Valthon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mithat said: Ben şuan 15 yaşında ki halime baksam , anime yastıkla falan anca evlenir denilecek tiptim. Ki aslında hala öyleyim. Anime yastıktan ötesi benim için başarıydı zaten. Bi de baya harika birini bulunca , şaşırdım baya tabii. veeeeeeee kendine saygı sıfırsa kimseden de bekleme eşinin parmağında oynamaya mahkumsun. 15 kişiye yemek yapacak diye atar da yapar, yıldönümünü unutunca gider de yapar. sen kendini bu kadar ezdiğin sürece daha neler olacak hayatında püüüüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Beyler konu birazdan beni övmeye gelecekse tam gaz kendimi yermye devam ediim , pohpohlamaya başlayacaksanız ben çok pis eziiğindir tüğ bana ne lanet bi gerifim. Yardım etsin diye gelen annem hastalanınca eşim hem 13 kişiye yemek yapıyo hem anneme bakmış tüm gün , kesin akşam uyurken piçaklıcak beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 eşin çalışmıyorsa çocuk yapın senle fazla uğraşamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 ne kursu bu da bırakıp gidemiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 C# kursuydu. Daha doğrusu yazılım ve veritabanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 kaan aslan'dan almıyorsan bırakıp gidilebilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Yok valla wissen akademiden alıyorum , hocası fena değil ama çok bayıyo ya , herkes bi noktadan sonra 'allahını seviyosan sus molaya çıkalım' oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 -Deno- said: ahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mithat said: Marty said: 10 15 kisi geldiklerine gore zaten gecmisten geliyolar Anneler babalar , dayılar , amcalar , teyzeler falan derken bu kadar oluyor. Hatta amca yok hiç ortamda. Onun annesi babası , benim annem babam , eşim ve ben zaten toplam 6 ediyoruz , abisi var etti 7 . Dayım daha önce hiç bize gelmemiş onu davet ettik eşiyle gelecek etti 9 , teyzesi ve kızı , anneannem ve teyzem etti 13. Bence gayet kücük bir segment aile içinde. bu ne ya? olm siz kurt musunuz? asiret olarak mi geziyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Esh said: Mahalle baskisi sonucu evlenen adamin drami da bir baska oluyor cidden. Bildigin adam beginner iliski duzeyindeyken upper intermediate sinavina girmis. Anasi babasi "yaparsin yavrum sen, aslansin kaplansin" diye gazlayanlardandi heralde aci soylemis.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 bir evlilik ancak bu kadar sıkıcı olabilirdi -nytimes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Shean said: 10-15 kişilik masa hazırlıcak altı üstü diyor bi de vurun abi vurun buna mithat gercek bi türk erkeği bi de masa hazırlarken yardım mı edicekti? babalarımızdan böyle görmedik biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 cicibeybe said: Fistan said: gülün gülün ben acı çekmiyom zaten 2 saattir mesaj yagdırıyom okuyo kapatıyo abi napıyon sen Fucking silik çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 bu evlilik nasıl gidiyor bu arada ? Mithat halen aktif mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 artık pasif olmuş abi vurduruyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 BB ciler nasil da biliyor kim aktif kim pasif :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar