Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Omurgası Kırılan Kediye Yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adam yapar ameliyatı, para zamanla toplanır. Ne demek Kızılay mı orası? Can söz konusu. Patates alıp sonra vereyim demiyor adam. Elemanla muhabbeti olan varsa Apex Vet'e yönlendirsin, ben konuşurum veterinerle. Kendisinin daha önce ameliyatı yapmışlığı da var, araba ezen kedinin omuriliğini titanyumla değiştirmişti falan.
Mesaj tarihi:
DRaGoN_SLaYeR said:

sabah konuştuğumda eksiğe rağmen ameliyat olcak bugün dedi çocuk, açık hesaba geçmişler veterinerle, yine vakti olan varsa baksa uğrasa güzel olur

(tu)
Mesaj tarihi:
Dolandırılmamaya dikkat edin yani hayvanın kurtulmayacağını bile bile bir sürü para vermeyin veterinere. Mümkünse hayvan düzeldikten sonra paranızın kalan kısmını verecek şekilde anlaşın. Adam sizi sağmasın o ameliyat bu ameliyat diye hayvancağız ölene kadar.
Mesaj tarihi:
Kimsenin günahını almayım ama böyle durumlarda veteriner ile konuşup veterinerin hesabına yatırılması çok daha mantıklı.

ŞU Paypal saçmalığı olmasa yayın bile yapardım ben bu kedi için ama, şu anki sistemle paranın elime geçmesi en az 15 20 gün.
Mesaj tarihi:
Bugün kan değerleri tutmamış, yarın 11de giriyomuş ameliyata. Çocuk ve nişanlısı iyi düzgün tipler de vet i gözüm tutmadı, 3 gündür oyalıyo bugün de kan değerleri tutmadı demiş bilmiyorum bana bahane gibi geldi. İnş yarın düzgün başarılı bi ameliyat geçirir bambam
  • Yeni Oluştur...