sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Spoiler yeme korkusuyla hiçbir yere bakamıyornum korkudan. Facebook instagram falan açamıyorum, ekşiyi de keza. Telefon akşama kadar işlevsiz. Bunu da buraya bırakıp bir daha bakmıcam mesela asfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 bunu acabildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 6x10 izledim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 ben izlemedim ve deminki spoileri buyuk bi cesaretle actim. bi daha yapmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Bana nedense spoiler hiç koymuyo ya, sabah kalktım işe gitmeden ne var ne yoksa okudum bölümle ilgil, bütün olcakları biliyorum, akşam eve gidip izlicem dsfgkjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Adamsınız bak herkes spoilera almış. Akşam okuyayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Bomusimo denen arkadaş öm atmış içinde spoiler var, ama okumadım yani fail. Şikayet edeyim de öm spoiler verince banlanılmıyor sanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 messi milli takımı bırakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 banlanılmıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 hani bi daha girip bakmıycaktın çakaaaal sen de istiyorsun inceden spoiler yemeyi hadi hadi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 işe geldim kahvaltı ediyorum öğle arası izlerim düziyi kısmetse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Assfg olm indirip arada izlesene iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 ben diziyi izlemiyorum olm alıntı yapmısım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Dizi kitaptan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 kitapları okumayı tercih ederim başıma bir şey gelmeyecekse çok sıkılıyorum ben got izlerken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 spoiler yiyince bişi olmuyor merak etme. dizi işte sonunu bilsen nolcak bilmesen nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 bilmeden izleyince daha çok zevk alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 k1nJo said: hani bi daha girip bakmıycaktın çakaaaal sen de istiyorsun inceden spoiler yemeyi hadi hadi sdf Abi ölümle dans, adrenalini seviyorum ahahshs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 lnik i olan yok mu bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 ne biçim başlık lan bu, mayın tarlası gibi. ilkini açtım sadece. bi de esas kitapta şey oluyodu mega-spo iyi miymiş? adiler. onu koyacaklar mı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 sans aölüyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar