Griswold Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Adını buradan verememekte olduğum büyükçe bir marka için bir proje yapılacak. Bu proje kapsamında Minecraft oynayan/oynamış Youtuberlara ihtiyacım var. Direkt tanıdığınız olmasına gerek yok, bildiğiniz/gördüğünüz/takip ettiğiniz hesaplar olması da yeterli. Sadece; - 18+ olması tercih sebebi (çocuk eğlemekle uğraşamayacağım çünkü) - 50k üstü sub gerekiyor, minnak hesapların bir anlamı yok bu projede çünkü. Tercihen 100k üstü hatta. - İstanbul'da bulunması gerekiyor. - Tabi okumlayacağınız üzere Türkçe konuşuyor olması lazım :) Şunu şunu takip ediyorum ama ne durumdadır necidir bilmiyorum dediklerinizi de paylaşırsanız çok sevinirim. Eksik kısımları ben sorarak öğrenirim np. Geri kalan kısımları ayrıca konuşulur, buradan bam güm anlatamıyorum maalesef. Çok teşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 teasycat'e ver çocuğun bakacağı bir yığın kedi var yazıktır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Ben Minecraft çekmiyorum çekmem de. Özel mesajla da söyledim kendisine neden Minecraft? Minecraft çeken kanalların izleyici yaş ortalaması 8-13 falan. Ha genel Youtube ortalamsı da çok fazla değil ama. Ayrıca Minecraft çeken kanalların yüzde 90'ı konuşmayı bilmeyen 3 kelimenin 2si ııııııı 1i ananı sabahlara kadar hoplatayımcı tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 microsofttur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 forumdan nileppezdel vardı ama hala aktif mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 2 (iki) sub var, yardımcı olabilirim gerekirse leventçim. beni kim niye sublamış lan diye girdim baktım biri liseden arkadaşım diğeri de bonec çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 calvaria said: forumdan nileppezdel vardı ama hala aktif mi bilmiyorum. Yok o da bıraktı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 oh giydir giydir bir de bırakmış de sdfdsg bıraktım tabi evet, tatsız bir ortam. Böyle bir ilanı halka açık yaparsanız bulacağınız şey muhtemelen 16-17 yaşında botçu minecraft kanalları olur. Legit olarak çok aboneli ve minecraft çeken pek fazla kanal kalmadı. ama projeyi merak ettim bak, en kötü ihtimalle bitince paylaşıver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 botoyunda var direk ona git sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 azelza'yı öneririm btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Oyun Portaldan Selim ve Rodinya'dan Cem ikilisinin baya minecraft videosunu izlemiştim. Kafa dengi çocuklar eğlendiriyor videoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Saeros said: 2 (iki) sub var, yardımcı olabilirim gerekirse leventçim. beni kim niye sublamış lan diye girdim baktım biri liseden arkadaşım diğeri de bonec çıktı bonec benim de subım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Anhora said: Oyun Portaldan Selim ve Rodinya'dan Cem ikilisinin baya minecraft videosunu izlemiştim. Kafa dengi çocuklar eğlendiriyor videoları. Pardon Cem'in kanalı Garbarius Tunç'un kanalı Rodinya ile karıştırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Patinin mc serverlarıda bi türlü tutmadı :/ ya fakir edition yada zengin edition sorun çıkarıyor oynayamadık ağız tadıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 grimnax var (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar