Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Odin =) (Pet Topici)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kedi yiyen kangal ve pitbul kırması arabacım, ve evde duran arabacım için temizmama dan alıyorum, yaş mamayı da kuru mamayı da. 15kg 79tl mi neydi. Hiç sorun yaşamadım. Kangalın 400 gram yaş mamayı yemesi 5 saniye falan alıyor. Seviyor yani :) Hoş kediler için de temiz mamadan alıyorum. Memnunum diyeyim. Birsürü hayvana baktığım için pahalı mama tercih etmiyorum. Sokakta beslediğim köpekler v.s de var çünkü.

Kısacası https://temizmama.com/
Mesaj tarihi:
kedi için acana ve nd'ye şiddetle karşı çıkıyorum ben açıkçası. erkek kedim kısırlaşmadan önce acana yiyodu, kısırlaştıktan sonra nd kısırlaştırılmış yedi, bir yaşını doldurmadan idrar yollarında taş oluştu. nd'den kaynaklı mıdır acana'dan mı bilmiyorum ama ben garantici olup ikisini de kara listeme aldım. ekanuba veriyodu babam köpeğine ben çocukken, iyiydi diye bahsettiğini hatırlıyorum ama on sene falan oldu daisy vefat edeli :(
Mesaj tarihi:
tip vereyim bu arada , ilerde sıkıntı çekme diye

yemeğini belli saatlerde ver

tasına koy mamayı-10 dk bekle , yedi yedi, yemedi kaldır dök geri çuvala
yemezse en fazla 2 gün aç kalır sonra önüne koyduğun herşeyi yemeyi öğrenir- mama seçmez
Mesaj tarihi:
bakarım hills ile rcye elimdeki bitince, onu yaptım zaten 2 kere yemedi bir gün, sonra 10 12 saat vermedim her istediğinde yiyemeyeceğini anlasın diye şimdi ne zaman verirsem yiyor, büyük olmayan öğünler halinde günde 2 kere veriyorum, 2 tanede ödül bisküvisi yiyor bisküviyi 1e düşürücem ama şimdilik büyüyene kadar. ^^

teşekkürler, 15-16 yıl birlikte kalırız umarım diye aldım keratayı, alıştı bana baya zaten bende alıştım bakalım bakalım ^^
  • Yeni Oluştur...