Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 şimdiki sayfadaki sütunda örneğin "ahmet 123456 mehmet" yazıyor. ikinci sayfadaki sütunda da "123456" yazıyor. tabi çok uzun bir liste ve yazılar böyle basit değil.benim istediğim iki sütundaki değerleri birbiriyle karşılaştırıp "ahmet 123456 mehmet" hücrenin yanındaki hücreye "123456" gelmesini sağlamak .karşılığı olmayanlar da boş kalıcak haliyle. nasıl yaparık yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 https://support.office.com/en-us/article/VLOOKUP-function-0bbc8083-26fe-4963-8ab8-93a18ad188a1 vlookup ile çekersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 olmuyor işte yada ben beceremedim ehe. acaba karşılaştıran verler aynı olmadığı için mi olmuyor. sonuçta bir tarafta fazladan yazı da var bire bir aynı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 İlk datayı ayrıştır. Paralellik yakala sonra o paralellik üzerinden istersen ayrıştırılmamış halini çekersin. Ortak değer oluştur yani arama/bulma için kullanabileceğin. Rakamdan olur, isimden olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 https://drive.google.com/open?id=0B9oxn1TktLevdUkxTkpOZ1N5Nlk oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 paralellik yapıp ayrılabilse zaten başka şeme gerek kalmaz çünü yanına yazıcağım şey zaten içinde var.ama çok fazla ve belli bir düzende değil. aramil yaptığın güzelmiş ama satırlar aynı sırada olursa denkliyor sanırım bu sadece.bendekiler karışık. ha zaten böle düzenli olsa kopyalayıp yanına yapıştırırım biter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 confidential değilse dosyayı yolla bana yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 if error'lu vlookup adam yazmis iste, yapilcak bir sey kalmamis zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ginaly sana yolladım. goering dosyayı indirdim ikinci sayfadaki verilerin sırasını değiştirince bulamıyor.sıkıntım o benim. sıralı olsa kopyalayıp yandaki hücreye yapıştırırım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Görüyorum ve arttırıyorum. Vlookup yerine de index / match kullanın http://www.mbaexcel.com/excel/why-index-match-is-better-than-vlookup/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ne gerek var abi kimse excel ustunde 23-24 sheetli proje yonetmiyor... performans artisindan baska bir olayi yok. ben 4-5 cross-sheetten 7 sene once rapor yapiyordum. csv->xls->pdf boyle 20 tane rapor yapiyordum gunluk duzgun planlarsan error falan da match etmez, kazma olman lazim + biri audit/control yapicaksa INDEX okumak iskence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ginaly'den macro geliyor, hissediyorum. Sub ginalyftw() Dim herşeyiçözer As ÜBERFUNCTION() Run herşeyiçözer End Sub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 yok ya amele bi yöntemle yolladım op'a (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 sagol ginaly. veriler düzensiz olunca böle oldu sanırım eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ginaly kırallık yapmışta genel olarak kendin uğraşıp çözüm bulmazsan kendini excelde geliştiremezsin abi. ondan yön sor, iş yaptırma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 yok yöndü zaten, komple iş değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 komple iş olsa 100 yetale charge ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 eheh ya bütün verileri sana yaptırsak 1000 yetale bile kesmez seni öle çok. bingıl senin dediğine geldik yine veriyi önce düzenliyon sonra yapıyon vlookup ı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 beyler konu açmayım dedim, şu linke girebiliyor musunuz bi bakın, ben giremedim işten, evden farklı browserlardan. Aradım kadın aha açtım ben girdim dedi, dedim dışarıya kapattınız o zaman bi bakın, yoo açık herkes giriyo dedi, dafuq didim. http://www.sosyalbilimler.hacettepe.edu.tr/2016_17_guz_basvurukosullari_tezsiz.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 yok ya girilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 said: The requested URL /2016_17_guz_basvurukosullari_tezsiz.pdf was not found on this server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 nop girilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Bu link herhalde çalışan: http://www.sosyalbilimler.hacettepe.edu.tr/2016_17_guz_basvurukosullari_tezsiz__.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 acaba şurada en üstteki linkle mi karıştırdılar? http://www.sosyalbilimler.hacettepe.edu.tr/prg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 serjuhan said: Bu link herhalde çalışan: http://www.sosyalbilimler.hacettepe.edu.tr/2016_17_guz_basvurukosullari_tezsiz__.pdf serhan adamsın saol sçs öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar