Seele Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 veteriner niye ameliyat yapsin ki. kizilay mi orasi parasini vereceksiniz adam yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Adam yapar ameliyatı, para zamanla toplanır. Ne demek Kızılay mı orası? Can söz konusu. Patates alıp sonra vereyim demiyor adam. Elemanla muhabbeti olan varsa Apex Vet'e yönlendirsin, ben konuşurum veterinerle. Kendisinin daha önce ameliyatı yapmışlığı da var, araba ezen kedinin omuriliğini titanyumla değiştirmişti falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 sabah konuştuğumda eksiğe rağmen ameliyat olcak bugün dedi çocuk, açık hesaba geçmişler veterinerle, yine vakti olan varsa baksa uğrasa güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letadres Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 yahu ben de bunu anlamıyorum 3000 TL ne için gerekliymiş , Veteriner efendi bir kere hayrına bir iş yapsaymış ulan sokak kedisi belli ki sahipsiz gavata bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 zipzip apexi de az önce söyledim bakalım. sokak kedisi değil kardeş böyle sıkıntılı ameliyatlarda fiyatlar uçuyor ona kimse bişey yapamıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Şunu da iletsene sana zahmet; http://www.apex.vet/#!basnda-biz/c19uu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Girdi mi ameliyata? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: sabah konuştuğumda eksiğe rağmen ameliyat olcak bugün dedi çocuk, açık hesaba geçmişler veterinerle, yine vakti olan varsa baksa uğrasa güzel olur (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Dolandırılmamaya dikkat edin yani hayvanın kurtulmayacağını bile bile bir sürü para vermeyin veterinere. Mümkünse hayvan düzeldikten sonra paranızın kalan kısmını verecek şekilde anlaşın. Adam sizi sağmasın o ameliyat bu ameliyat diye hayvancağız ölene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Ameliyat olmus mu ne durumda hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Kimsenin günahını almayım ama böyle durumlarda veteriner ile konuşup veterinerin hesabına yatırılması çok daha mantıklı. ŞU Paypal saçmalığı olmasa yayın bile yapardım ben bu kedi için ama, şu anki sistemle paranın elime geçmesi en az 15 20 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Buradaki sorunlardan biri de ne kadar para toplandiginin bilinmemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 aynen ne kadar toplandı bilememek kötü. ameliyata girince ve çıkınca haber verecekti eleman, haber gelirse yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Olm kedi nerde? Para nerde? Kedi nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Sizin paraları ramazan simidi gibi yemişler hacıbaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Dragonu slayliycez heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 ne oldu kedi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Ucak param kalmadi otobus kaldiriyorum dragonu dovmeye gelenler [email protected] a bildirsin bedava gidisdonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 *pılını pırtını toplayıp kayıplara karıştı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 off 20 tane kazı kazan oynardım o parayla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Onun adi kazi kaybet abi. Para onemli degil, nelere ne para veriyoruz da insan bi update gecer bisi der amk oldu mu kaldi mi ne oldu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 şimdi gördüm ya konuyu, açık kaldıysa haber ver lütfen. bir de gelişmeler nedir öğrensek iyi olur cidden, umarım başarılı geçmiştir ameliyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Kedi elemanın nişanlısının, elemanla konuşuyorum o yüzden bi bilgi kesintisi oluyo. Sabah konuştuğumda öğlene kadar ameliyata alacaklar demişti şimdi tekrar yokladım yazarım buraya da hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Bugün kan değerleri tutmamış, yarın 11de giriyomuş ameliyata. Çocuk ve nişanlısı iyi düzgün tipler de vet i gözüm tutmadı, 3 gündür oyalıyo bugün de kan değerleri tutmadı demiş bilmiyorum bana bahane gibi geldi. İnş yarın düzgün başarılı bi ameliyat geçirir bambam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 girebilmiş mi abi? bir de para tamamlanmış mı öğrensene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar