Drall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 selamlar. haftaya pazartesiden çarşambaya izmirdeyiz, havalimanından alıp havalimanına teslim araç kiralamak istiyoruz. Hayatımızda da hiç kiralamışlığımız yok. Kiralayıp koy koy gezip güzellerine çadır kurup yatıcaz falan. genel olarak bizi bekleyen şeyler nelerdir? 4-5 senelik ehliyetim var ama arabayı çok iyi kullanamıyorum, çok iyi kullanamadığımı çaktırmamam lazım orda. bunu çaktırmamak için ille kurumsal bi yerden mi kiralamak lazım avis gibi budget gibi? Günlük kaç paraya kadar normaldir bi de? aynı arabayı duyulmadık bi firmadan 3 günlük 180'e bulduk, budget'tan 280e. hangisini seçmek lazım? bi de rutinde neler dönüyo? kredi kartına 1000 lira blok koyuyolarmış sanırım depozito için, hiçbir kazaya karışmasak da ordan üçbeş kesmeye çalışabilirler mi? prosedür için help pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Sizi bekleyen bişey yok baya sıradan işliyor prosedür. Havaalanı otoparktan teslim alıyorsun adam dönüp bakmıyor bile, kendine güvenmiyorsan da günlük 20-30 lira fazla verip küçük kaza sigortasını eklettir. Günlük 100-120ye bulabilmen lazım da sezon mezon bilmiyorum artmış mıdır. Ucuz bulduğun yerden bas geç kurumsal murumsal bi avantajı yok, kesilecek bi para da yok bitek kaza yaparsan ek para keserler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Kredi kartina blok koymayi ilk defa duyuyorum gunde 60-70 liradan fazla vermeye gerek yok Kullanilacak arac duz clio albea falan diye tahmin ediyorum. Multinasyonel firmalarin araclari dusuk km li ve iyi oluyo. Yoresel firma olarak ben akustik travel kullaniyorum bodrumda sanirim izmirde de var, onlar da no name ile bilindik firma arasinda bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 60-70e otomatik zor ya redneck gibi düz vites oluyor o fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Peki o kaza sigortasını yaptırdığımda ufak kaza yaparsam direkt tutanak mı tutayım yoksa bişi yok bişiyok diyip geçip adamlara arabayı ufak kazalı haliyle habersiz mi veriyim sdghf Düz kullanırım ya problem değil. Tabi otomatik şukela olurdu da 120 falan sanırım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 1. duyulmamis yerden kiralama (sixt, garenta, avis, budget artik her ne ise oralardan kirala) 2. kredi kartina blok koydurma 3. bos senet imzalama mahalla arasi nereye gidersen git o senedi imzalatirlar zaten. allah korusun arabayla bi kazaya karisirsin hayatta kaskoya falan sokmazlar arabayi. tamir, yatma, deger kaybi parasini alirlar. aman diyeyim. git pasa pasa 150 lira fazladan ode ama kurumsal bi yerden kirala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 avis yada sixtten kiralayın aynen hiç uğraşmayın locak yerler sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Benim de tedirginliklerim bunlardı, sanırım diğerleriyle de konuşup kurumsal kiralayalım dicem. Pegasusun araç kiralama arayüzüyle essence mi ne öyle bi firmadan 3 günlük 200e buldum, firmayı tanımıyorum ama pegasus arayüzü diye güvenilir geldi. Kullanmış olan var mı? Ben bi ariyim bloke veya senet olayı var mı diye Olmazsa da direkt avis ya da budget artık. Eyvallah Sixte de bakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Sixt avis europocarda falan kanpanya oluyo bazen , ya oyle kiralayin ya da ucuz firmadan bakin. Gunluk 1.5 kat fazla vermek anlamsiz cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 3 gune 200 lira cok iyi para. lokal yerde fiyatlar 90-100 arasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 peki son olarak Hyundai i20 Diesel ya da benzer araçlar mı Renault Symbol Diesel ya da benzer araçlar mı? sadece ford focus kullanmış amatör bir sürücüye hangisini tavsiye edersiniz. 60ı geçmicem, izmir alaçatı arası sürücem, alaçatıda merkeze girmem koylar arası sürerim işte bi de. hangi tipin sürüşü daha kolay oluyo? şu hayatta toplamda 15 gün falan araba sürmüşlüğüm var, hiç kiralamasak mı diye düşünmüyo değilim ama gezmeyi sevdiğimiz yerlere de ne dolmuş gidiyo ne de bu yaştan sonra otostopla uğraşmak istiyorum. böyle böyle öğrenicez işte sürmeyi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 sixt.com.tr guzel. Son dakka alinca abarti oluyo fiyatlari ama soyle bi 1-1,5 ay onceden kiralaninda guzel. bi de Turkcell kurumsal hatlara %25 indirim vardi en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 ben gecen kıraladım budgettan ındırım falan oluyor ordan burdan yok avea yok bısey ındırımı worldcard ındırımı falan var onlarla beraber 90 a falan fenası olmayan bı dızel tutabılıosn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 ccircular car hire idi 200 plan, arkadaş aramış sormuş sigorta yapmazsanız iki bin lira, yaparsanız bin lira depozito blok koyuyoruz kredi kartına demişler. budget'ta 280'e araba var onu bi arayıp sorucaz onlarda da var mı böyle bi kafa. hoşuma gitmedi blok olayı, dandik dandik çiziklerden yüz liralar kesiceklermiş gibi hissettim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 bide şu var oda entresan sixt.com'un farklı sitelerinden dene bi bi donem mesela fransa sitesi (sixt.fr) den uyelik alınca sixt.com dan ucuza gelebiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 İzmir'de yazın kiralık araç bulmak zor bu arada, önceden ayırt. Çeşme vs. koy koy gezebileceğin bir coğrafya değil; heryer mekan sahiplerinin parselinde. Aaa burda denize girilirmiş dediğin heryeri kapmış durumdalar. Günde 3-4 "mekan" gezmek de Çeşme ve Alaçatı piyasasında adamı batırır giriş ücretleri ile. Foça, Mordoğan, Karaburun'un koylarını gezmeni önereceğim fakat buraların yollar virajlı ve çok dar. Amatör sürücü isen dar ve uçurum kenarı bir yolda çift şerit giderken panik yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Kusadasi'na gidin, milli park sahane bi yer. giris arabalar icin 12 lira. 4 ayri koy var yarimadada. ilk koyda 100 metrede boya gelirken 4. koyda 15 metre falan boy veriyosun. su cok temiz zaten, baliklarla yuzuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Balıklarla yüzüp, yaban domuzlarıyla yemek yer ve kuşlarla şarkı söylersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Aracın sağ ön tamponu sürttüm bi santim genişlikte beş santimlik falan bi sürtünme izi var, boya kalkmış ama göçük falan yok. Dün de uğraşasımız gelmedi nolacaksa olsun deyip öyle teslim ettik. Sigorta da yaptırmamıştım o an mantıksızlığıma denk geldi kiralarken niyeyse, ne kadar girer tahminen? 200-300den fazla bişey tutmaz dimi ya? Birileri içimi rahatlatsın nolur insanları germemek için tüm anksiyetemi içime attım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ::o ::o ::o ::o ::o ::o ::o ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Drall said: Aracın sağ ön tamponu sürttüm bi santim genişlikte beş santimlik falan bi sürtünme izi var, boya kalkmış ama göçük falan yok. Dün de uğraşasımız gelmedi nolacaksa olsun deyip öyle teslim ettik. Sigorta da yaptırmamıştım o an mantıksızlığıma denk geldi kiralarken niyeyse, ne kadar girer tahminen? 200-300den fazla bişey tutmaz dimi ya? Birileri içimi rahatlatsın nolur insanları germemek için tüm anksiyetemi içime attım sdfg korktugun basina gelmis resmen. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 500-1000 arası bir şeye kapatırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Aynen. Niye sigorta yaptırmadım onu bilmiyorum. Kendime çok sinirlendim ama yapacak da bişey yok. Ama sinirimden kendimi dövcektim bi ara :( Nası 500-1000 ya ciddi misin? Eğer öyleyse izmire gidip arabayı alıp ben yaptıriyim abi, komple tamponu mu boyucaklar. Vayanasını ya eğer öyle bi hesap çıkarırlarsa sıçız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 sana bisi olmamis aga bosver. canin sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 sexdice'i dinlememissin, gecmis olsun. 1k cikar cebinden. tamir + yatma parasini da alirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar