mortheria Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Pazartesi kulak ağrısıyla kbb ye gittim , doktor 10 saniyede orta kulak ilt. dedi ilaçları yazdı yolladı.Aynı günün akşamı ağrı tamamen kesildi onun yerini tiz böyle bf de falan flashbang yedikten sonra gelen sesi bilirsiniz o ses aldı.Dün bundan dolayı gene doktora gittim daha tam beni dinlemeden adam normal onlar olur öyle dedi yolladı.3 gündür aralıksız böyle bi ses var kafamda. Doktor pek güven vermedi bunları derken , sizde olmuş muydu böyle şeyler? Asıl tinnitus falan olmamdan korkuyorum , başka bi yere gitsem kulak temizleme falan yapıp çözülür mü? Yoksa tek çaresi antibiyotikleri içip geçmesini beklemek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ben öyle bir geçirdim ki o antibiyotikleri iğnelerle yedim on beş gün sabah akşam götüm mosmor gezdim 1 ay oturamadım 2 ay 3 ay uğraştılar geçirmek için ara ara şişmeler etmeler. zor geçiyor kısaca şikayetin de normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 2 kere gecirdim 2 defa tup takildi ilk tedavi olmadi 2.de duzeldi ve soyke bir etki birakti normal insanlardan daha hassas daha dusuk sesleri duyuyorum o agrinin nasi birsey oldugunu bilirim bu konuda uzman doktora gitmen cok onemli aklina takilan olursa yardimci olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Kulak temizlettirmenin faydası olur mu diye merak ediyorum , ağrı tamamen kesilip sadece tıkanıklık ve ses olduğundan başka bişey mi acaba diyorum. Tupler iğneler falan of başka bi doktora daha gidiyim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 iki defa aynı doktora gidip memnun kalmıyorsan 3. de farklı bir yere git başka bir fikir almış olursun hem içinde rahat eder, sinirin de bozulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 2-3 kere orta 2 kere de dış kulak iltihabı oldum. ortalarda antibiyotik hap verdiler öyle geçti dışta da kulak damlası verdi antibiyotikli öyle geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Black-ice said: 2-3 kere orta 2 kere de dış kulak iltihabı oldum. ortalarda antibiyotik hap verdiler öyle geçti dışta da kulak damlası verdi antibiyotikli öyle geçti. Senin kaç günde geçmişti abi bide asıl şu ses var mıydı ? Deli ediyor artık , bide buna alışmak zorunda olanlar varmış tedavisi olmadığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Kulak zarın delinmiş olabilir, bikaç hafta su kaçırma kulağına yeter, iyileşir kendi kendine doktorun dikkatini çekmicek kadar küçük bi delikse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 valla ses hatırlamıyorum ama olabilir. tıkanıklık olmuştu bende baya. 3-4 güne fln geçmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Drall said: Kulak zarın delinmiş olabilir, bikaç hafta su kaçırma kulağına yeter, iyileşir kendi kendine doktorun dikkatini çekmicek kadar küçük bi delikse Hmm şimdi duştan çıktım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Üstünde ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Valla korkutmak gibi olmasın ama ateşli hastalık geçmişin varsa iyi bir doktora gitmeni tavsiye ederim. Kardeşim aynı şikayetten ameliyat geçirdi ve kulak zarını değiştirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 küçükken orta kulak iltihabı geçirdim, beni öldürmedi ve hatta güçlendirdi diyebilirim hatta arkadaşlarım bana daredevil diye hitap ediyor naber daredevil nasılsın vs gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 asdsdfggh ya allan cezası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 daredevil kör degil miydi abi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 mortheria said: iyi bir doktora git bu iste uzman o doktora gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar