elesso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 var mı madur olan :) yenileme zamanı gelmiştide yenilememiştim, şanslıymışım. gaz kaçağı var diye boşaltmışlar salonlardan birini, sonra geri almamışlar haha
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 dün duydum ben de batmış diye. hiç gitmedim kötü durumdamıydı o kadar? MAC'te mutluyuz biz.
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 O kadar anlamadım ki konuyu googleda arattım jatominin jatomin falan. Sporda görünce başlıktan tırnak batması gibi bişey sandım sonra salon falan denmiş... Web sitesi bakımda olan spor salonuymuş http://jatomifitness.com.tr/tr
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 ilginc ardi ardina parayi toplayan yurtdisina mi kaciyor..
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 arkasındaki hikayeyi çok merak ediyorum...
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Jatomi buyuktu ya bizim bi arkadas orada calisiyodu hatta ne oldu acaba
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 bu sene çok batış yaptı bunlar, vatandaş söğüşlemenin yeni taktiği bu oldu galiba. kardeşimin gittiği daha küçük çaplı salon da batmış, etraftan da duydum başka yerler de var. yaz başında yıllık üyelik paralarını alıp kaçıyorlar bence, ki bu jatomi metrobüslere felan reklam veriyordu. maliyetleri de olabildiğince stabil bir iş zaten kirası belli çalıştırdığı adam belli, kettlebell aldığı için mi batmış ssdfs.
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Jatomi uluslararasi franchise. Mcdonaldsin sahibi bigmac paralarini toplayip avrupaya kacmisa benziyor soyleduginiz.
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 yok abi öyle bir şey, büyütmeyin bu kadar adı "jatomi" diye. türk şirketi işte isim hakkı almış altı üstü franchise felan süslü kısmı bunun, yönetiminde ne bir tane yabancı vardır ne de yurt dışı iletişimi. http://www.hurriyet.com.tr/jatomi-fitnessin-iflas-etti-tum-subelerini-bir-saate-kapatti-40111687 herifler 2 aydır personele maaş vermiyor, iflas açıklamasını ayın 31'inde öğleden sonra yapıyor, gaz kaçağı var diyerek içeridekileri dışarı çıkarıyor ve iflas ettiği gün öğle saatine kadar kayıt almaya devam ediyor. evet bildiğin çomar türk esnafı işte, gayet planlı bir şekilde 'batmış'.
samaella Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Olm uyesel anlamda batmasina imkan yok degismediyse. Her alette 3 kisi bekliyodu en son
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 40 000 kisi diyorlar..aylik da 150 mi neymis..ayda 6 000 000 para..
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 kasti iflas bu resmen ya, nesi değişti de battı yani. tam bir saçmalık. neyse ki macfit'e gidiyorum, yıllık üyelik gibi saçmalıkları da yok ay ay ödüyorum hiç yıllık bağlayamam.
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 mail order olarak ödediğim için direk kredi kartını mail order'a kapattım. muhtemelen çekmezlerdi de yine de kapattırdım garanti olsun diye. Maduriyetim; hasta olduğum için bugün saunaya girecektim. Artık giremeyeceğim. arkasındaki hikaye ise şöyle: Bu polonyalı firma aslında ingiltereye yatırım yapmak istiyor. Fakat ingiltereye öyle nerden geldiği belirsiz(karapara) ya da nakit lank diye para sokarsan senden vergi diye belli yüzdesini alıyor. Adamlarda Türkiyeye, (hem ab'ye yakın, hemde ortadoğu kuralları işleyen bi ülke olduğu için) nakit para sokup işletmek, para edince de satıp; karaparayı? aklamak için jatomi'yi Türkiye'ye getiriyor. Şimdi ise muhtemelen, alıcı bulduğu için iflas ettiriyor firmayı (40k üye ile uğraşmamak için) bikaç aya görürürz macfit mi olacak xfit mi olacak.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 en son aylık 50 tl olacak şekilde 12 ve 24 aylık üye alımı yapmışlar, o ara voleyi vurup kaçmışlar belli lan daya yeni örnek mahallesinde 14 yıllık mahalle spor salonu yaptı aynı şeyi ahahah abi ama belliydi yani son 3-4 yılda her yer spor salonu oldu "kim gidiyor bunlara?" diye soruyordum aynısını emlak balonunda yaşayacağız
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 abi diyorum işte yeni dolandırıcılık yöntemi. aylık hesap yapma hiç adam yıllık bazda alıyor parasını, 2 yıllık üyelik bile yapıyormuş. hizmetini 1-2 yıla yaydığın işin ödemesini peşin al. zaten mayıs bitmiş önündeki 3-4 ay minimum sayıda yeni üyelik alacaksın. personele de maksimum dönem maaş ödeme (bu örnekte 2 ay - yarım gün). yine bu süreçte vergi borçlarını ödeme biriktir, öz sermayeyi iyice ye. iflas ver kenara çekil. vatandaş iflas masasına gitsin, firma sahibi kişisel serveti üzerinden sorumlu olmadığından içerideki malları felan satıyorlar önce, öz sermaye zaten bitmiş. önce devlete borçlar gidiyor, kalırsa çalışanlara ve diğer alacaklılara, kalırsa hizmet alanlara. elbette ilk adımdan sonra bir şey kalmıyor zaten.
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 abi yalnız bildiğim kadarı ile, ödemeleri diğer spor salonlarının aksine peşin değil, aylık nakit ya da aylık kredi kartı çekim, ya da mail order opsiyonları sunan bildiğim tek spor salonu idi. vur kaç tan çok, zaten kaçacağım, pek fazla insan madur etmeden kaçayım mantığı vardı.
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 esasinda devletin mudahale etmesi lazimdi..o danisikli iflasi fetocular catir catir yapip butun mallari da oldugu gibi kurtarmisti..yasa bilmem ne cikartmadilar..millet simdi kor gozune parmak misali iflas ediyor..ettiriyor..
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 "roket adam" said: kasti iflas bu resmen ya, nesi değişti de battı yani. tam bir saçmalık. neyse ki macfit'e gidiyorum, yıllık üyelik gibi saçmalıkları da yok ay ay ödüyorum hiç yıllık bağlayamam. macfitin mars olanlarında sadece yıllık üyelik alıyorlar aylık yok. Bu biraz da olsa gelen adamların bir nebze daha düzgün olmasını sağlıyor (bir nebze) ama hala parası olan mal herifler de gelebiliyor. Bunu önlemek için davetiye olayına girmek lazım ama para kazanan bir işletme kolay kolay gçemez böyle bir sisteme. Şöyle bir güzellik var bir tane hatunu şikayet ettiler anına parasını verip yolladılar kulüpten.
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 oralara da jigolo bulmaya koca avlamaya gelen cok disi var ama..
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 mac mi? Evet olaiblir. insta. biz sporumuza bakyırouz.
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 40k insan şimdi mac'e yazılcak, sıçtık
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 "roket adam" said: kasti iflas bu resmen ya, nesi değişti de battı yani. tam bir saçmalık. muhtemelen yaza yaklaşırken bekledikleri üye sayısına ulaşamadılar.
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 bir sene beklenen üye sayısına ulaşılmadı diye iflas edilmez ki ya ben de çok yoğun diye biliyorum hep jatomi'leri. üye sıkıntısı çekmiyor olmamalarını beklerdim.
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 alıp kaçmış bütün parayı endüstride bu yöntem çoktur bir sabah işe gidersin çat adam farbikayı gece yarısı boşaltmış bütün malı mülkü satıp kaçmış kayıplarda ve işin kötü yanı takibi yapılmıyor çünkü adam çok önceden tasarlayıp ülke dışına kaçıyor
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Kirucu ortaklar falan kim acaba. Batirmislardir ya emlak sektorunde falan.
Öne çıkan mesajlar