ad3m Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 http://ask.fm/account/settings/deactivation https://ask.fm/account/settings/delete-account Alıntıla
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 mina bozkurt muymuş şimdi anlamadım kim oldugunu tane tane gidin Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Hem cahil hem şişman ya pffs. Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 dasaaa said: one evlendi 3.cocugunu yapti, simdi miting'den miting'e kosuyor bilader. Hakkaten evlendi mi 0ne? Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 yaptım lan yaptım sus tamam... Alıntıla
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ad3m said: dasaaa said: one evlendi 3.cocugunu yapti, simdi miting'den miting'e kosuyor bilader. Hakkaten evlendi mi 0ne? bilmem, tanimiyorum ki kendisini. ama istatistik olarak bakarsak evlenmis olmasi ve de su anda biyikli bir halde devlet memuru olmasi vs muhtemel. Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 https://www.facebook.com/jedismuggler/ alın bunu da alın afişe edin beni iyice. insan içine çıkamıyım. Alıntıla
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 (feys koyayım bari, zira buradaki fotolarım güzel) Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 bi daha bak istersen... Alıntıla
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 holy şit çok kötüymüş :/ Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Stream yapıyon public foto koyuyon ifşa olmaktan korkuyon? Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 audhuadsuhasd. no. askfm hesabı kötü oldu kalbim kırıldı. bi de foruma niye atıyorsunuz olum? istediniz merak ettiniz de kendimi mi gizledim. Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 evet. koca kızın kalbini kırdınız. 3 Alıntıla
Seele Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 benjani said: üni de almanca dersin varsa bana ulaş ben almanca biliyorum. Alıntıla
Seele Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 feverfeverray said: https://www.facebook.com/jedismuggler/ alın bunu da alın afişe edin beni iyice. insan içine çıkamıyım. kendin verince zevkli olmuyor. beyler bu kacmaz söyliyim size. dylan iyiydi ya rus arkadaslarini falan getirmisti buraya. Alıntıla
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Facebookuna baktım da eski bir kız arkadaşıma benziyor anski oldm djajdkkx Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Allah sahibine bağışlasın Alıntıla
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Ya arkadaş bir stalk zevkimiz var, onu da kendinizi ifşa ederek neden mahvediyorsunuz? Alıntıla
Marty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 dylan dedigin futbolcu yolan yamyam degil mi? paran yoksa zaten yok paran varsa daha iyisi var gec. Alıntıla
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Sensin lan iri sebelek Kiz ne guzel kanka kivaminda davraniyo herkese. Sisman diyenler zamaninda birer big fat childhood donemi yasayan tipler muhtemelen. Hic mi empati yeteneginiz yok olm. Anladik insan degilsiniz de. Dijital ortam diye bu kadar hayvanlasmaya gerek yok. 4chan ve reddit hayvanliklarinizi yillarin forumuna getirmeyin bi. Ins sizin de ananiz baciniz siskodur da toplum icinde hergun rencide ediliyodur veya sisko patates olup rencide edilirler. Ha evet bende white knightim. Hadi simdi bana girisin. Alıntıla
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ginaly said: feverfeverray said: cinaliciğim şimdi neden benim özel sosyal medya hesaplarımı burada paylaşıyorsun ki? ne özeli yahu genel bunlar geneeeeel. paticik ovası stalker yuvası, herkes bulmuştur zaten. teyit için sordum ben bu mu diye. herkes bulmuştur zaten doğru da. yine de şunu yapmayalım ya. google çok güzel indexliyor. biri gidip adını soyadını yazmış bide. Alıntıla
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 "bana bak çarıklı senin babandır!" Alıntıla
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Sessiz sessiz topigi takip ediyom. Sisko da sisko. Yok sisman kizin guzel arkadasi olur bilmem ne. Olsa da bu saatten sonra burdakilere guzellik yapar mi. Gidin biraz empati kursu falan alin Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.