Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kasa toplama işlemi

hattok

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar benim bi 2000 2500 civarı bi param olucak. 2000 2250 tl arası bi fiyata amd 8350 işlemcili 8gb ramli bi pc yapmak istiyorumda mümkün müdür? R9 ekran kartı düşünüyorum varsa aklınızda şöyle bi şey yapabilirsin dediğiniz paylaşırsanız sevinirim. Yardıma ihtiyacım var. Yayın yapılacak. amd 6300 iş yapar derseniz ordan biraz para kısılıp ekran kartına yüklenilebilir iyice. Sizlerden yardım bekliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Amd'nin çöp, yüksek voltajlı, yüksek nanometreli işlemcilerine sakın ama sakın bulaşma. Bulldozer serisi ile amd işlemci piyasasından çekildi desek yeri. Fiyatı uygun mu evet uygun ama bir i5 belki ikinci el işini çok daha iyi görür pişman olmazsın. Beklerim dersen işlemcide yeni amd işlemcileri gelicek ama yıl sonunu bulur sanırım. Ekran kartında mutlaka bekle yeni amd ekran kartları piyasayı salladı şu anda tabi tam bir piyasaya çıksın ozaman görücez ne olcağını.
Sosyal ağlarda paylaş

feverfeverray said:

abi çünkü amd intel kadar verimli değil,
çok ısınıyor
intel kadar hızlı da değil..
bi önceki kasam amd idi.
intele geçtikten sonra rahatladım.

Bu çok ısınıyor geyiği bitmedi gitti be.
8320 işlemci iş yerimde kullanıyorum. 2x virtual machine kurulu.
WEb/ftp/ssl falan kurulu chrome/firefox 20+ tab açık.Bir yandan photoshopta yardırıyorum. 48-60 arasında gidiyor bunun sebebide penceresi olmayan sadece dandik bir fanla havalandırma yapılan mağaradan bozma ofisimde stok fanla koşturmasından dolayı.Ayrıca o dereceler içinde boş zamanlarımda path of exile dailyleri falan yapıyorum ki oynayanlar bilir makinayı nasıl sömürdüğünü oyunun.
Kısaca hayır.
Sosyal ağlarda paylaş

bugun bi yayın izledim adam i5 650 ile yayın yapıyor ve hd 4600 ekran kartı ile yayın yapıyor cam gibi. 1000 Bitrate'i var şaşırdım gerçekten bu kadar düşük sistemle takılmadan 100 fpsli oyun oynuyordu. Adamla baya konuştum sağ olsun yardımcı oldu i5 5k 6k serisi falan almaya gerek yokmuş resmen 300 400 lira açığa çıkıyor böylece
Sosyal ağlarda paylaş

geyik ne olum?
adamin butcesinde alabilecegi en maksimum amd islemci 8k bilmemne serisinden, ki ben 6300 mu ne kullandim..
yayin yaparken essek gibi de isiniyor ve ara ara tekliyordu makine
farazi yorum yapmiyorum benim kullandigim islemcide stok degil cm sogutucu olmasina ragmen yumurtami cok guzel pisiriyodu..

ssst tamam bir yalan daha soyleme inanirim.

@hattok 60 fps yayin yapamazsin i5 ile diye biliyorum. sirf o yuzden i7 4790 almistim. 1000 bitrate ile nasıl cam gibi lan ayrıca çamur gibi olur o gayet.. en az 2000
Sosyal ağlarda paylaş

CPU ya bok atmadan önce kasanın hava sirkülasyonu,montaj,macun,varsa oc muhabbetleri vs değerlendirmek lazım oturup amd çok ısınıyor yeee diye komple bütün serilere yüklenmek ne kadar mantıklı? Evde intel işte amd kullanan birisi olarak öyle birşey olmadığını vurguladım.
Hani intel oyun için daha iyidir de amenna lafım olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

feverfeverray said:

@hattok 60 fps yayin yapamazsin i5 ile diye biliyorum. sirf o yuzden i7 4790 almistim. 1000 bitrate ile nasıl cam gibi lan ayrıca çamur gibi olur o gayet.. en az 2000

i5 4670k (fabrika saat hızında çalışıyor) ile 60 fps, 1500 kb/s bitrate ile cam gibi yayın yaptım ben vakti zamanında.

çözünürlük, encoding hızı ve ne oynadığına bakar.

benim sistem sıvı soğutmalı, ama orta seviye bir stok olmayan hava soğutmadan farkı yok.

ekran kartı 7870, 12gb da ram var. öyle ahım şahım bir sistem değil yani.

tek OOOOOOOOOOOO denebilecek tarafı 5Mb/s upload hızı, süperonlayn fiber saolsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...