logtrig Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Arkadaşlar, Amerika'dan getirttiğim cihazı satmak istiyorum. Kutusu jelatini hiç açılmadı, alet siyah renk. Ben 1 senedir kullanıyorum yine yurtdışından almıştım, son yıllarda yaptığım en iyi yatırım diyebilirim, acaip bir alet. http://images.cdn.whathifi.com/sites/whathifi.com/files/styles/big-image/public/brands/news/2015-June/bose_soundlink_miniiiblk.jpg?itok=67Ue-eFk Fiyat: 950 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 https://www.amazon.com/Bose-SoundLink-Bluetooth-Speaker-Carbon/dp/B00WK47VEW bu mu? gelse, 650 liraya gelir türkiyeye, 950 ne yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Getiren getirsin abi ben bu fiyatı istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 net satıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 hiç başlık baltalamadım, baltalama niyetinde de değilim zira ama indirimsiz hali amazon'da 200 dolar. 3 lira veriyorum dolara. 600 TL yapar. nasıl? siz getiremezsiniz 75 euro sınırını aşıyor eeuheuh diye mi yaptın bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 abi amerikadan kargo işiyle uğraşmayacak basit alıcı adam arıyorum, hedef kitlem bu. d&r'a gidip bu aletlere 1150 tl yerine aa 950'ye satıyor alayım diyen alıcı arıyorum. siz de haklısınız ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Nasıl haklısın, beynim yandı şu an. Dnrda 0 ı 1150 tl ise sen 1 yıllık olanı 950 yr satıyorsun ve haklısın? Adam 9 taksite 0 alacağı ürünü sırf 200 tl daha ucuz diye 1 yıllık ürünü nakitle alacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 fiyatı 700 e çek direkt buradan alıcı arıyorsan ben de ikinci el zannettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Glatheros said: Nasıl haklısın, beynim yandı şu an. Dnrda 0 ı 1150 tl ise sen 1 yıllık olanı 950 yr satıyorsun ve haklısın? Adam 9 taksite 0 alacağı ürünü sırf 200 tl daha ucuz diye 1 yıllık ürünü nakitle alacak? yanlış anlaşılmasın. ben bu ürünün aynısını 1 yıl önce aldım ve o zamandan beri de kullanıyorum. sattığım ürün o değil. mini 2 versiyonunu getirttim ve onu satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 sıfır galiba bu kutusu falan açılmamış demiş mesajında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 abi d&r da mesele HK onyx 2 var fiyatı 600tl amazonda aynı ürün 450+kargo şimdi uğraşmamak için gider d&r'dan alırım tabikide 100 lira için + garanti işi daha basit olur. ama sendeki fiyat farkı verdiğin örnekle çelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Hah tamam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 KillJoy said: abi d&r da mesele HK onyx 2 var fiyatı 600tl amazonda aynı ürün 450+kargo şimdi uğraşmamak için gider d&r'dan alırım tabikide 100 lira için + garanti işi daha basit olur. ama sendeki fiyat farkı verdiğin örnekle çelişiyor. abi ama bu dediğin üründe tr-us farkı az yani ona benim yapacağım bir şey yok ki. bose'de fark çok fazla. aynı şekilde bang olufsen a1 play var o da çok güzel alet ve ondaki fiyat farkı da çok fazla. d&r onu da satıyor görüp inceleme şansı olan varsa denesin çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 baltalar havalarda uçuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 patideki adam yine ucuza amazondan alır tabii orası ayrı, go go go DH. ingilizce bilmeyen, yurtdışından alışverişe kafası basmayan kesim orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 http://urun.n11.com/uydu-hoparlor/bose-soundlink-mini-ii-bluetooth-hoparlor-P53727187 846 lira + 20tl 50tl 75tl 3 tane saçma indirim çeki veriyor. hemde 2 yıl türkiye garantili adınıza faturalı diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 forum dışına satılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 KillJoy said: http://urun.n11.com/uydu-hoparlor/bose-soundlink-mini-ii-bluetooth-hoparlor-P53727187 846 lira + 20tl 50tl 75tl 3 tane saçma indirim çeki veriyor. hemde 2 yıl türkiye garantili adınıza faturalı diyor. iyiymiş beni direkt keser bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 kutu hasarlı diyor ama. Sıkıntı çıkmaz heralde, sonuçta faturalı maturalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 bingildak said: patideki adam yine ucuza amazondan alır tabii orası ayrı, go go go DH. ingilizce bilmeyen, yurtdışından alışverişe kafası basmayan kesim orada. abi aslında tam tersi. dh tayfası kadar bu konularda azimli ve bilgili insan güruhu tanımıyorum. adamlarda sayfa sayfa amazon'dan nasıl sipariş getirilir konuları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 amazon türkiyeye yollamıyo işte. Sıkıntı orda, ondan fiyatı uçurmuş log Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 logtrig said: bingildak said: patideki adam yine ucuza amazondan alır tabii orası ayrı, go go go DH. ingilizce bilmeyen, yurtdışından alışverişe kafası basmayan kesim orada. abi aslında tam tersi. dh tayfası kadar bu konularda azimli ve bilgili insan güruhu tanımıyorum. adamlarda sayfa sayfa amazon'dan nasıl sipariş getirilir konuları var. çünkü adamların öyle tutorial, guidelara ihtiyacı var. buradaki kesim zaten çatır çatır amazondan alışveriş yapabiliyor birinin yön göstermesine gerek duymadan :) amazonda seller'ı değiştirirseniz TR'e gönderen bulursunuz. default gördüğünüz satıcı "bose" sağ tarafta "Other Sellers on Amazon" var. orada TR'e gönderen her zaman vardır. aynı ürünü sıfır satanların listesi https://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00WK47VEW/ref=olp_f_new?ie=UTF8&f_new=true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 valla 600'lü fiyatlara alabilen varsa kaçırmadan alın ben bu ürünü her yere götürüyorum, sahile, oraya buraya. günü kurtarıyor adamı mutlu ediyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Abi ben alirim. Yalniz biraz daha kullanilmisi lazim bana. Icine kum kacmisi deniz suyu girmisi lazim. 950 olmaz ama 925 verebilirim sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 850 TL fiyata tr 2 yıl garantili sıfır n11 linki verilmiş zaten ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar