RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Evet arkadaşlar, rahatlamak-kulunç açtırmak amaçlı masaja ihtiyacım var. Daha önce yaptıran patiler tavsiye versinler, fiyat/mekan belirtsinler pls. (mutlu son vs yok arkadaşlar bildiğiniz masaj) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Fiyat araligi yoksa. Su akaretlerde ki otelin adi neydi onun spa si efsane. Yabanci asilli bayanlar gayet guzel prof yapıyorlar. Favorim bali masaji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ne kadar kardeş, fiyatı da belirtsen iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 bizi şirket konaklamalı götürmüştü, orada araya sıkıştırdık onu fiyatını bilmiyorum ama 40-45dk 200 den aşağı değildir yüksek ihtimal. Anadolu yakasında ise Ataşehir Sansai Spa var. O da baya baya iyi. 150 civarı olması lazım. https://tr.foursquare.com/v/sansai-spa/56ab9639498ede4774e5a41e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 nuspa'ya gidebilirsin ama seansı 200-250 civarı ucuz değil yani. Antalyada otelde yaptırmıştık 100 tl bali masajı baya güzeldi herşeyi vardı. nuspa'da mac'li tanıdık varsa 10-25% indirim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 200 lira çok abi 1 saate.Benim bütçe üzerinde o... Nuspada bali 140 TL imiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 110tl den başlıyor 280tl ye kadar. https://app.nuspa.com.tr/ mac'li ile indirimde var ki pazarlıkta yapabilirsin o indiirmi uygularlar hertürlü. Birde oraya sürekli giden birisi varsa ordan da indirim alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 gittiğin nuspa'ya göre değişiyor fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 nuspada 200 tl altında doğru düzgün masaj yalan ama baya güzel tesisleri falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ben grupanyadan aldım 2 hafta önce. taksimde kerem otel. thay bi ablamız yaptı masajı. baya iyiydi. fiyatı ELLİ TELE. elli tele için inanılmaz bir masajdı hatta. sonra tip beklediler ama bir daha gitmeyeceğim için anlamamış gibi yaparak hayatıma devam ettim. bide üzerine sauna+jakuzi+havuz+hamam kullandım 3 saat toplamda çıktım yürüyemiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 50 TELE müthiş rakam lan. Bir bakarım grupanyadaki masajlara, dediğin yeri de bulursam alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 RamsesII said: 50 TELE müthiş rakam lan. Bir bakarım grupanyadaki masajlara, dediğin yeri de bulursam alabilirim. 'masaj' için 1948 fırsat bulundu eh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Happy ending yoksa 50den fazla verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Abi hamama git tellak bi güzel mıncırsın seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 40 liraya yapıyor thai ablalar Kütahya - Yoncalı'da. Bayağı da iyi yapıyorlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Esh said: Happy ending yoksa 50den fazla verme adamın derdi rahatlatıcı yani normal bildiğimiz standart masaj ise, 50 liraya anca hamamda kese attırırsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 50 liraya hamamda anca attirirsin. kese o kadar ucuz degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 daha ucuza yapiyorlarsa da ne surtturduklerine iyi bak..malum tellaklar da berberler misali saibeli meslek erbabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letadres Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Peregrin said: 50 liraya hamamda anca attirirsin. kese o kadar ucuz degil puahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Avcılar touble tree by hilton, tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar