işte tam aradığım setup buydu. süpersin
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Excel 2010 Türkçe to English?
linkten DL vermiyor bana bu arada kota aşımı gerekçesiyle
ben yapamayıp baştan kurmuştum lol
olm excelin forumlasyonlarinin genel gecer olmamasi cok aptalca bisi lan.
sum yerine topla yaziyorsunuz bi onu biliyorum asdfsadfasdfasdf
sum yerine topla yaziyorsunuz bi onu biliyorum asdfsadfasdfasdf
düşeyara 8-)
gulumsetti
dene bakalım sen, olursa ben de çekerim
Kotadan çekmiyorsa çekeceğiniz dilin adını exe olarak aratıverin yaw, internette vardır bir yerlerde. Üye olunca çekmesi gerek ama.
Ya dilini geçtim, işaretçiler de farklı. Formülün tekini =IF(B3=B2;A2;A2+1) şeklinde yazarken diğerini =EĞER(B3=B2,A2,A2+1) diye yazmak gerekiyor falan.
Benim okuldaki mac'te ingilizce, evdeki PC'de türkçe office var. Kafayı yiyorum evde excel açınca. Hayır ingilizce lisansım falan var mis gibi tembellikten silip yenisini kurmuyorum...
Benim okuldaki mac'te ingilizce, evdeki PC'de türkçe office var. Kafayı yiyorum evde excel açınca. Hayır ingilizce lisansım falan var mis gibi tembellikten silip yenisini kurmuyorum...
lan adamın verdiği çalışıyor işte
hangisi hangi dilmiş bulabildin mi tili? wetransfer patlatsana pampa mega bilmemneye üye olmayalım şimdi.
English 32-bit (x86): X16-37701.exe
English 64-bit (x64): X16-37637.exe
kodlar bunlar nası bulamadınız anlamadım
megaya üye olmıyım diyosan mail at yollim
English 64-bit (x64): X16-37637.exe
kodlar bunlar nası bulamadınız anlamadım
megaya üye olmıyım diyosan mail at yollim
abi 64bit bende yok ya IT yle aramızı bozma şimdi. megaya üye oluver 1dk sürmüyo
ok direkt oradan çekeyim
ezik ezik türkçe kullanıyom ben :P windoz ing office türkçe ama outlook ing. çünkü o kaçak göçek dil paketlerinden indirip yükledim outlook çöküyordu devamlı dili geri silmekten başka hiçbişi işe yaramadı
Öne çıkan mesajlar