Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paypal türkiye'den gidiyor :(

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ulke degismiyor, evet.

Soyle yapmistim ben yillar once, su anda sistem nasil yuruyor bilmiyorum.

Borderlinx'den adres almistim. O adresi bankama eklemistim. Sonra VPN ile Amerikan Paypal hesabi acip normal sekilde kredi kartlerimi eklemistim. Telefon numarasi ve banka hesabi olmuyor ama tabii. Onlar olmadan kullaniyorum ben. Sadece USA'den odeme alan Hulu gibi yerler icin kullaniyordum, simdi temelli ona gectim Send Money olayi icin.

Eski hesaplardan kredi kartlarinizi kaldirirsaniz ayni kartlari hemen yeni hesaplara da ekleyebiliyordunuz.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Ulke degismiyor, evet.

Soyle yapmistim ben yillar once, su anda sistem nasil yuruyor bilmiyorum.

Borderlinx'den adres almistim. O adresi bankama eklemistim. Sonra VPN ile Amerikan Paypal hesabi acip normal sekilde kredi kartlerimi eklemistim. Telefon numarasi ve banka hesabi olmuyor ama tabii. Onlar olmadan kullaniyorum ben. Sadece USA'den odeme alan Hulu gibi yerler icin kullaniyordum, simdi temelli ona gectim Send Money olayi icin.

Eski hesaplardan kredi kartlarinizi kaldirirsaniz ayni kartlari hemen yeni hesaplara da ekleyebiliyordunuz.

borderlinx'ten adres almaya gerek var mı? varolan bir adres sallasak olmuyor mu?

tr kredi kartına bu şekilde sorunsuz para çekebiliyor muydun?
Mesaj tarihi:
dana22 said:

Merhaba arkadaşlar,

Bu konu ile ilgili çok fazla teori üretildi fakat en doğrusunu şu an ben yazmaktayım. Çoğu kişinin bildiği üzere yaklaşık 1 ay önce yüce devletimiz ve BDDK (Banka Denetleme ve Düzenleme Kurumu) tarafından BKM (Bankalararası Kart Merkezi) Troy denilen bir banka kartı ve paypal alternatifi piyasaya sürüldü. Piyasaya sürülen bu yeni sistemin beta aşamasından çıkıp tamamen aktif gelmesi ardından PayPal'ın BDDK'ya yapmış olduğu başvuru rededildi ve bu sayede devletimizin yeni göz bebeği olacak olan TROY kartın önü açılmış oldu. Bu sistem aslında tüm ülkelerde mevcuttur, örneğin çin 1 ocak 2000 tarihinde baidu isimli bir arama motorunu geliştirerek Google'ı ülkelerinde yasaklamıştır. Kısacası daha çok kazanalım daha çok sömürelim başkası yiyeceğine biz yiyelim mantığıdır. Ülkemizde bir daha PayPal aktif hale gelir mi bilemeyiz ama çoktaaan ülkemiz paypal alternatifini devreye sokmuş bile, hayırlı olsun

demis baska biryerler baska bir bilen..

Ya şuna paypal alternatifi diyip durmasınlar saçmalamasınla ne alaka ya...

visa-master kartlara filan kampanyalarda biter artık kesin
Mesaj tarihi:
Killer said:

hesabı kapatıp aynı mail adresiyle estonyadan açabilir miyim acaba? mail adresinin derdindeyim ben dgfj

abi sen neden böylesin?

support'a bir mail atacaksın sorunu soracaksın yanıtını alacaksın. her sayfa soruyorsun. burada kim nasıl bilsin bunun yanıtını.
Mesaj tarihi:
benim paypal 2005 tarihli
o zaman var mıydı trde
şimdi olmayacak nasıl oluyo kredi kartımı tanımayacak mı, ebayden alışveriş yapamicaz mı
10 kez soruldu gerçi ühü
Mesaj tarihi:
paypal TR'de yokken ben kullanmaya başlamıştım herhalde TR'e de kayıtlı değildir hesap. TR'deki kk tanımlayıp istediğin gibi alışveriş yaparsın. olay deposit ve withdrawun TR'den yapılamıyor olması. KK tanımlar kullanırsın paypal'ı 3rd party olarak.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

Killer said:

hesabı kapatıp aynı mail adresiyle estonyadan açabilir miyim acaba? mail adresinin derdindeyim ben dgfj

abi sen neden böylesin?

support'a bir mail atacaksın sorunu soracaksın yanıtını alacaksın. her sayfa soruyorsun. burada kim nasıl bilsin bunun yanıtını.

kriz yaşayan firmaya şu an mail atmak mı? aynı konu hakkında konuşan patidaşlarımın fikrini almak mı?

ben böyleyim
Mesaj tarihi:
paypal TR'den çekiliyor diye mi kriz yaşıyor.

lan adamların toplam pazarının 5%'ı falandır türkiye. olan TR ofisine alınan personele oldu, hepsi işsiz. TR ofisi için başa getirdikleri adam baya iyiydi, kitabını okumuştum. yazık oldu.
Mesaj tarihi:
tr ye eski hesabimin isim degisikligi icin isim dustude boyle bi halttan anlamayan insanlarla muhattap olduydum, yeni hesap acmak zorunda kaldim falan filan

turkiyeye gelmeden once kullaniliyordu evet ama simdi vpn ile acinca sonucta gri bolgede degilsin direk hani hizmet etmedigi bolgedesin, kart adresini check ettiginde engellerse oda sorun hani banka vs yi gectim

peh comaristanda yasamayi gectim gecmise geri donuyoruz hizla
Mesaj tarihi:
mail gelmis,,

"6 Haziran 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Türkiye’deki müşterilerimiz PayPal hesapları üzerinden para gönderme ve alma işlemi yapamayacaklardır."

diye, 6'sina kadar alacaklarinizi alin ama sonradan refund falan gerekirse gg.

para gonderme dedigi tr kk ile odemeyi de kapsiyordur diye tahmin ediyorum (yoksa zaten direk paypaldan odeyemiyorduk onceden de, araya kk giriyordu).

yabanci bir kredi karti ile sorun olmaz ama heralde ama adres ulke vs ayni olmasi gerektigi icin:

No. Due to banking regulations, you can not change your address to a country that is different from the country you used when you opened your account. If you're moving abroad, you’ll need to close your existing account and open a new account. If you maintain residences in 2 countries, you can have 2 PayPal accounts as long as only one is a Premier or Business account.
Mesaj tarihi:
KK ile yurtdışına ödemelerine karşı bir şey yapacaklarını ben düşünmüyorum. TR'e gelmeden önce sorunsuzdu, TR'den çıktıktan sonra da sorunsuz olacaktır. adamların gelecek faaliyetin önünü kesmekten bir kazanç elde etmiyorlar sonuçta, onlara bir maliyeti yok verilen hizmetin tam zıttı para kazanıyorlar işlemler üzerinden. baya fuck you turkey diye and içmeleri gerek türkiye üzerinden kk kullanımını engellemek için.

withdraw/deposit olayı cici.

ps. türkiye üzerinden demişim ama TR üzerinden geçen bir şey yok. sadece TR kredi kartı tanımlamasına izin vermeleri gerekiyor, onun dışında bir kontrol yok zaten.
Mesaj tarihi:
sorun onun cikmasi degil o dahil baska yabancilara girme izni verilmeyecek olmasi..muhtemel saudiler gibi iceriden cok hatirli bir ortak bulmadikca kimse girmez giremez sokmazlar..zaten atla deve de degildir islem hacmi kimsenin disinin kovuguna yetmez..

arac sigortalarinda da hatirlarsaniz reasuans yekunu yabancilari tatmin etmedigi icin kol boyu zam yaptilar ya..simdi cilgin karli sigorta sektoru..
Mesaj tarihi:
bombilo said:

gram üzülmedim lan süresiz banlıydım zaten sdsdsf. stripe girsin tr pazarına, zaten paypaldan her halukarda iyi.

bi bok giremez bu saatten sonra. transferwise vardı geçen sene. ona da bişeyler oldu onu da iptal etmişlerdi.
Mesaj tarihi:
birde şöyle düşünün ...

visa master amex ten sonra nerdeyse 4. sıraya yerleşecek bir firma paypal türkiye pazarına giremedi rezillik ... dünya çapında en yaygın ve en çok olan paypal giremedi... başkası kim girecek... yasal olmayan yollardan girerler anca keşke paypalda öyle devam etse eskisi gibi sirf yasallaşabilmek için iptal ettiler zaten balance tan yurtdışına para harcamayı başkasına para göndermeyi balance tan filan
  • Yeni Oluştur...