Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Evet yarin ramazanin ilk gunu, inananlar tutacak, inanmayanlar tutmayacak. Tutmayip ahlakcilik yapanlar da ecdadin mirasini korumak icin kafirlere karsi koyacak allah-û tealanin izniyle biiznillah Ben oyumu Erzurum'a verdim. En dusuk oran orda. Evi arabayi sat Erzurum'a bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Benim de içimden Erzurum geçiyor. Ama Ankara'dan da beklentim yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 bence istanbul sürpriz yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 bursa samsun sakarya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 çomarland istanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 sakarya'ya oynuyorum yıllardır hiçbir şey kazandırdığı yok boşuna param gitti. nüfusu sebebiyle istanbul diyorum.büyük bir ekoloji, her çeşit hayvan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 bu sene adana her dalda çıkışta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Çomarlar haberlere çıkıp recoya yaranmak için yalandan bile birbirlerine dalabilirler... O yüzden istanbul hatta semtte vereyim Fatih, Bağcılar, Sultanbeyli gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 kesinlikle konya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 sek istanbul olmaz ya..nufus tr nin 7-8 de biri mi ne..sans bariz..ona ragmen erzurum cikarsa ganyaninin en az 2 misli olmasi lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Binali'nin hatırına İzmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 çorum / yozgat diyecem ama onlar ankara sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 İstanbul alır. İlk taşrada olsa bile haber yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 şıklarda yok ama bu senenin suprizi trabzon olacak gerek fb nin otobusunun kursunlanması gerek mactaki olaylar vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 İzmir'de kahvehane'ye girerken selam vermedi diye dayak yiyen adamı saymıyor muyuz? Bence sayılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 anhora bi dur allahını seversen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 erzurum tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 ben hep daha fazla ses getirmesi için birilerinin farklı şehirlerde eş zamanlı dayak uygulamasını hayata geçirmelerini bekliyorum. belki de o sene, bu senedir; neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 erzurum konya yozgat 1.05 izmir 7 istanbul 1.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 İzmir belki sürpriz yapar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Promenader said: erzurum konya yozgat 1.05 izmir 7 istanbul 1.30 yozgatta oruç tutmayan adam bulmak zor bence o oran yanlış. ama oruçlular birbirini dövebilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Red said: valla garip bir şekilde var böyle bir şey. baya boştu. her yer çok kalabalık olmasına rağmen trafik yoktu. yalnız şimdi iftar vakitleri 8 buçuk 10 arası her yer bomboş oluyor ya çok seviyorum. kadıköy'den 20 dakkada florya'ya gitmişliğim var iftar vakti sdf polise mail attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 kimse kars'a vermemiş, hemen niyet edip sahurdan sonra yola çıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 adana bu sene her kulvarda banko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Bu sene ben birileri ölür diye bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar