü. aralarında çit vardı ama yavru neye uğradığını şaşırıp kalpten gitmişti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Simdi aralarinda 3 metre olacak sekilde sicaktan bayilmis yatiyo bi kediyle bu. Kedinin bi metre yaninda da sokak kopegi yatiyo. Sicak resmen halklarin kardesligine sebep oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 o dedigin olacak olsaydi guneydoguda bu isler hic meydana gelmezdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Adana zaten bu tezdeki quantum parcacigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Esh said: Turis ne arar la turkiyede olm ne güzel lan kafa dinlemelik yermiş bomboş. adresi öm at güzel bi fiyat çek kardeşine geleyim ya. gölgede biramı içerken "esh i bulgur pilavı yerken gördüm tıhıhı" diye orda burda konuşup kaliteni de yerle bir edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 onu soracaktım ben de, bu yıl ne fiyat çekiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Siz giderseniz ben de gelirim. Köpek serbest mi otelde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 said: This is a family house, so 5 single guys are not allowed also. yarın bi gün forumdan toplaşıp gelmeye kalkarlar falan diye özellikle yazmış resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Başlık-espri yakışmamış Paticik sana. Yetkilinin umrunda değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Yetkili mi? KEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 imamizer said: This is a family house, so 5 single guys are not allowed also. türsab'a şikayet oluşturdum, cinsel tercihlerimizden dolayı bu tesise kabul edilmiyoruz diye. 5 KİŞİLİK ERKEK AİLESİ OLAMIYOR MU ŞİMDİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 imamizer said: yarın bi gün forumdan toplaşıp gelmeye kalkarlar falan diye özellikle yazmış resmen ya. istemiyosan peşin peşin söyle bilader kardeşim hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 o havuz icimde birseyleri kimildatti sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 havuz fasulye seklinde. bilin istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 koccaman sirin mi sirin bir fasulye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 MasterHapLo said: dreagloth said: onu soracaktım ben de, bu yıl ne fiyat çekiyosunuz bu sene turist yokmuş bence gitme (:P) orası zaten kız tavlamalık değil ya, tavlayıp götürmelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Peregrin said: havuz fasulye seklinde. bilin istedim bobrek o bobrek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Gecen senelerde olmustu ya 5 saplama evi kiraladilar falan . Irzina geciyo abi erkek milleti icince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Bahane de hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 5 tane erkegi yanyana sokakta bile gezdirmemek lazim, degil otele almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 5 kadin odayi dagitsa ses cikartmaz kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Esh said: . Irzina geciyo abi erkek milleti icince. nasil?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Pust boyle bekliyo kediyi. Kedi asagi inince de kovaladi ama :/ Yanyana baya bi bakistilar. Hayir diger kopek acayip oyuncu onunla da oynamiyo boyle yanimda mafya kopegi gibi yatmak istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 5 kadinin kokusuyla 5 tane ayinin testis kokusu bir mi sorarim size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Kötü koku yoktur az parfüm vardır -Fransız atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar