tambjk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 İstanbul canıma tak etti, izmire dönme vakti geldi de geçti. İzmirde yazılım işi ile uğraşan, yada çevresi olan varsa bir el atabilir mi? Piyasa çok durdun ve kısıtlı, merdivenaltı yerlerde de çalışmak istemem ki zaten ücret olarak beklentimi karşılamaktan çok uzaklar. 3-5 yere başvurdum kariyerden ama dönüş yok henüz. Java, c# ağırlıklı projeler tercihim. 6 yıl tecrübe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 /summon senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Vestel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 abi izmirde teknokent şirketleri dışında accenture, ericsson ve arkas dışında aktif development yapan kurumsal şirket pek yok. vestel'i deneyebilrisin, ne derece memnun kalırsın bilemem. ücrete gelirsek istanbulun yanına yaklaşmıyorlar. ne ericsson ne accenture. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 senko izmirde iyi iş bulsa kendi kaçıp gider asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Vestelde staj yaptım manisada, mecbur kalmadıkça düşünmüyorum, son çare olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 yok öyle dönmek istanbuldan... anca emeklilikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 ruhum emekli oldu ist de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 izmir? yazılım? Yozgat daha hareketlidir sanırım bu sektörde İzmir'e kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 istanbul kara delik hakikaten ya, ben de ankarada iş bakmıştım, bir iki yerle görüştüm, burada aldığım maaşı söyleyince kaçtılar, verdikleri para ise "eeaama ankarada böyle" uzaktan çalışmaya bu kadar uygun bi iş yapıp da yine istanbuldan çıkamamk da yoruyor adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 tek yazılım değil ki eticarette aynı mesela. doğru düzgün para veren hiçbir marka yok istanbul dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 İzmir'de o sektörler dönmez, dönmüyor. Reklamcıya copywriter olarak girersin kebapçıya LED reklam tabelası satarken bulursun kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 vara verseler bile istanbulda bitiyor o para ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 izmir'de developer araniyordu da biz mi gormedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 izmir gene iyi. ben zonguldakda yazılım işi arıyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Hadi yurtdışı olanaklarından bahsedelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Corum dunyanin merkeziyken hayatta gitmem yurtdisina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 izmir urla'da monitise'ın (eski pozitron) incubation office'i vardı yanlış hatırlamıyorsam, bi bak bakalım. harika kampüs yaptıydılar oraya, bir-iki sene önce açıldı, duruyordur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 teknopark'taki random şirkete başvuru. başka şansın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Herkes izmirde is ariyor izmirde iskurmak lazim demekki ucuz calisan topla dur ohh miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ^ this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 izmir'de iş arayanların çoğu abi izmirde iş yok diyip 2500 e çalışmam diyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 2500 ne abi, yeni mezun yazilimci maasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 izmirin 2500 u istanbulu 4000-5000 i lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar