Lombardi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Selam herkese, Yazılım muhendisi olarak bana bir sirketten is teklifi geldi ve benden net euro/month olarak ne kadar istedigmide soruyorlar. Ben baya arastırdım baktım , kendilerinin yolladıgı linkide inceledim ve kaba taslak 1700-1900 EUR arası bir ucret talep etmeyi dusunuyorum. Kendim Java developer'ım 2 yıldır , yabancı bir sirkette web servisler yazıyoruz. Sizce bu rakam fazla mı ? olması gereken nedir ? Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 budapeşte pahalı değil mi, yetecek mi o para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Orada yasayayan ogrenci macar bir arkadasım var , 500.000 HUF yani ortalama 1600 EUR iyi para , baya baya yeter sana dedi tabii oturdugun yere baglı olarak dedi. Fakat eminde olamıyorum , adamların "bu para cok" diye dusunup sureci kısa kesmelerinide istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Sanki biraz cok o rakam ama yazilim muhendisligi cok anladigim bi konu degil. Budapeste ucuz ama maaslar da oyle ab standarti degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Junior developerlar 300.000 huf civari aliyomus sanirim. 3000 lira gibi bisi Sen seniorsan tl bazinda 10k ya kadar cikiyomus, logmein'deki bi eleman 11k mi ne aliyo dedi bizim kiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Senior degilim , junior'da degilim. Medior gibi bir sey. Birde yapılan is benim tarafta baya ciddi hani normal bir java development yapmıyoruz. Backend developer'ım. Eger dedigin gibi junior'lara 300.00 HUF veriyorlarsa 400.000-450.000 HUF ideal gibi adamları korkutmamak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 kiralara bak, ortalama yemek fiyatlarini ogren. verecekleri paranin ne kadari gidecek masraf olarak az cok tahmin ettikten sonra parayla ilgili konus bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 expat olarak gidiceksin, 2000 de gec. inan hayir demeyecekler senelik 24.000 euroya calisiyorsun, which sucks hard btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Marty said: kiralara bak, ortalama yemek fiyatlarini ogren. verecekleri paranin ne kadari gidecek masraf olarak az cok tahmin ettikten sonra parayla ilgili konus bence. bunları yaparken ortalama falan bakmak yerine TR'de şuanki durumuna denk düşen fiyatları araştırmanı öneririm. Hatta biraz üstünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Bira 1 lira bakkalda Gurme Hamburger 10-15 lira Ortalama studyo, 1+1 45-70m2 ev €350-400 , tas catlasin 500-600€ Dana kiyma yagsiz kilosu 12 lira falan 28 tahilli ekmek kilosu 4-5 lira, beyaz duz ekmek 2 lira kilosu Barda kokteyl maks 7-8 lira, ruin publarda daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 1600 EUR az gelir gibime geliyor o zaman ( nasıl cumle kurduysam ) , kısıtlayarak yasamakta istemem sahsen. Ben TR'de 5k'ya yakın kazanıyorum.Goering'in dedigi gibi 2000 kusur yazıp gecmek lazım. Tabii bunu , su anda yazdıklarınız yorumlardan + bana yolladıkları linklerden cikariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 http://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Turkey&country2=Hungary&city1=Istanbul&city2=Budapest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 ginaly said: http://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Turkey&country2=Hungary&city1=Istanbul&city2=Budapest Demek alt limit 520.000 HUF olmalı gibi geliyor. Aksam biraz daha bakiyim , soleyim daha sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 2000 dedim ama duz 2000 kabul etme bence bonus / zam vs. konus kesinlikle benim yan haklarim vardi falan diye tutarli sallayabiliyorsan salla expatlar = normal maas * 1.25 / 1.45 ucuza satma kendini 5000 aliyorsan daha cok alman lazim, ama macaristan da avrupa birliginin en fakir ulkelerinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 doktora öğrencilerinin avrupada maaş aralığı genelde 1000-1200 euro arası. onu diyebilirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Esh said: Bira 1 lira bakkalda Gurme Hamburger 10-15 lira Ortalama studyo, 1+1 45-70m2 ev €350-400 , tas catlasin 500-600€ Dana kiyma yagsiz kilosu 12 lira falan 28 tahilli ekmek kilosu 4-5 lira, beyaz duz ekmek 2 lira kilosu Barda kokteyl maks 7-8 lira, ruin publarda daha ucuz BAVULU HAZIRLADIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Kim ne yapsın seni orda? Ankarayla aynı sayılırmış sanırsam 2k maaş ile ortalama yaşamın dibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 döwlet orada bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Ankara budapestenin sol dassagi olanaz abi nasil bi karsilastirma o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Finansal olarak abi, aynı paraya aynı imkanlar gibi bişi değil mi 2k lazımsa aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Ankarayi cumle icinde kullanman hata zaten abi. Lutfen once istanbula yerles oradan ziplarsin baska bi yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Ben evden çıkmıyorum, stres yapmayım diye artık. Evden çalışıyorum misler gibi ne yapayım istanbulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 ginaly said: döwlet orada bakar. kendimi dowlete baktiracak olsam isvece giderim. avrupanin kurdistani <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 wastyrx said: Kim ne yapsın seni orda? Ankarayla aynı sayılırmış sanırsam 2k maaş ile ortalama yaşamın dibi hayvansi cazibemle insanlari cildirtmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Expatlar için şöle bi site var, genel olarak tutarlı oluyor. https://www.expatistan.com/cost-of-living/comparison/budapest/istanbul istanbul genel olarka daha pahalıymış, ama tabi senin için kritik olanlar şunlar - evi sen mi ayarlayacaksın? evler %20 daha ucuzmuş. Expat oldugunuda dusunursek biraz da geçirseler, aşşa yukarı 1500 e bi ev tutabilirsin. - Uçak gidiş geliş kimden? - laptop vericekler mi? - çalışma vizesi kimden? - cebe para atmayı düşünüo musun? 2000 euro 6.5k ediyor şu anda. hani o para için avrupaya çıkmaya değer mi bilemedim. söyle geç, vergi kesintisi olmamasına da dikkat et. Sonuçta expat alıcaklar demekki ellerinde yok. 2000 az bile yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar