Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kamboçya’ya Yerleşerek Bakkal Çırağı Olan Kaptan

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Xaero said:

Bu adamın yaşamak istediklerini anlamanız için 30+ hatta 35+ olmanız lazım. Ben anamı babamı göremez oldum lan çalışmaktan.. Bırak sıfır motor aldım bayiden almaya vakit bulamadım iki gün sonra alabildim. Şimdi binmeye vaktim yok. Param var ama ne için diye soruyorum tek açıklaması çocuklar için başka hiçbir kıymeti yok paranın.

Hala bakkal falan diyorsunuz olayın bakkal çakal Kamboçya olmadığını bile cozemiyorsunuz.

ya bi de kaptanlık zaten bela bir şey.

itü'de daha okulda askeri düzen var zaten adamlar doğru düzgün üniversite hayatı yaşayamıyor.

genelde yılın 6 ayı çalışıp 6 ay tatil yapıyorlar ama çalıştıkları 6 ay yaşadıkları: denizin ortasında internetin mb'ının 5 dolar olduğu bir ortamda tüm gün aynı insanları görmekten ve 2. kaptan dahi olsa ayak işleri yapmaktan ibaret temizlik vs. uyku saatleri az, iş çok.

aylık 10 bin dolar kazanıyor ama çalışma şartları bu şekilde.

bu herif de ortamı görüce böyle yaşasam demiş kalmış orda, bir süre öyle yaşar bleki sonra vazgeçer her neyse.

işi felsefi temele bağlamanın anlamı yok. mutlu olacağınıza inandığınız şeyleri yapın, bu kadar. dünyanın anlamını çözmeyeceğiz hiçbirimiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
zaten şu "gezmek" dünyanın en güzel şeyidir modasını da anlayamadım.
bana ayda 10bin tl bağlasınlar bir daha hiç çalışmayayım yine gezmem evde otururum anasını satiyim. size ne lan herkes gezmek zorunda mı.
haftasonu bi çeşmeye fln gidiyorum yemin ederim dönüp 2 gün tatile ihtiyacım oluyor. ben böyle adamım. sinirlendim yine.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...