7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 bit rate ile display resolution aynı şey değil, yüksek bit rate illa yüksek çözünürlük vermek zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 biraz bakındım ctrl-shift-alt+s menuyu gördüm bende ama niyeyse tıklanmıyor/ayar yapılmıyor. yarın bi kurcalıyım browser sorunu mu acaba çok saçma videoplayerı varmış ya. bazen 10 20 sn geri kalıyorum tekrar bufferlıyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 super netflix var chrome extension başarılı bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 @7thbreath, değil tabi, high res olup düşük bitrate olunca karanlık sahnelerde "şurdaki 40 ton griyi tek renk basayım. buralar zaten siyah. ekranın yarısına 3 ton yeter. siyah işte hepsi ya tamam." oluyor da, hani bitrate'i çok arttırınca "720p'de hareket yapacak yer kalmadı bu bitrate'le, 1080p verelim." oluyor gibi bi mantık oluştu bende. "bu bitrate'e bu çözünürlükte 7 çeşit renk az, bi üst çözünürlük verelim" gibi. ama bilmiyorum ne kadar doğru. bir de "netflix de sağolsun hiçbir istatistik falan vermiyor o an kaç fps'de oynuyor, ses kaç kbps maşallah allaha emanet" diye atar yapacaktım ki, ctrl-shift-alt+D kısayolundan görebildiğimizi hatırladım. bu arada chrome, firefox ve opera'da 720p üzerine çıkmıyor. basic tier üstü aldıysanız ie, edge, safari ya da netflix'in kendi app'i lazım. 20 küsür sayfada söylenmiştir kesin de sevap point işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 app ını denemek lazım ya. edge ile denedim daha fazla bitrate alıyor, 1080pye geçmedi ama akk sagolsun 3mbit var suan ondandır belki bi de black books yok kalbimi kırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 netflix appda ram leak var cok fena. yamaladılarsa bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 override etmeden kendi kendine bırakırsam oldu edge'de 1080p (1080p'den düşük çözünürlükte bile) sadece netflix için edge kullanıyorum yani artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Suits 5. sezon'u eklemişlerdi adamlar, tekrar kaldırmışlar 4 sezona düşmüş. Şaka mı yapıyorlar ne yapıyorlarsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Aluriel sagolsun ipad'de calisan bir şey buldum inşallah uçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 https://twitter.com/netflixturkiye/status/856448498765619200 Gölgelerin gücü adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 bu netflixin giriş paketi yeterli mi sadece pcden izleyecek bir kimse için? keyif vermez derseniz hd/uhd paketlere yönelicem mecburen ama yetersede kastırmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 bana yeter sana yetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 benim monitör 1080p olduğu için her şeyimi ona göre ayarlıyorum. 2. paket yetiyor o yüzden. netbook'un varsa ilk paket, 4k glorious monitörüm var diyorsan 3. paket go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 cok cok az icerik 4k sunuluyor su anda. son paketin albenisi 4 farklı ekranda acilabilmesi netflixin. yani 4 kişi imece usulu girebilirsiniz pakete benim yaptıgım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 ya ben kardeşimle kullanıyorum 2'li olan paketi de aynı anda farklı ülkelerden izleyince sıkıntı çıkacak mı çok merak ediyorum açıkçası asdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Niye çıksın ya Paylaşabilirsin diyo ikametgah istemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 giriş paketi almayın max 480p, kör olmayın sene 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 23" cift monitör var bende 1080p 2side hani ilk paket 720p veriyosa 2. 1080p ise farka değermi diye sordum yoksa 480p ise tabi hd paketi almak şart. saolun bilglendirme için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 yok ilkin en üstü 480p birkaç ay önce denemiştim. 720 verse pcde solo izleyen herkes onu alırdı herhalde ucuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 4kişi danaya girdigimizde para olaylarini nasi hallediyoruz? tecrubeli biri varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Biz girdik 4 arkadaş, bana bağış atıyolardı fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 dördüncü gerekirse dürtsene plz bende donate yapim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 bizim dort kisilikte bi kisilik yer acildi ayin 13unde gelebilir isteyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 kaç tl düşüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 12,5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar