hattok Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 ABİ ÇOK GÜZEL YAAA https://www.youtube.com/watch?v=RhEhknsCPeY
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 videonun sonuda anladım adamların şarkının sözlerini yazdıklarını. öyle de dikkatliyimdir. güzel olmuş ama.
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 ashjda ilk başta ben de bu ne dedimde Konser olduğunu sonradan anladım : D yalnız değilsin panps
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 başarılı bi honor değil https://www.youtube.com/watch?v=lecEVvV9CYo (biri bunu koyacaktı)
hattok Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 ABİ AHAHAHA ŞU GELDİ AKLIMA http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/20198/ultima-online-rekorumsu-uo-sarkisi
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/e1/42/57/e14257f067349bbafbfbce99b6c46f30.jpg
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 şey neydi ya bi adam vardı bi dungeonda takılıyodu sürekli rp li pk lichleri öldürenlere dalıyodu adam ant mıydı
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 efsane guildlerden metalon vardı. bizde guild olarak gitmiştik baskına. 20-30 kişi. internet cafede 8 kişiydik. tüm guildi reskill manyağı yapmışlardı. bende karşık bi karakter vardı mage sws hide falan. en son ben ölmüştüm (: hatta çok net hatırlıyorum polar bear spawn edip baya kaçmıştım. millet yarım saat tepemde izlemişti. 6 saat falan sürmüştü tüm savaş. hey gidi günler.
spompas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 günümüzün imkanları olsaydı ne videolar cıkabilirdi. buda ayrı efsaneleştirmiş oldu ultimayı
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 2003 senesinde yeni aldığım HDD'i master olarak takmaya çalışırken 30. denemede falan orjinal HDD'i patlatmıştım bir şekilde. O zamanlar çok basit "Tasker" tadında SS alıp istediğin dizine kaydeden bir program sayesinde bir çok SS vardı PC'de UO'ya ait. 3 klasör vardı. Nebula, Hardgamer, Silver Serpents, Olympus sunucularından alınmış, çok da güzel hatıralarla doluydu içi. Baya bildiğimiz ağlamıştım. Şu an seçseydim oradan da koysamdım bir kaç ss fena mı olurdu :(
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Hobbit mi ne İzmir'deki bir internet cafe'nin sunucusu vardı. Char açmak için özgeçmişini yolluyordunuz karakterin, hardcore roleplay zorunlu. Bank yazıp banka bile açtırmıyordu GM'ler lan; bir manyak görmüştüm Brit bankada, Bankacı kasamı açar mısın lütfen? diyordu açmak için öyle loopa bağlamış. Yok abi +15 katana alıp altında donla gezecen, reskill'i loopa bağlayacaksın falan. Pislik adamların oyunu UO
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Benim adını unuttuğum; faction'ı vs. olan bir AoS server'da thief'im vardı. Gecenin bir saatinde gidip Barracoon'a bakasım geldi. Aynı faction'dan server'ın en iyi iki guild'i champ. farmlıyordu o sırada. Derken spawn ettiler, kestiler vs. alevler; gökten gold yağdı etti. Hemen yanımdan geçen adamın tekinin çantasını açıp 120 sw PS'sini çektim. Kenara geçtim izliyorum öyle. Virtue davasına düşen PS'nin aynısı kenarda beklettikleri bir karaktere de düşüyordu, tam hatırlamıyorum sistemi. Al gülüm ver gülüm olmasın diye guild master'lar PS'leri karşılaştırırken 120 sw PS'sinin eksik olduğunu farkettiler. Sonra PS nerede lan falan derken kavga çıktı. Herkes bir şeyler yazıyor ediyor... Ertesi sabah forumlarda koca bir WoT, bilmem ne guildine güvenilmez, şöyle böyle yaptılar; faction'ımızı değiştiriyoruz, onlara da savaş açıyoruz. Bayağı eğlenmiştim.
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 - Delu bankaya gate açıyorum oradan geçin. Delucia bankaya gate açıldı tabi fakat geçilmesi gereken gate banka içerisinde olduğundan herkes aynı anda dışarıda açılan diğer gate'i kullandı. Sonuç bu. Bu adam o eşyaları toplamak için 3 kez bankaya gidip geldi. 10 dakikasını falan aldı tüm eşyaları bırakmak.
µh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 lost landste gate açılmıyordu sanki normalde
Öne çıkan mesajlar