ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Hacı formal giyinmeyen adama şöyle kemersiz pantolonlu takımlar, casual ceketler falan çok önermeyin ya. İşin içinden çıkılmaz. En iyisi al bir siyah takım yaz kış giyersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Mrlee said: ceketi çıkarttıysan boşa giymişsn inanılmaz sıcaktı ama. otelin havuz kenarındaydı. hani 200 erkek varsa hepsinin ceketler sandalyedeydi sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Esh said: Oyle artistik olcan ki kiz arkadasin baska kizlardan elektrik alma diye surekli elini tutarak topraklama yapmaya calisacak. Sen ise "ayakkaplar izole bebegim" diyip yardiracaksin şu ne kadar güzel bir post ya, dönüp dönüp okudum kaç kere. (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Düğün eğer öz abisininse takım giyecek. Ondan kaçış yok. Gerçi okumadan direk yazdıydım ama herkes de yazmış zaten. O takım alınacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 kırlı çayırlı yerde şart değil bence takım ya. laci celet, açık mavi göynek, bej pantul, kahve ayakkabı & kemer çok klasik bi kombin ama gogo winrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Lise mezuniyetinde topluca tüm dönem smokin almıştık biz. 6-7 yıldır falan işte ablamın ve kuzenimkinden tut her türlü düğün derneğe o smokinle gittim. Bi içine giydiğim gömleği değiştiriyorum işte bi de papyon yerine ince saten kravat. Pantolon ceketin hala tam gelmesi zaten fitlik babında hoş bişi. Masraf da yok negzel Çocukken de sünnetliğim idare etmişti öyle ahah ne tutumlu bi insanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 sunnetligi ne icin giydin tekrar cok merak ettim. tutumlu olcam diye vadeli mi kestirdin naptin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Düğün dernek falan işte ne bileyim. Pantolon gomlek yelekten falan bahsediom tabi pelerin asa falan degil. Yaş 8-10 neticede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Drall said: http://dalp3kyoqtkr7.cloudfront.net/imgres/10939/19595_363_363_1.jpg Şu tarz bi ayakkabım, bi de siyah pantolonum var. Masraftan kısabilir miyiz bunları? :( bunla siyah pantolon olmaz beyaz keten pantolon giy. rahat olsun ama şalvar gibi olmasın sonra yazlıkçı chpli dedeye dönersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 http://i.imgur.com/Qa4iRTd.png ben olsam tam takım giymem ama, takım sherlock düğünü için düğün http://i.imgur.com/hHWR2nu.jpg takımın altını üstünü biraz bozabilirsin. eldekilerden kullanabilirsin. blazer'a kadar yolu var işte. blazer http://www.themansworkshop.com/wp-content/uploads/2015/05/Panorama-blazer21.jpg ne casual ne formal. zor ya temmuz ortalarında bu topa ben de gireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 gidicen avm'ye ne kadar mağza varsa tüm takımları deneyeceksin. Birtanesine derdini anlayan çalışan çıkacak sana 750tl lik takımı 400tl indirimli diye satacak mutlu olacaksınız. Git keten neyiniz var diye sor açık rek tercih et. Ceket zaten sadece resimlerde giyeceksin. Papyon ve askıyı unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Black-ice said: takım mı giyicen evet takım giyicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 uyma bunlara, yaz sıcağında siyah takım elbiseyle kalakalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 bi de düğün oldu mu, op gitti mi, ne giydi? bilgi verilsin, kamuoyu aydınlatılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Düğün temmuz ortasına ya var daha. Ama hatun pazar ailesinin yanına gidicek, alışverişte tek kaldım. Hayatımda tek başıma aldığım tek kıyafet oduncu gömleği falan sanırım. Hatta bazen yoğurt seçmeye çalışırken bile hipotermiye giren bi insanım. Mango erkek kabininde cesedim çürümeye başladığında kokudan rahatsız olan komşular tarafından bulunucam diye korkuyorum :( Neyse en azından şortu falan eledim. Pantolon gömlek askı papyon cepken ceket giymek zorunda olduğumun farkındayım artık sdf Dipnot: akşam olacakmış düğün. Akşam koyu ya da açık giyilir gibi bi olgu var mı? Google'a akşam kır düğününde damadın erkek kardeşi ne giyer yazıcam bu mesajı yolladıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 dar kısa paça pantolon iğrençliğini yaparsan ibretlik bi foto koy da ölene kadar dalga geçelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 bence kesin vardır "akşamsa şu tonları, sabahsa bu tonları tercih edin" diye moda dergisi tavsiyesi de çok aşırı üst düzey moda defilesi after party'sine gitmiyorsun, kimse takmaz o kadarını. gogo bej/krem feat. kahverengi kemer&ayakkabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Mantıklı dedin onu. Ufak çaplı bi aydınlanma yaşadım çoko, teşekkürler sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 abinin dugunu diyosun, duzgun giyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 uyarıyorum hiçbir şekilde groomsman yazma google'a. hadi yazdın başına sonuna countryside vs ekleme. benim bu şekilde gay olan arkadaşım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 keten takım diyorum dinlemiyorsun. kiğli fena sayılmaz bu konuda (keten). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Dragon ayıpsın senin dediklerini de not aldım, bajazetin koyduğu tabloyu da indirdim telefona hatta sdfg Gizli gizli herkesin tavsiyelerini ekliyorum seçeneklere. Çok bilgili gidip hepsini deniycem giyicem üstüme vurucam kırbacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Ketenin utusunu koruyamaz olm bu. Adam tshirt uzeri oduncu gomlek giyen adamlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar