senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 gişelerden sonra güvenlik şeridini yardırıp dudullu ayrımına girmenin keyfi ayırydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 paramecium said: Selam, Sabah 6'da Tuzla'dan çıktım, 6:25 gibi Dudullu'daydım. Abi o saatte bile gişeler yoğun : Allah'dan ilk sağdan çıkıp köprü trafiğinden kurtuluyorum. Sabah evden erken çıkıyorum artık, akşam da 5 dedi mi paydos yapıp doğru eve. Bazen 4,5 bile oluyor çıkış saatim. Saygılar. Saat 6.30 mahmutbey gişeler favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 aynı istanbulda mıyız acaba, sabah 7 den sonra e-5 in bir kere açık olduğunu görmedim anadolu yakasında, avrupa yönü hep kilit, öbür taraf bölge bölge açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Selam, senko said: gişelerden sonra güvenlik şeridini yardırıp dudullu ayrımına girmenin keyfi ayırydı :) Ne gıcık tiplersiniz siz ya :P Bir de oradan gidip köprü yoluna sapanlar var ki... neyse :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 İftar vakti anadoludan avrupaya geçicem, 7-7 buçuk gibi, yandex 0 derece diyor trafiğe her yer yemyeşil, ramazan pazar kombosu mudur bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 ramadan mobarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 abi saat 8-10 arası boş oluyor gerisinde gene anormal trafik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Ben onu yazdığımda pazar olduğunu atlamışım,o yüzden bomboş geçiverdik de haftaiçi iftar vakti trafik ne alemde aynı mı? 1. köprüyü soruyorum geçen varsa bilgi pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Yeşilköyden köprüye 2 saat sürdü. Normalde 3 sürmesi gerekirdi, Ramazan trafiği azaltmış. Perşembe günü bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 saat 2.30 da falan bu ara bir trafik oluyor aklınız durur mahmutbey tarafında bi yere gidecektim baktım millet daha mall of un orda kuyrukta döndüm geri.Eskiden lan nolcak 1 saat geç giderim diyodum da artık geç değil gidemessinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 moi'nin orda trafik olmayan zamana 1 kere denk geldim ben. o taraflara gideceksem +1 saat ekliyorum moi trafiği diye. mahmut bey bir mühendislik harikası olduğu için yapcak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Ramazan değil ya, okullar kapandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar