hattok Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Selam arkadaşlar benim bi 2000 2500 civarı bi param olucak. 2000 2250 tl arası bi fiyata amd 8350 işlemcili 8gb ramli bi pc yapmak istiyorumda mümkün müdür? R9 ekran kartı düşünüyorum varsa aklınızda şöyle bi şey yapabilirsin dediğiniz paylaşırsanız sevinirim. Yardıma ihtiyacım var. Yayın yapılacak. amd 6300 iş yapar derseniz ordan biraz para kısılıp ekran kartına yüklenilebilir iyice. Sizlerden yardım bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 https://forum.paticik.com/read.php?6,7932669,8435386,page=77#msg-8435386 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 yayın yapılacaksa kapıyı i5'ten açıcan (diye biliyorum ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 selam oncelikle daha once bir kasan var mi? Yani bu verdigin fiyata power, kasa hdd gibi gereksinimlerde dahil mi diye sormak istedim. eger elinde bir pc var ise onun ozelliklerinide yazarsan daha fazla yardimci olabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 yok 0dan kasa olacak. Sadece SSD var eski bi kasam var 4 çekirdek ama ddr2 o hiç bulaştırmam bile onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Amd'nin çöp, yüksek voltajlı, yüksek nanometreli işlemcilerine sakın ama sakın bulaşma. Bulldozer serisi ile amd işlemci piyasasından çekildi desek yeri. Fiyatı uygun mu evet uygun ama bir i5 belki ikinci el işini çok daha iyi görür pişman olmazsın. Beklerim dersen işlemcide yeni amd işlemcileri gelicek ama yıl sonunu bulur sanırım. Ekran kartında mutlaka bekle yeni amd ekran kartları piyasayı salladı şu anda tabi tam bir piyasaya çıksın ozaman görücez ne olcağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 arkadaş bi seri söyledi 1 haftaya cıkacak dedi 199 dolar 4gb'ı 8gb'ı 299 dolar diye. Onu beklicem sanırım intele yönelcem ya amd iyi güzelde bilemedim 500 liraya kadar ne kadar bi efektif intel işlemci alabilirim o da var. 2. ele güvenemiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 8gb 229 dolar olacaktı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Valla o aralıkta bir PC toplamayı ben de düşündüm BECEREMEDİM. ondan kısıyorsun öbürü açık kalıyor oraya çekiyorsun olmuyor... ikna oldum artık PC denen şey 3000 TL altına toplanamıyor artık bu dolar kurunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 ulfang said: 8gb 229 dolar olacaktı yahu doğrudur canki, doğru görememiş olurum 299 görmüşümdür büyük ihtimalle 229 dolar gayet iyi :O ya amacım lol streamlik pc ya. 2k ya toplanır bence :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Sadece lol ise toplarsin tabi . Monitör 2.el bak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 i3 kurtarır mı abi peki? i5 var bi tane 650 liralık onu alcam sanırım işlemci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 100lerce bilgisayar kuran birisi olarak, amd alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Trias said: 100lerce bilgisayar kuran birisi olarak, amd alma neden abi? Lol stream için en düşük işlemci ne olmalı? Çok pahalı gerçekten intel. Dingile anlatır gibi anlatırsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 abi çünkü amd intel kadar verimli değil, çok ısınıyor intel kadar hızlı da değil.. bi önceki kasam amd idi. intele geçtikten sonra rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 kasanın psu nu değiştir daha ucuza gelir oturaklı birşeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 feverfeverray said: abi çünkü amd intel kadar verimli değil, çok ısınıyor intel kadar hızlı da değil.. bi önceki kasam amd idi. intele geçtikten sonra rahatladım. Bu çok ısınıyor geyiği bitmedi gitti be. 8320 işlemci iş yerimde kullanıyorum. 2x virtual machine kurulu. WEb/ftp/ssl falan kurulu chrome/firefox 20+ tab açık.Bir yandan photoshopta yardırıyorum. 48-60 arasında gidiyor bunun sebebide penceresi olmayan sadece dandik bir fanla havalandırma yapılan mağaradan bozma ofisimde stok fanla koşturmasından dolayı.Ayrıca o dereceler içinde boş zamanlarımda path of exile dailyleri falan yapıyorum ki oynayanlar bilir makinayı nasıl sömürdüğünü oyunun. Kısaca hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 bugun bi yayın izledim adam i5 650 ile yayın yapıyor ve hd 4600 ekran kartı ile yayın yapıyor cam gibi. 1000 Bitrate'i var şaşırdım gerçekten bu kadar düşük sistemle takılmadan 100 fpsli oyun oynuyordu. Adamla baya konuştum sağ olsun yardımcı oldu i5 5k 6k serisi falan almaya gerek yokmuş resmen 300 400 lira açığa çıkıyor böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 geyik ne olum? adamin butcesinde alabilecegi en maksimum amd islemci 8k bilmemne serisinden, ki ben 6300 mu ne kullandim.. yayin yaparken essek gibi de isiniyor ve ara ara tekliyordu makine farazi yorum yapmiyorum benim kullandigim islemcide stok degil cm sogutucu olmasina ragmen yumurtami cok guzel pisiriyodu.. ssst tamam bir yalan daha soyleme inanirim. @hattok 60 fps yayin yapamazsin i5 ile diye biliyorum. sirf o yuzden i7 4790 almistim. 1000 bitrate ile nasıl cam gibi lan ayrıca çamur gibi olur o gayet.. en az 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 CPU ya bok atmadan önce kasanın hava sirkülasyonu,montaj,macun,varsa oc muhabbetleri vs değerlendirmek lazım oturup amd çok ısınıyor yeee diye komple bütün serilere yüklenmek ne kadar mantıklı? Evde intel işte amd kullanan birisi olarak öyle birşey olmadığını vurguladım. Hani intel oyun için daha iyidir de amenna lafım olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 https://marketrealist.imgix.net/uploads/2016/01/Series-54-A5.png?w=660&fit=max&auto=format enough said Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 feverfeverray said: @hattok 60 fps yayin yapamazsin i5 ile diye biliyorum. sirf o yuzden i7 4790 almistim. 1000 bitrate ile nasıl cam gibi lan ayrıca çamur gibi olur o gayet.. en az 2000 i5 4670k (fabrika saat hızında çalışıyor) ile 60 fps, 1500 kb/s bitrate ile cam gibi yayın yaptım ben vakti zamanında. çözünürlük, encoding hızı ve ne oynadığına bakar. benim sistem sıvı soğutmalı, ama orta seviye bir stok olmayan hava soğutmadan farkı yok. ekran kartı 7870, 12gb da ram var. öyle ahım şahım bir sistem değil yani. tek OOOOOOOOOOOO denebilecek tarafı 5Mb/s upload hızı, süperonlayn fiber saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 LAN! ben neden 1200 ile açtığım zaman çamur oluyordu o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 buffer size? çözünürlük? encoding? bilemiciim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 üh... ben senden hala haber bekliyorum bu arada biliyosun değ mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar