Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 23 temmuzda düğünümüz var öncesinde Nevşehir bölgesinde Çekim yaptırmak istiyoruz 2000 liradan açıyorlar ağızlarını bu işin hakkı nedir ne yapmalı yol gösterecek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 al hepsi 1000 1500 konusursan daha da inerler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 İçi boş bir meslek. Kamerası olan bi tanıdığın varsa bırak o çeksin ya. Sonra fotoğrafları filtrelerle güzelleştirirsin paran da cebine kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 ben de once kayinco filan yok mu diyecektim te..dis cekim studyo cekimi filan isteyecekler diye dusundum..bazi ailelerin diline dolamasi icin firsat olabiliyor o tip falsolar..ha biz de zamaninda gittik cektirdik vs vs vesikaliktan az pahaliya ama kim bilir nerede ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 OHA LAN 2000 Mİ. ben istifa edip yarın canon eosumla düğün fotorafçılığına başlıyorum. haftada 2 tane pis çirkin yeşil gelinlikli türbanlı zengin akboy tayfasından düşürsem allaaaaaah paraya bak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 oo onlara daha fazla abi..bir de soyle seyler caktin mi efsane ye yelken acarsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Fransuxa said: OHA LAN 2000 Mİ. ben istifa edip yarın canon eosumla düğün fotorafçılığına başlıyorum. haftada 2 tane pis çirkin yeşil gelinlikli türbanlı zengin akboy tayfasından düşürsem allaaaaaah paraya bak lan iyiysen / kontakların varsa / isim yaparsan zaten muhteşem. ama bunlardan 2 tanesi yoksa, iş bulmakta sıkıntı çekiyorsun, o zaman da freelance işin dertleri baş gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 düğün olayı tam soygun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 100 tane foto çeksen en az 5i güzel çıkıyor gerenk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Önerebileceğim birisi var öm atarım birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 https://forum.paticik.com/read.php?20,8440148,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Fransuxa said: OHA LAN 2000 Mİ. ben istifa edip yarın canon eosumla düğün fotorafçılığına başlıyorum. haftada 2 tane pis çirkin yeşil gelinlikli türbanlı zengin akboy tayfasından düşürsem allaaaaaah paraya bak lan 18-55 ile düğün fotoğrafı çekilmiyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 nefret etmesem düğün işlerinde iyi para var ya, bu arada 2000 tl değebilir de değmeyebilir de beklentilerine göre baya değişiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Oha 2000 mi alip makinayi cikayim diyenlerin durumu vahim ya. Herkes gelip ceksinler diye olecek, gun asiri dugune gidecek, parayi da kimseyle paylamayacaklar saniyorlar. Olu sezon ya da gec odeme, parayi alamama falan da mumkun degil tabi bu senaryoda. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 newsehirde 2000 diyen istanbulda 3500den başlıyordur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 biz düğünde fotoğrafa para vermedik. kameraya sanırım 1500 verdik, fotoğrafı bütün gece çekiyorlar hepsini istersen 1.5k istiyorlar, tek tek istersen tanesi 10 TL. zaten 1283089012 tane fotoğraf çekiliyor, 30-40 tanesi iyi oluyor. hadi aile fotolarını da ekle 60-70 etsin. 700 liraya bitiyor iş. fotoğrafçı da gece 20 tl den okutuyor misafirlere, oradan parayı götürüyor. win win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Cokta ciddiye almamak lazim herseyi. Hihihi diyip gecmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar