Masticore Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 feverfeverray said: hepiniz uzun yol sürücüsü müsünüz pekiğ, öyle bişi var diye demiyorum bana da saçma geliyo. varsa bile üniversite aracı ile en fazla ne kadar uzun yol yapmış olabilir ki anlayamazsın sen ,elinin hamuruyla erkek işine karışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 feverfeverray said: Bunu ben de yapmak istedim de, yeniyim diye çok kırıyolar bazen.. sen yapma o köylü o yapar bakma sen ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Haydaa adamı koruyo olduk şimdi iyi mi. Afedesin de saf( başka bi kelime kullandım içimden sen anla) mısın ya nasıl bi yargılamadır bu. Bilinen bir gerçekten bahsediyorum. Adam asılıyor da olabilir diyorum. Adamı koruduğumu nerden çıkardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Masticore said: feverfeverray said: hepiniz uzun yol sürücüsü müsünüz pekiğ, öyle bişi var diye demiyorum bana da saçma geliyo. varsa bile üniversite aracı ile en fazla ne kadar uzun yol yapmış olabilir ki anlayamazsın sen ,elinin hamuruyla erkek işine karışma hiç mi erkek eli tutmadık alla alla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 erkek eli tuttuysan bu durumlaraa alışık olman lazım bizim ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mevzu erkek eli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 mevzu mantar yuzunden arkadasimizin isten atilmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 sanssiz, orly? harf oyunu yabayım deme bu mesajıma litfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 simdi tum emekci aydinlarimizi ytu onunde oturma eylemine davet ediyorum buradan. eger gercekten sendikalari ve emekcileri, calisan haklarini destekliyorlarsa, yarin 1500'te barbaros'ta oturup pantolonlarini sivazlayarak mantarli bir servis soforune destek olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 <3 teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 ya kızlar erkek elini tutup hatta bi adım ileriye gidip biraz yiyiştikten sonra çocuk eve gidip elinde kumanda televizyon mu izlio sanıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 bu adam farkında bile değildir ya iç güdü ile yapıyordur bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 chicking isnt vegan mı yani valvy? bi sn bizi leylekler getirmiyo mu çok mutsuzum annem saçımı pazartesi yıkasın. ziyadesiyle mutsuzum an itibarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 sanssizsansli said: Yalnız şöyle bi durum var. Uzun yol otobüslerinde uzun süre yolculuk yaptığınızda vibrasyon ister istemez eninde sonunda penisi erekte ediyor. Bu ne abi ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Brightmist said: sanssizsansli said: Yalnız şöyle bi durum var. Uzun yol otobüslerinde uzun süre yolculuk yaptığınızda vibrasyon ister istemez eninde sonunda penisi erekte ediyor. Bu ne abi ahahahaha Litaratürde magirus ereksiyonu olarak geçer. https://i.ytimg.com/vi/zTnnAmQU7Ys/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Ginaly ben cevap vermeye bile kasmadım ya zahmet etmeseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 sanssizsansli said: Adamınki belki istem dışı diklenmiştir o da kan akışını düzenlemek için sağa sola büküyor, okşuyor olabilir. adamın kendisi bile şu videoya böyle bir şey uyduramaz yalnız helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Adam uyduramayabilir salaktır belki. Gözlem yapmayı bilince sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 kaç tane uzun yol şoförü gözlemledin ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 sanssiz cunku uzun yol soforu gozlemliyor sansli cunku kaldiranlari indiriyor??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Uzun yol şöförü gözlemlediğimi mi söylüyorum ben. Videodan bişeyler yorumluyorum doğru veya yanlış. Olay şudur gibi kesin bi yargım da yok ayrıca. Saçma sapan laf sokma çabasındasınız ya djdjla Im done with this topiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s640x640/sh0.08/e35/12826015_1159163400761235_1944125471_n.jpg?ig_cache_key=MTIwMTg1NDcwNzk1MTE3MzE5Nw%3D%3D.2.l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 sanssizsansli said: Uzun yol şöförü gözlemlediğimi mi söylüyorum ben. Videodan bişeyler yorumluyorum doğru veya yanlış. Olay şudur gibi kesin bi yargım da yok ayrıca. Saçma sapan laf sokma çabasındasınız ya djdjla Im done with this topiç uzun yol şoförlerinin sıvazını nasıl gözlemledin abi muavin misin bi de videodaki adam okulda servis şöförü devamlı mola verme imkanı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Sadece minibüs, otobüs titreşimlerinde mi erekte oluyorsun yoksa araba, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi de kıpraşma yaratıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar