Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netflix Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biraz bakındım ctrl-shift-alt+s menuyu gördüm bende ama niyeyse tıklanmıyor/ayar yapılmıyor. yarın bi kurcalıyım browser sorunu mu acaba

çok saçma videoplayerı varmış ya. bazen 10 20 sn geri kalıyorum tekrar bufferlıyo falan
Mesaj tarihi:
@7thbreath, değil tabi, high res olup düşük bitrate olunca karanlık sahnelerde "şurdaki 40 ton griyi tek renk basayım. buralar zaten siyah. ekranın yarısına 3 ton yeter. siyah işte hepsi ya tamam." oluyor da, hani bitrate'i çok arttırınca "720p'de hareket yapacak yer kalmadı bu bitrate'le, 1080p verelim." oluyor gibi bi mantık oluştu bende. "bu bitrate'e bu çözünürlükte 7 çeşit renk az, bi üst çözünürlük verelim" gibi.

ama bilmiyorum ne kadar doğru.

bir de "netflix de sağolsun hiçbir istatistik falan vermiyor o an kaç fps'de oynuyor, ses kaç kbps maşallah allaha emanet" diye atar yapacaktım ki, ctrl-shift-alt+D kısayolundan görebildiğimizi hatırladım.

bu arada chrome, firefox ve opera'da 720p üzerine çıkmıyor. basic tier üstü aldıysanız ie, edge, safari ya da netflix'in kendi app'i lazım. 20 küsür sayfada söylenmiştir kesin de sevap point işte.
Mesaj tarihi:
app ını denemek lazım ya. edge ile denedim daha fazla bitrate alıyor, 1080pye geçmedi ama akk sagolsun 3mbit var suan ondandır belki

bi de black books yok kalbimi kırdı
Mesaj tarihi:
cok cok az icerik 4k sunuluyor su anda. son paketin albenisi 4 farklı ekranda acilabilmesi netflixin. yani 4 kişi imece usulu girebilirsiniz pakete benim yaptıgım gibi.
Mesaj tarihi:
23" cift monitör var bende 1080p 2side hani ilk paket 720p veriyosa 2. 1080p ise farka değermi diye sordum yoksa 480p ise tabi hd paketi almak şart. saolun bilglendirme için.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...