Anelor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Hangisini alayım birazdan çıkıp alıcam sanırım. Gönlümden G4 geçiyor ancak SAR değeri A5'in 2 katı G4 te. Bilemedim napsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 elci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 a5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 a4. bi top. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 G4 kullanıyorum. Aldığıma pişmanım. 1 - Kavisli tasarımı yüzünden telefon düz zemindeyken tek elle kullanamıyorsun. Örneğin işyerinde masanın üzerindeki telefonla whatsapp da birşey yazmak işkence. 2 - Kameranın özellikleri kaliteli olabilir ama karşıdan ışık vuruyorsa mutlaka karanlık çekiyor (eşimde HTC M7 var, o daha iyi bu konuda). Manuele alıp çekmeyi denemedim, çok uğraştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 G4 aldim gectim fena degil gibi kamera kullanmiyorum zaten. Tavsiyeler icin tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Ben de G4 aldım yeni sayılır, kavisli zemin olayını çok söylediler de hiç de rahatsız etmiyor. Tuşlara abanmaya gerek yok yazarken zaten abi dokunmatiği falan rüzgarı hissedicek nerdeyse asdf Güle güle kullan bu arada, bir iki güncelleme yüklemeden önce şarj çabuk eriyor gibi geliyordu ama şimdi rahat çıkarıyor 1,5 günü benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Sony Xperia M5 filan var daha iyi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 iPhone. *swh* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 G4 direkt en iyi fiyat performans telefonu. Cikarilabilir batarya, harici kart desteklemesi guzel. Kavis muhabbeti de rahatsiz etmiyor keslinlikle. Ayrica tek elle kullanmayi dusunup 5.5" telefon aliyorsan, sorun telefonda degil yapilan tercihte oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 İyi yapmışsın g4 almakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 teşkür ederim memnunum şuana kadar güzel telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 G4 ün şu an için f/p olarak en iyilerden olduğu doğru eved hayırlı olsun en az 2 sene götürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 LG premium segment ile Samsung mid segment seçimi ilginç olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 niye 5" üzeri tek elle kullanılmıyor mu? ben 5.7" tek el rahatlıkla kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Herkesin eli aynı büyüklükte değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 boyun kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar